in , , , ,

8 Συμβουλές για να Χρησιμοποιείτε Κονσίλερ Κάτω από τα Μάτια για να Φαίνεστε Πάντα Φρέσκιες

8 Συμβουλές για να Χρησιμοποιείτε Κονσίλερ Κάτω από τα Μάτια για να Φαίνεστε Πάντα Φρέσκιες
8 Συμβουλές για να Χρησιμοποιείτε Κονσίλερ Κάτω από τα Μάτια για να Φαίνεστε Πάντα Φρέσκιες

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια εμφανίζονται για διάφορους λόγους, όπως η έλλειψη ύπνου, η γενετική προδιάθεση, η επιρρέπεια σε υπερμελάγχρωση, η ηλικία και η αφυδάτωση. Εξαιτίας αυτού, το να έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είναι συνηθισμένο. Και αν θέλετε να τους κρύψετε χρησιμοποιείτε κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να φαίνεστε πάντα φρέσκιες. 10 Έξυπνα Κόλπα Μακιγιάζ για να Λάμπετε Συνέχεια

Χρησιμοποιήστε το χρώμα με σύνεση.

8 Συμβουλές για να Χρησιμοποιείτε Κονσίλερ Κάτω από τα Μάτια για να Φαίνεστε Πάντα Φρέσκιες

Λάθος: Χρησιμοποιώντας μια πιο ανοιχτή απόχρωση από το φυσικό χρώμα του δέρματός σας θα το κάνει να φαίνεται γκριζωπό και θαμπό.

Σωστή τεχνική: Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, χρησιμοποιήστε πρώτα ένα κονσίλερ θερμού χρώματος. Οι αποχρώσεις του κόκκινου, πορτοκαλί ή ροδακινί, είναι υπέροχα βασικά χρώματα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κονσίλερ που μοιάζει περισσότερο με τον τόνο του δέρματός σας.

Εφαρμόστε κονσίλερ όχι μόνο στην περιοχή των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

Λάθος: Η εφαρμογή κονσίλερ σε σχήμα μισοφέγγαρου ή χαμόγελου κάτω από τα μάτια σας δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Μάλιστα, αντί να κρύβει τους μαύρους κύκλους, μπορεί να τους αναδείξει.

Σωστή τεχνική: Η δημιουργία ενός ανεστραμμένου τριγώνου με τόνο παρόμοιο με τον τόνο του δέρματός σας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε το πρόβλημα. Απλώς σημειώστε ένα σημείο σε κάθε πλευρά του ματιού, ένα τρίτο σημείο κάτω και στη μέση και εφαρμοστέ το κονσίλερ προς τα πάνω.

Ενυδατώστε την περιοχή.

Λάθος: Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι αρκετά ευαίσθητο, επομένως μπορεί εύκολα να στεγνώσει ή να σπάσει, ειδικά αν κάνετε μακιγιάζ ή δεν το φροντίζετε τακτικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σωστή τεχνική: Επομένως, πριν εφαρμόσετε οτιδήποτε, πρέπει να ενυδατώσετε την περιοχή χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο προϊόν. Είναι επίσης απαραίτητο να παραμείνετε ενυδατωμένες, να κοιμάστε και να τρώτε καλά. Οι καλές συνήθειες είναι ευεργετικές για την υγεία και το δέρμα σας.

Χρησιμοποιήστε σταθεροποιητή μακιγιάζ.

Λάθος: Οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια είναι φυσιολογικές και το μακιγιάζ μπορεί να συσσωρευτεί εκεί, κάνοντας τις πιο αισθητές.

Σωστή τεχνική: Για να διατηρήσετε το κονσίλερ στη θέση του και να μην φύγει, θα χρειαστείτε σταθεροποιητή μακιγιάζ. Το να το φοράτε όχι μόνο θα αποτρέψει τον τονισμό των ρυτίδων αλλά θα βοηθήσει και το μακιγιάζ να διαρκέσει περισσότερο. Απλώς εφαρμόστε λίγο και σκουπίστε τον σε όλο σας το πρόσωπο.

Δείτε ακόμη 10 Συνηθισμένα Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες

Χρησιμοποιήστε το μέικ-απ πριν το κονσίλερ.

Λάθος: Μερικές φορές, αντί να απλώσετε το μέικ-απ σε όλο το πρόσωπό σας, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αποφύγετε την περιοχή κάτω από τα μάτια, νομίζοντας ότι ούτως ή άλλως θα βάλετε κονσίλερ εκεί. Δεν είναι όμως η καλύτερη επιλογή.

Σωστή τεχνική: Η εφαρμογή μιας ελαφριάς στρώσης μέικ-απ στην περιοχή κάτω από τα μάτια θα βοηθήσει με την επακόλουθη εφαρμογή κονσίλερ.

Καθαρίστε καλά την περιοχή πριν βάλετε μέικ-απ.

Λάθος: Εκτός από το να μην ενυδατώνετε, το να μην ξεπρήζετε τους μαύρους κύκλους με κρύες κομπρέσες μπορεί να είναι λάθος. Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε καλά το δέρμα σας και να απαλλαγείτε από τα υπολείμματα του μακιγιάζ.

Σωστή τεχνική: Πριν κάνετε μακιγιάζ, η καλύτερη επιλογή είναι να καθαρίσετε τέλεια την περιοχή από υπολείμματα μάσκαρα, σκιές ματιών ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν έχετε εφαρμόσει. Καλό είναι επίσης να χρησιμοποιήσετε μια κρύα κομπρέσα για να ξεπρήξετε την περιοχή και, όπως ήδη αναφέρθηκε, να την ενυδατώσετε τέλεια.

Μην εφαρμόζετε πολύ κονσίλερ.

Λάθος: Το περισσότερο δεν είναι πάντα καλύτερο, καθώς θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια μεγάλη μάζα μακιγιάζ που τραβάει περισσότερη προσοχή σε αυτήν την περιοχή.

Σωστή τεχνική: Τοποθετήστε μερικές σταγόνες ή κουκκίδες, ανάλογα με τη μορφή που έχει το κονσίλερ σας (το υγρό αναμειγνύεται πιο εύκολα) και ανακατέψτε τέλεια. Επαναλάβετε το βήμα αν χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη, κάνοντας πάντα λεπτές στρώσεις.

Φρεσκάδα

Το κόλπο για να δείχνετε φρέσκιες είναι να προσθέτετε μια κουκκίδα κονσίλερ που μοιάζει με τον τόνο του δέρματός σας σε κάθε πτυχή της μύτης σας και μετά να το αναμειγνύετε με το μέικ-απ ταμπονάροντάς το με τα δάχτυλα ή με ένα σφουγγάρι.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 8 Λάθη Μακιγιάζ που Χαλάνε την Εμφάνισή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 26

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Βάψιμο Πασχαλινών Αυγών με Ρύζι

Βάψιμο Πασχαλινών Αυγών με Ρύζι

21 Κρεμαστά Διακοσμητικά Πόρτας για να Ανανεώσετε το Σπίτι σας

21 Κρεμαστά Διακοσμητικά Πόρτας για να Ανανεώσετε το Σπίτι σας