in , , , ,

Διασώστρια Αποκαλύπτει Γιατί ΔΕΝ Πρέπει ΠΟΤΕ να Δίνετε στα Παιδιά Marshmallows

marshmallows,κίνδυνος πνιγμού,συμβουλές υγείας,υγεία,για το παιδί,χρήσιμα,
marshmallows,κίνδυνος πνιγμού,συμβουλές υγείας,υγεία,για το παιδί,χρήσιμα,

Η Nikki Jurcutz είναι μαμά και πρώην διασώστρια. Διαχειρίζεται τη σελίδα για την ασφάλεια των παιδιών που ονομάζεται Tiny Hearts Education. Πρόσφατα, η Nikki δημοσίευσε ενα βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές και οι γονείς δεν μπορούν να την ευχαριστήσουν αρκετά που έριξαν φως στο γιατί δεν πρέπει να δίνουν marshmallows σε παιδιά κάτω των 4 ετών. Αυτό Μπορεί να Αποβεί Μοιραίο: Προπονήτρια Κολύμβησης Προειδοποιεί τους Γονείς να μην Βάζουν Πετσέτα Γύρω από τους Ώμους του Παιδιού τους

© tinyheartseducation / Instagram

Δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram και στο TikTok για να δείξει πώς οι γλυκές λιχουδιές μπορούν γρήγορα να κολλήσουν στο λαιμό ενός μικρού παιδιού. Το βίντεο δείχνει έναν πλαστικό σωλήνα που δείχνει μια τραχεία.

© tinyheartseducation / Instagram

Δείτε ακόμη Προπονήτρια Κολύμβησης Αποκαλύπτει Γιατί η Χρήση Φουσκωτών σε Πισίνες Μπορεί να Γίνει Μοιραία

Όταν όμως βάζει το marshmallow στο σωληνάριο, κολλάει αμέσως. Η κολλώδης λιχουδιά δεν κινείται ακόμα και όταν χτυπά δυνατά το σωληνάριο περισσότερες φορές από ό,τι με το σταφύλι.

Η ίδια εξηγεί, «Γι’ αυτό τα marshmallows είναι τόσο υψηλού κινδύνου τροφή για πνιγμό και γιατί δεν τα δίνω σε παιδιά κάτω των τεσσάρων. Το στρογγυλό τους σχήμα σημαίνει ότι θα μπορούσαν να μπλοκάρουν εντελώς ολόκληρο τον αεραγωγό».

Η Nikki δίνει μια ανεκτίμητη συμβουλή σε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς.

© tinyheartseducation / TikTok

Η Nikki συνεχίζει, λέγοντας: «Όταν είναι βρεγμένα, γίνονται κολλώδη και πιο δύσκολα στην κατάποση και είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από τον αεραγωγό». Υπάρχουν μερικές τροποποιήσεις που μπορούν να κάνουν οι γονείς στα marshmallows για να τα μετατρέψουν σε ένα πιο ασφαλές φαγητό. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι μπορούν να τα κόψουν σε μικρότερα κομμάτια ή να χρησιμοποιήσουν μίνι marshmallows.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι γονείς αντέδρασαν με σοκ και έκπληξη αφού είδαν το viral βίντεο. Πολλοί από αυτούς δεν είχαν καν συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα marshmallows.

πηγή / φώτο /φώτο

Δείτε επίσης Οι Δάσκαλοι Εξηγούν Γιατί οι Γονείς Πρέπει να Ψάχνουν τα Τηλέφωνα των Παιδιών τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φτιάχνω Σπιτικές Κομπόστες: Παρασκευή κομπόστας βερίκοκο, ροδάκινο, αχλάδια, μήλα, κυδώνια, δαμάσκηνα

Φτιάχνω Σπιτικές Κομπόστες: Παρασκευή κομπόστας βερίκοκο, ροδάκινο, αχλάδια, μήλα, κυδώνια, δαμάσκηνα

στικ καβουριού,YouTube,viral βίντεο,διατροφή,συμβουλές διατροφής,

Βίντεο Αποκαλύπτει πώς Φτιάχνονται Πραγματικά τα Στικ Καβουριού