in , , , ,

Ρυτίδες στο μέτωπο: 5 σπιτικές συνταγές για να τις εξαφανίσετε και να δείξετε άμεσα 10 χρόνια μικρότερες

Ρυτίδες στο μέτωπο: 5 σπιτικές συνταγές για να τις εξαφανίσετε και να δείξετε άμεσα 10 χρόνια μικρότερες
Ρυτίδες στο μέτωπο: 5 σπιτικές συνταγές για να τις εξαφανίσετε και να δείξετε άμεσα 10 χρόνια μικρότερες

Ψάχνετε τρόπους να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες στο μέτωπο;

Μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται ρυτίδες στο μέτωπό σας λόγω ηλικίας, επαναλαμβανόμενων εκφράσεων, γενετικής και έκθεσης στο φως του ήλιου.

Παρόλο που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε εντελώς από τις ρυτίδες στο μέτωπο, ορισμένες φυσικές θεραπείες μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να τις κάνετε λιγότερο ορατές.

Το κλειδί είναι η διατήρηση της υγρασίας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Δείτε παρακάτω 5 σπιτικές συνταγές για να τις εξαφανίσετε και να δείξετε άμεσα 10 χρόνια μικρότερες!

Μπανάνα

Οι μπανάνες είναι ιδανικές για τη φροντίδα του δέρματος, ειδικά για το μέτωπο. Περιέχει βιταμίνες και φυσικά έλαια που τονώνουν το δέρμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πολτοποιήσετε 1/4 μιας μπανάνας μέχρι να φτιάξετε μια λεία πάστα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Στη συνέχεια, βάλτε ένα λεπτό στρώμα στο μέτωπο και αφήστε για 15 έως 20 λεπτά. Μετά απλώς ξεπλύνετε με ζεστό νερό και θα νιώσετε το μέτωπό σας πιο λείο και ενυδατωμένο.

Εσπεριδοειδή

Τα εσπεριδοειδή είναι πλούσια σε βιταμίνες Ε και C, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν επιπλέον απαλότητα στο δέρμα και να βελτιώσουν την υγεία του. Ενώ μπορείτε να εφαρμόσετε απευθείας το εσπεριδοειδές (λεμόνι, πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ κ.λπ.) στο μέτωπο και να το αφήσετε για 10 λεπτά πριν το ξεβγάλετε, μπορείτε να φτιάξετε μια απλή μάσκα που πιθανότατα θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα.

Σε ένα μπολ, προσθέστε 1/4 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκάλι και προσθέστε αλεύρι για να φτιάξετε μια κρεμώδη πάστα. Απλώστε την στο μέτωπο και αφήστε την για 20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Φυτικά λάδια

Τόσο το λαδί καρύδας όσο και το ελαιόλαδο μπορούν να βελτιώσουν την ελαστικότητα του δέρματος ενυδατώνοντάς το. Το ξηρό δέρμα δεν είναι αρκετά ελαστικό, με συνέπεια οι ρυτίδες να είναι πιο ορατές.

Απλώστε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας πριν πάτε για ύπνο, αμέσως μετά το πλύσιμο του προσώπου σας, απευθείας στις ρυτίδες του μετώπου και κάντε μασάζ μέχρι το δέρμα να μην είναι πλέον λιπαρό. Μπορείτε να φταίξετε ένα μείγμα και των δύο λαδιών εάν το επιθυμείτε.

Ασπράδια αυγών

Τα ασπράδια αυγών μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της όψης του δέρματος στο μέτωπο. Ωστόσο, αντί να το εφαρμόσετε σκέτο, μπορείτε να το αναμίξετε με μέλι. Αυτή η μάσκα όχι μόνο θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις ρυτίδες στο μέτωπό σας, αλλά και να τονίσετε το δέρμα σας.

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας μέλι με 1 ασπράδι. Απλώστε το στο μέτωπο ή ακόμα και σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε το για 15 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Ασκήσεις μετώπου

Η άσκηση των μυών στο μέτωπο θα μειώσει τις ρυτίδες και θα διορθώσει επίσης τα πεσμένα βλέφαρα.

  • Τοποθετήστε τα χέρια σε σχήμα «C» στα μάτια σας, σαν να θέλετε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά. Κρατήστε το δείκτη στο φρύδι και τους αντίχειρες σε κάθε πλευρά κοντά στη μύτη, πάνω από τα ρουθούνια.
  • Πιέστε κάθε χέρι προς τα πλάγια και προς τα κάτω, ανοίξτε το στήθος σας και εκτείνετε τις ωμοπλάτες.
  • Ανοίξτε τα μάτια πλατιά και κρατήστε για 5 δευτερόλεπτα Πιέστε το δείκτη για να αποτρέψετε την κίνηση των φρυδιών.
  • Ρίξτε μια πλάγια ματιά 5 φορές και κλείστε τα μάτια σας. Χαλαρώστε 5 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε 2 ακόμη φορές.

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 35

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Super πατέντες για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια!

Super πατέντες για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια!

Το "Κόλπο" στα Σούπερ Μάρκετ που Αυξάνει τις τιμές και Μικραίνει τις Συσκευασίες. Τι είναι το "Shrinkflation" και τι να κάνεις για να το αποφύγεις

Το “Κόλπο” στα Σούπερ Μάρκετ που Αυξάνει τις τιμές και Μικραίνει τις Συσκευασίες. Τι είναι το “Shrinkflation” και τι να κάνεις για να το αποφύγεις