in ,

10 Συνηθισμένα Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες

10 Συνηθισμένα Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες
10 Συνηθισμένα Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες

Το μακιγιάζ μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας αναδεικνύοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας . Όμως, έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι μερικές φορές μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες; Υπάρχουν 10 συνηθισμένα λάθη μακιγιάζ που μπορούν να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνισή σας! 10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

Εφαρμόζετε πάρα πολύ concealer

10 Συνηθισμένα Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες

Στην επιθυμία σας να δημιουργήσετε ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα, κάνετε το λάθος να βάλετε πολύ concealer. Εάν επιλέξετε το λάθος χρώμα και βάλετε ένα πολύ παχύ στρώμα, θα καταλήξετε να τονίσετε τις ρυτίδες σας και να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται γερασμένο. Για να αποφευχθεί αυτό, επαγγελματίες μακιγιέρ συνιστούν να αποφεύγετε τα μέικ-απ σε πούδρα. Αντίθετα, επιλέξτε υγρά που περιέχουν σωματίδια. Θα κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται υγιές και φυσικό χωρίς να το υπερφορτώνουν.

Υπερβολική χρήση μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες

Η χρήση μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες για να τονίσετε τις άκρες των ματιών μπορεί να δώσει στο βλέμμα σας επιπλέον εκφραστικότητα. Από την άλλη, το να βάλετε πολύ μάσκαρα στις βλεφαρίδες θα στρέψει την προσοχή στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Όσο μικρές κι αν είναι αυτές οι ρυτίδες – η παχιά μάσκαρα θα τις κάνει να ξεχωρίζουν!

Επιλογή λάθος τόνου κραγιόν

Το κραγιόν μπορεί να κάνει θαύματα στην εμφάνιση σας! Εάν τα χείλη σας είναι φυσικά στενά, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση κραγιόν σε σκούρο τόνο. Τα σκούρα χρώματα είναι πιθανό να κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά.

Εάν θέλετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα, το κραγιόν μπορεί επίσης να σας βοηθήσει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τραβήξετε υπερβολικά τη φυσική γραμμή των χειλιών σας!

Εφαρμογή σκούρων σκιών ματιών με λάθος τρόπο

Προσέξτε να μην εφαρμόσετε σκιές σε όλη την περιοχή του βλεφάρου – αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε εμφανώς μεγαλύτερες! Το σωστό είναι να ταμπονάρετε μόνο τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υπερβολική χρήση eyeliner στο κάτω βλέφαρο

Η εφαρμογή σκούρου eyeliner στο κάτω βλέφαρο κάνει τα μάτια σας να φαίνονται στενά. Για να εξουδετερώσετε το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτό μολύβι μακιγιάζ.

Δείτε ακόμη Μακιγιάζ μετά τα 50: Μακιγιέρ διάσημων γυναικών αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

Εφαρμογή ρουζ στα μήλα των μάγουλων σας

Πείτε αντίο στα σκούρα και έντονα χρώματα! Ήρθε η ώρα να στρέψετε την προσοχή σας σε πιο ανοιχτούς τόνους, όπως το απαλό ροζ ή το ροδακινί. Φρόντισε να απλώσετε ρουζ στο πάνω μέρος των μάγουλων. Το να τονίσετε τα μήλα των μάγουλων σας μπορεί να ήταν καλή ιδέα όταν ήσασταν νεότερες, αλλά καθώς μεγαλώνετε, πρέπει να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που περνά το δέρμα σας. Αντί να προσπαθήσετε να τονίσετε την κεντρική ζώνη, δοκιμάστε να ταμπονάρετε το ρουζ στα πάνω ζυγωματικά, όχι πολύ κοντά στην περιοχή της μύτης. Η χρήση απαλών και φυσικών τόνων θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται νεότερο και θα του δώσει μια ρομαντική λάμψη.

Τονίζετε υπερβολικά τα φρύδια σας

Η χρήση έντονων σκούρων χρωμάτων για να μεγεθύνετε και να τονίσετε τα φρύδια σας μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται απεριποίητο και φθαρμένο από την ηλικία. Θα ήταν πιο σοφό να χρησιμοποιήσετε χρώματα ένα τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας.

Παραμέληση χρήσης διορθωτικού κονσίλερ

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αποτελούν πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους. Καθώς μεγαλώνετε, γίνονται πιο έντονοι. Η χρήση κονσίλερ μόνο θα επιδεινώσει το πρόβλημα. Από την άλλη, η εφαρμογή διορθωτικού κονσίλερ θα κάνει θαύματα! Προσπαθήστε να το εφαρμόσετε μόνο σε σκούρες περιοχές και απλώστε το όσο πιο αραιό γίνεται.

Δεν σκιάζετε τις γραμμές των χειλιών σας

Η χρήση μολυβιού για τα χείλη είναι απαραίτητη για επιτυχημένο μακιγιάζ. Σας επιτρέπει να κάνετε το περίγραμμα του στόματος πιο καθορισμένο και ελκυστικό. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στην προσπάθεια να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα τραβώντας τα φυσικά όρια των χειλιών. Να σκιάζετε πάντα προς την κατεύθυνση του κέντρου των χειλιών – διαφορετικά, κινδυνεύετε να καταλήξετε με ορατό «μουστάκι»!

Εφαρμόζετε πολύ πυκνή πούδρα στο πρόσωπό σας

Η πούδρα είναι καλή για τη διόρθωση των ελαττωμάτων του δέρματος μόνο όταν εφαρμόζεται σε μικρές ποσότητες. Αν χρησιμοποιηθεί πολύ, γίνεται πρόβλημα! Αποφύγετε να βάλετε πούδρα στην περιοχή γύρω από τα μάτια καθώς θα τονίσει μόνο τις ρυτίδες και θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται ξηρό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 11 Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Ατημέλητες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τάσεις διακόσμησης μπάνιου 2022,διακόσμηση μπάνιου 2022,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

Αυτές οι Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου θα Κυριαρχήσουν το 2022 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Μάσκες ΚΝ95: Το απλό κόλπο με την χαρτοσακούλα για να τις αποστειρώσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε – Η οδηγία που δίνουν οι ειδικοί

Μάσκες ΚΝ95: Το απλό κόλπο με την χαρτοσακούλα για να τις αποστειρώσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε – Η οδηγία που δίνουν οι ειδικοί