in , ,

Βάψιμο Πασχαλινών Αυγών με Ρύζι

Βάψιμο Πασχαλινών Αυγών με Ρύζι
Βάψιμο Πασχαλινών Αυγών με Ρύζι

Αφήστε τα κλασικά κοκκινα αυγά και φτιάξτε αυτά τα μοναδικά πασχαλινά αυγά με ρύζι και χωρίς ακαταστασία. Αυτά τα πασχαλινά αυγά με ρύζι είναι φτιαγμένα με τρία υλικά που πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι. Είναι επίσης αρκετά εύκολο για όλη την οικογένεια και δεν χρειάζεται καν να λερώσετε τα χέρια σας!

Θα χρειαστείτε:

Κεραμικά αυγά ή βραστά αυγά
Πλαστικά ποτήρια
Ξηρό ρύζι
Χρωστικές τροφίμων

Οδηγίες βαψίματος

Γεμίστε τα πλαστικά ποτήρια περίπου το ένα τρίτο μέχρι την κορυφή με ρύζι. Για κάθε χρώμα θα χρειαστείτε ένα φλιτζάνι ρύζι και ένα άδειο ποτήρι. Όταν έχετε προετοιμάσει πολλά ποτήρια ρύζι, χρησιμοποιήστε συνδυασμούς χρωμάτων όπως μωβ και μπλε, κόκκινο και κίτρινο, πράσινο και κίτρινο.

Ρίξτε 10-15 σταγόνες από κάθε χρώμα απευθείας στο ρύζι. Τοποθετήστε ένα άδειο ποτήρι πάνω από το ποτήρι με το ρύζι και ανακινήστε το ρύζι μέχρι να κατανεμηθεί ομοιόμορφα το χρώμα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κρατώντας απλά τα ποτήρια μαζί ή μπορείτε να στερεώσετε μαζί με κολλητική ταινία πριν τα ανακινήσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Όταν η βαφή κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο ρύζι, ρίξτε το ρύζι σε ένα ποτήρι και ρίξτε ένα αυγό. Τοποθετήστε τα δύο ποτήρια μαζί όπως πριν και ανακινήστε συνεχώς μέχρι το αυγό να καλυφθεί ομοιόμορφα με βαφή. Στη συνέχεια, αφαιρέστε προσεκτικά το αυγό και αφήστε να στεγνώσει.

Με αυτήν την τεχνική μπορείτε να βάψετε δώδεκα πασχαλινά αυγά σε λιγότερο από μία ώρα. Εάν επιλέξετε βραστά αυγά, ανακινήστε πολύ απαλά και αφήσετε τα να στεγνώσουν στο ψυγείο για να διατηρηθούν βρώσιμα.

πηγή φωτογραφίας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

48 Ιδέες Παραθαλάσσιας Διακόσμησης για να Προσθέσετε τον Θαλασσινό Αέρα στο Σπίτι σας

48 Ιδέες Παραθαλάσσιας Διακόσμησης για να Προσθέσετε τον Θαλασσινό Αέρα στο Σπίτι σας

8 Συμβουλές για να Χρησιμοποιείτε Κονσίλερ Κάτω από τα Μάτια για να Φαίνεστε Πάντα Φρέσκιες

8 Συμβουλές για να Χρησιμοποιείτε Κονσίλερ Κάτω από τα Μάτια για να Φαίνεστε Πάντα Φρέσκιες