in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε τις Βαλίτσες σας για να Παραμείνουν σαν Καινούργιες

καθαρισμός βαλιτσών,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
καθαρισμός βαλιτσών,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Φέτος προτού ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για τις διακοπές καθαρίστε τις σχολαστικά ώστε να μπορείτε να βάλετε τα ρούχα σας κάπου που θα παραμείνουν φρέσκα και καθαρά. Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε μια Βαλίτσα

Πώς να Καθαρίσετε τις Βαλίτσες σας για να Παραμείνουν σαν Καινούργιες

Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό των περισσότερων βαλιτσών

Αδειάστε καλά τη βαλίτσα

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι αδειάζετε τελείως τη βαλίτσα σας μετά από κάθε ταξίδι, είναι πιθανό να βρείτε μερικές κάλτσες ή αναμνηστικά σε κάποια θήκη. Ανοίξτε κάθε φερμουάρ και βάλτε το χέρι σας μέσα σε κάθε θήκη πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό.

Πλύνετε τα αποσπώμενα εξαρτήματα

Λύστε ιμάντες, πόρπες, κουμπώματα και αποσπώμενες εσωτερικές θήκες από τη βαλίτσα σας. Αναζητήστε ετικέτες με οδηγίες καθαρισμού για να δείτε αν μπορείτε να τις βάλετε στο πλυντήριο. Εναλλακτικά, πλύνετε τα στο χέρι με λίγο σαπούνι πιάτων και νερό και κρεμάστε τα για να στεγνώσουν.

Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να μην μπορείτε να δείτε ψίχουλα ή ορατή βρωμιά, αλλά η ηλεκτρική σκούπα με ένα εξάρτημα βούρτσας θα χαλαρώσει και θα αφαιρέσει τη σκόνη και τη βρωμιά που έχουν συσσωρευτεί στις βαλίτσες σας. Σκουπίστε τις μικρές γωνιές και σε τυχόν διαμερίσματα που δεν μπορέσατε να αφαιρέσετε.

Δείτε ακόμη Τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΕ να Καθαρίζετε με Ξύδι στο Σπίτι

Πώς να καθαρίσετε το εξωτερικό υφασμάτινης βαλίτσας

Αρχικά, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα καθαρισμού με τρίχες μέτριας σκληρότητας για να χαλαρώσετε την εξωτερική βρωμιά. Στη συνέχεια, σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα με το εξάρτημα βούρτσας και τελειώστε με ένα ρολό για χνούδι εάν χρειάζεται.

Εάν το εξωτερικό της υφασμάτινης βαλίτσα σας έχει σημάδια λίπους, πασπαλίστε πάνω τους λίγο άμυλο καλαμποκιού και αφήστε το για λίγο, αφήνοντας χρόνο να απορροφήσει το λίπος.

Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα υγρό πανί και λίγο ήπιο απορρυπαντικό. Τρίψτε προς την κατεύθυνση του υφάσματος. Και πάλι, αποφύγετε να βρέξετε πολύ τη βαλίτσα σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να δημιουργήσετε ένα έδαφος αναπαραγωγής για τη μούχλα.

Βεβαιωθείτε ότι η βαλίτσα σας είναι εντελώς στεγνή πριν την αποθηκεύσετε. Στεγνώστε την στον ήλιο αν μπορείτε.

Πώς να καθαρίσετε βαλίτσα με σκληρό εξωτερικό σκελετό

Οι πλαστικοί εξωτερικοί σκελετοί μπορούν να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί και ήπιο σαπούνι. Φροντίστε να στεγνώσετε αμέσως για να μην αφήσετε ραβδώσεις. Εάν είναι αλουμινίου, καθαρίστε σε καθαρό νερό γιατί ορισμένα σαπούνια μπορεί να αφήσουν σημάδια. Και πάλι, στεγνώστε αμέσως με μια μαλακή πετσέτα. Αντιμετωπίστε τυχόν σημάδια με ένα σφουγγάρι μελαμίνης.

Πώς να καθαρίσετε βαλίτσα με δερμάτινο εξωτερικό σκελετό

Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό δέρματος για να καθαρίσετε το εξωτερικό των δερμάτινων βαλιτσών σας, ακολουθούμενο από ένα δερμάτινο μαλακτικό. Στεγνώστε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία για τυχόν λεκέδες.

Πώς να καθαρίσετε τις λαβές και τους τροχούς της βαλίτσας

Χρησιμοποιήστε ζεστό, σαπουνόνερο και ένα πανί για να καθαρίσετε τις λαβές και τους τροχούς στις βαλίτσες σας. Φροντίστε να περιστρέψετε τους τροχούς για να φτάσετε σε κάθε μέρος και να στεγνώσετε αμέσως για να αποφύγετε τυχόν ζημιά από το νερό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό μαντηλάκι για να σκουπίσετε τα σκληρά εξαρτήματα της βαλίτσας σας.

Αποθήκευση καθαρής βαλίτσας

Πριν αποθηκεύσετε τις βαλίτσες σας διασφαλίστε ότι θα παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο καθαρές. Ψεκάστε προστατευτικό υφάσματος στις υφασμάτινες βαλίτσες σας και βάψτε τους σκληρούς αλουμινένιους σκελετούς με μεταλλική λάκα. Ο μεταλλικός εξοπλισμός σε οποιαδήποτε βαλίτσα μπορεί να προστατευτεί με ένα λεπτό στρώμα από διαφανές βερνίκι νυχιών.

Κατά την αποθήκευση, κρατήστε τις βαλίτσες σας μακριά από υγρά υπόγεια, μην στοιβάζετε βαριά πράγματα πάνω τους και τοποθετήστε τις πρώτα σε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Σκουριά στο Σπίτι: 5 Φυσικοί Τρόποι για να Την Καθαρίσετε Μια Και Καλή – Οικονομικά Με Υλικά Που Έχεις Στο Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παιδιά και κινητά τηλέφωνα,παιδιά και διαδίκτυο,για το παιδί,μαζί με το παιδί,συμβουλές για παιδιά,

Οι Δάσκαλοι Εξηγούν Γιατί οι Γονείς Πρέπει να Ψάχνουν τα Τηλέφωνα των Παιδιών τους

σφουγγάρι πιάτων,επαναχρησιμοποίηση,χρήσιμα,κόλπα,

Γιατί Πρέπει να Κοβετε μια Γωνία στο Σφουγγάρι Πιάτων