Όσο πλησιάζει το Καλοκαίρι ο καιρός κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο ζεστός και σιγά σιγά θα έχουμε ανάγκη από ένα δροσερό παγωτό. Σας έχουμε συνταγή για αφράτο και κρεμώδες παγωτό με καραμέλα και αμύγδαλα σαν του ζαχαροπλαστείου.
- Φυτική Σαντιγί 500 γραμμάρια
- Καραμελωμένο Ζαχαρούχο 1
- Γάλα Εβαπορέ 1 κουτί
- Μελι 1 κουταλιά της σούπας
- Βανίλια 2
- Αμυγδαλα Μισό ποτήρι νερού καραμελωμένα
Διάβασε όλη τη συνταγή στο syntagesgiaolous
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!