in , , ,

9 Αποτελεσματικές Συμβουλές Ομορφιάς που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Προσοχή σε όλους τους λάτρεις της ομορφιάς και των καλλυντικών. Το να περνάτε ώρες μπροστά στον καθρέφτη, αναζητώντας την τέλεια εμφάνιση μπορεί να είναι κουραστικό. Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο. Υπάρχουν μερικές απλές και αποτελεσματικές συμβουλές που πρέπει να έχετε για την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς. 8 Συμβουλές για να Χρησιμοποιείτε Κονσίλερ Κάτω από τα Μάτια για να Φαίνεστε Πάντα Φρέσκιες

Δοκιμάστε το τσίμπημα κάτω από τα μάτια για να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους

9 Αποτελεσματικές Συμβουλές Ομορφιάς που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Απλώς τσιμπήστε το απαλό δέρμα κάτω από τα μάτια σας. Εάν το τσιμπημένο δέρμα ασπρίσει και το μαύρο εξαφανιστεί, τότε το δέρμα σας είναι πιθανότατα λεπτό. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε μια κρέμα ματιών με βιταμίνη C για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους.

Εάν το σκούρο χρώμα παραμένει στο τσιμπημένο δέρμα σας, τότε θα χρειαστείτε κάτι για να αντιμετωπίσετε τον αποχρωματισμό του δέρματός σας. Δοκιμάστε μια κρέμα ματιών με ρετινόλη για να βελτιώσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

Βουρτσίστε τα χείλη σας

Αντί να πιάσετε την οδοντόβουρτσά σας για να βουρτσίσετε τα δόντια σας, δοκιμάστε να κάνετε στα χείλη σας ένα απαλό scrub. Αυτό θα τα απολεπίσει και θα βοηθήσειτα χείλη σας να φαίνονται πιο υγιή αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου. Αντί να έχετε σκασμένα χείλη, μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα είναι λεία και απαλά, ιδανικά για το κραγιόν σας.

Ξεκινήστε το slugging για να ενυδατώσετε το δέρμα σας

Το slugging είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για την υπερβολική χρήση ελαίων και κρεμών για την ενυδάτωση του δέρματος ή των μαλλιών σας και τα οφέλη είναι αναμφισβήτητα. Μπορεί να αφήσει το δέρμα σας λαμπερό με ενυδάτωση και απαλό σαν το δέρμα του μωρού. Πρώτα θα πρέπει να μουσκέψετε το πρόσωπό σας με νερό ή να ξεκινήσετε μετά από ένα ντους ή ένα μπάνιο. Εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα στο ήδη υγρό δέρμα σας πριν κλειδώσετε την υγρασία με μεμβράνη τροφίμων.

Εφαρμόζοντάς την στο δέρμα σας πάνω από την ενυδατική κρέμα, εμποδίζετε τη διαφυγή της υγρασίας, που σημαίνει ότι πρέπει να εισέλθει στο δέρμα σας. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σας θα απορροφήσει περισσότερη υγρασία από το συνηθισμένο, αφήνοντάς το εξαιρετικά ενυδατωμένο και δροσερό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κάντε μασάζ στους λεμφαδένες σας για να μειώσετε το πρησμένο πρόσωπο

Οι λεμφαδένες του σώματός μας μπορούν να αποθηκεύσουν πολλά υγρά εάν δεν αποστραγγίζουν σωστά, αφήνοντάς σας λίγο πρησμένους. Έτσι, αν διαπιστώσετε ότι το πρόσωπό σας είναι συχνά πρησμένο, θα μπορούσε να είναι σημάδι κατακράτησης νερού και οι λεμφαδένες στις μασχάλες σας να μην αποστραγγίζονται σωστά. Για να το διορθώσετε, απλώς κάντε ένα απαλό μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό σας μέχρι τις μασχάλες σας, ξεκινώντας από το πρόσωπό σας και συνεχίζοντας προς τα κάτω.

Δείτε ακόμη Γυναίκες πάνω από 50: 9 στιλιστικές συμβουλές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μικρότερες από την ηλικία σας

Αφαιρέστε το χαλάζιο στα μάτια με καστορέλαιο

Το χαλάζιο είναι μια λοίμωξη που προκαλείται από φραγμένους πόρους ελαίου στα βλέφαρα, η οποία μπορεί συχνά να προκληθεί από τη συσσώρευση ελαίων και βρωμιάς με την πάροδο του χρόνου. Για να το αφαιρέσετε από τα μάτια, εφαρμόστε προσεκτικά λίγο καστορέλαιο χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα. Μετά από λίγες μέρες θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι θα γίνεται μικρότερο και ότι η περιοχή είναι λιγότερο κόκκινη και πρησμένη.

