Υπάρχει ένα διάσημο ρητό: όλοι θέλουν να τρώνε λουκάνικα, αλλά κανείς δεν θέλει να μάθει πώς φτιάχνονται. Ένα viral βίντεο αποκαλύπτει πώς φτιάχνονται πραγματικά τα στικ καβουριού σε περίπτωση που η περιέργειά σας είναι πολύ έντονη. Φθηνά Γλυκαντικά Στο Μέλι: Σχεδόν οι Μισές Συσκευάσεις Μελιού Περιείχαν κυρίως Σιρόπι Ρυζιού, Σίτου ή Ζαχαρότευτλων σε Έρευνα
Τα στικ καβούριου δεν έχουν καμία σχέση με τα καβούρια.
Στο YouTube, υπάρχει ένα viral βίντεο που ανοίγει την πόρτα στο μυστικό της παρασκευής στικ καβουριού και μόλις το δείτε, δεν θα το ξεχάσετε. Απεικονίζει το μεγαλύτερο εργοστάσιο στον κόσμο και τη διαδικασία παραγωγής από την αρχή.
Έτσι, ξεκινάει με το κρέας. Είναι απλώς κατεψυγμένο κρέας ψαριού, αλλά δεν είναι καθόλου κρέας καβουριού. Το χρώμα είναι γκρι, και προέρχεται από το είδος αλάσκα pollock.
Αυτό το κρέας στη συνέχεια μπαίνει σε ένα μίξερ, πολτοποιείται και στη συνέχεια αναδεύεται με άλλα συστατικά όπως ασπράδια αυγών και σιτάρι. Και τότε ανακατεύεται για άλλη μια φορά.
Αυτό το μείγμα δημιουργεί μια πάστα που μοιάζει με οικοδομικό στόκο ή πηλό. Στη συνέχεια τοποθετείται σε μια μηχανή που παράγει μόνο μια μεγάλη λωρίδα κρέατος, η οποία στη συνέχεια υφαίνεται σαν σχοινί για να δημιουργήσει την υφή του κρέατος καβουριών.
Στη συνέχεια, τα κομμάτια του επικαλύπτονται στο πορτοκαλί περίβλημα που μοιάζει με χρώμα καβουριού ή αστακού και στη συνέχεια πωλούνται ως στικ καβουριού.
Δείτε επίσης Αγοράζεις Συσκευασμένες Σαλάτες; Ένα Παράσιτο Ευθύνεται για Στομαχικές Διαταραχές και Σοβαρή Διάρροια