Αυτό συμβαίνει επειδή το καστορέλαιο είναι πολύ αποτελεσματικό έναντι βακτηριακών λοιμώξεων. Η έρευνα έδειξε ότι μετά τη χρήση καστορέλαιου σε μολυσμένα μάτια, η μόλυνση άρχισε να μειώνεται.

Αντιμετωπίστε την ακμή με τζελ θείου

Η εφαρμογή τζελ θείου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε την ακμή με την πάροδο του χρόνου, μια τεχνική που χρησιμοποιήθηκε ήδη από την Κλεοπάτρα. Αυτό οφείλεται στις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες που θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση της ακμής, καθώς και της ροδόχρου ακμής. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα τζελ ή κρέμα, είτε υπάρχουν διαθέσιμα καθαριστικά, λοσιόν και αφροί, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ακμής σας.

Αυξήστε την ανάπτυξη των μαλλιών σας με νερό δεντρολίβανου

Το νερό δεντρολίβανου όχι μόνο βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών, αλλά μπορεί επίσης να μειώσει την πιτυρίδα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι το έλαιο δεντρολίβανου είναι εξίσου αποτελεσματικό με ένα φάρμακο για την ανάπτυξη των μαλλιών. Απλώς βράστε μερικούς φρέσκους μίσχους δεντρολίβανου σε νερό για 20 λεπτά πριν βάλετε το νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού για να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο για έως και μία εβδομάδα. Ψεκάστε το στις ρίζες των μαλλιών σας μία φορά την ημέρα.

Κάντε μασάζ στον πλατύσμιο μυ σας για λίφτινγκ προσώπου

Ο πλατύσμιος μυς θα μπορούσε να θεωρηθεί ο μυς της νεότητας, επειδή η διατήρηση του υγιούς μπορεί να βοηθήσει το πρόσωπό σας να φαίνεται νεανικό. Ένα από τα ορατά σημάδια γήρανσης είναι το πρόσωπό μας να «πέφτει». Ο πλατύσμιος μυς συνδέει το κάτω μέρος του προσώπου με το στήθος και όταν γίνεται τεντωμένο και βραχύνει με την πάροδο του χρόνου, τραβά προς τα κάτω όλες τις δομές του κάτω προσώπου.

Για να κάνετε μασάζ σε αυτόν τον μυ για να τον διατηρήσετε δυνατό, θα πρέπει να κυλήσετε απαλά το δέρμα προς τα πάνω σε τμήματα, τσιμπώντας το χαλαρό δέρμα και ανασηκώνοντάς το απαλά προς τα πάνω προς το λαιμό σας. Κάνοντας αυτό τακτικά μπορεί να είναι ένα τεράστιο μέρος της πρόληψης της πρόωρης γήρανσης, καθώς η ροή του αίματος αυξάνεται στην περιοχή, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Πιείτε νερό από σπόρους κόλιανδρου για να μειώσετε το φούσκωμα

Το εκχύλισμα σπόρων κόλιανδρου μπορεί να βελτιώσει την υγεία του εντέρου σας και να προάγει την υγιή πέψη, σύμφωνα με μια μελέτη. Και ο σπόρος κόλιανδρου είναι επίσης καλός στη μείωση του φουσκώματος, ένα σημάδι ενός ανθυγιεινού πεπτικού συστήματος καθώς τα αέρια παγιδεύονται στο στομάχι. Για να μειώσετε τα αποτελέσματα αυτού του δυσάρεστου περιστατικού, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους σπόρους κόλιανδρου στη διατροφή σας.

Για να το κάνετε αυτό, πάρτε μερικούς ωμούς σπόρους κόλιανδρου και μουλιάστε τους όλη τη νύχτα σε ένα ποτήρι νερό. Το επόμενο πρωί στραγγίστε τους σπόρους και πιείτε το νερό τους. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα σας να αφομοιώσει καλύτερα τις τροφές σας και έτσι θα σταματήσει τη διαδικασία του φουσκώματος.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 3 Συμβουλές Ομορφιάς για να Φαίνεστε Νεότερες από την Πραγματική σας Ηλικία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές για σχέσεις,χρήσιμα,περίεργα,

Τα Ζευγάρια που Μαλώνουν Περισσότερο Μένουν Μαζί Περισσότερο, Αποκαλύπτει η Επιστήμη

Κρεμώδες Σπιτικό παγωτό καραμέλα σαν του ζαχαροπλαστείου

Κρεμώδες Σπιτικό παγωτό καραμέλα σαν του ζαχαροπλαστείου