in , ,

7 Εύκολοι Τρόποι για να Αποφύγετε τις Ρυτίδες στο Στήθος

αποφυγή ρυτίδων στο στήθος,αντιμετώπιση ρυτίδων στο στήθος,φροντίδα στήθους,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
αποφυγή ρυτίδων στο στήθος,αντιμετώπιση ρυτίδων στο στήθος,φροντίδα στήθους,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Ρυτίδες στο Στήθος: Το δέρμα του στήθους είναι τόσο ευαίσθητο όσο το δέρμα του προσώπου, αλλά πολλές γυναίκες συνήθως δεν δίνουν τόση σημασία σε αυτό. Δεν δίνουν προτεραιότητα στην ενυδάτωση και το αφήνουν εκτεθειμένο σε χημικές ουσίες και στις ακτίνες του ήλιου, επιτρέποντας την εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων. Ευτυχώς υπάρχουν απλοί τρόποι να τις αποφύγετε και σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαλλαγείτε από αυτές. 7 Φυσικοί Τρόποι για να Μειώσετε τις Ρυτίδες

Αρχίστε να κοιμάστε ανάσκελα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ο ύπνος στο πλάι ή μπρούμυτα μπορεί να κάνει το δέρμα να διπλώσει, κάτι που είναι ένας από τους λόγους που μπορείτε να εμφανίσετε ρυτίδες. Για να το αποφύγετε, κοιμηθείτε ανάσκελα και κάντε το συνήθεια. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας τοποθετώντας ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά σας για να σας κρατήσει στην ίδια θέση ή βάζοντας 2 μαξιλάρια και στις δύο πλευρές του σώματός σας. Επιπλέον, θα αποφύγετε την χαλάρωση του στήθους με αυτόν τον τρόπο.

Εφαρμόστε μια σπιτική «μάσκα» στο στήθος σας.

brightside

Χαλαρώστε και εφαρμόστε στο στήθος σας μια απλή σπιτική «μάσκα» με αλόη βέρα. Κόψτε ένα παχύ φύλλο αλόης βέρα, αφαιρέστε το δέρμα που το περιβάλλει και ρίξτε το εσωτερικό τζελ στο στήθος σας για 20 λεπτά. Η αλόη βέρα σφραγίζει τη φυσική υγρασία του δέρματος, ώστε να μην αφυδατώνεται και να σπάει εύκολα. Αυτή η θεραπεία θα αποτρέψει το σχηματισμό ρυτίδων και θα κάνει το δέρμα λαμπερό.

Μην αφήνετε το ζεστό νερό να πιτσιλάει απευθείας το στήθος σας στο ντους.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Αυτή είναι μια κακή ιδέα γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες του νερού ξεπλένουν τα φυσικά έλαια του δέρματος αφήνοντάς το ξηρό και διευκολύνοντας την εμφάνιση ρυτίδων. Αντ’ αυτού, αφήστε το να πέσει φυσικά από το ντους στο κεφάλι, στους ώμους, στην πλάτη σας κ.λπ.

Δείτε ακομη 5 Φυσικές Θεραπείες για Λιγότερο Ορατές Ρυτίδες Μετώπου

Δυναμώσετε τους μύες στο στήθος σας με μερικά push-ups.

© Depositphotos.com

Εάν οι μύες του στήθους σας είναι σε φόρμα, τότε το δέρμα είναι λιγότερο επιρρεπές σε χαλάρωση και γίνεται θύμα της βαρύτητας. Συσφίξτε τους μύες και το δέρμα σας κάνοντας 20 push-ups καθημερινά πριν κάνετε ντους. Επιπλέον θα επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης στο στήθος σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φορέστε το πραγματικό μέγεθος του σουτιέν για να ελαχιστοποιήσετε το δίπλωμα του δέρματος και το σχηματισμό ρυτίδων.

© Silcskin.com

Εάν το στήθος σας ακουμπα στη σωστή φυσική του θέση με ένα υποστηρικτικό σουτιέν, δεν θα υποφέρει από τη βαρύτητα. Θα ελαχιστοποιήσετε επίσης την τριβή στο δέρμα. Αυτό σημαίνει πιο λείο δέρμα και λιγότερο ορατές ρυτίδες.

Δώστε στο δέρμα οξυγόνο κάνοντας μασάζ στο στήθος σας.

© Depositphotos.com

Το μασάζ στο στήθος διεγείρει τη ροή του αίματος στην περιοχή, γεμίζοντας το δέρμα με οξυγόνο και εμποδίζοντας την εμφάνιση της διαδικασίας γήρανσης. Τοποθετήστε λίγη ενυδατική κρέμα στα δάχτυλά σας, περάστε τα πάνω από το στήθος σας και πιέστε απαλά με κυκλικές κινήσεις. Εστιάστε στην περιοχή του στήθους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε λίγο χρόνο, να χαλαρώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας.

Μην αμελείτε το στήθος σας όταν βάζετε αντηλιακό.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ο υπερβολικός ήλιος επιτρέπει στις ακτίνες UV και UVB να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα σας. Αυτό βλάπτει γρήγορα το δέρμα στο στήθος σας επειδή είναι πολύ ευαίσθητο, και έτσι, επιταχύνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Για να το αποτρέψετε αυτό, εφαρμόστε καθημερινά αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF μεγαλύτερο από 30, όπως ακριβώς κάνετε με το πρόσωπό σας.

Δείτε επίσης 8 Καθημερινές Συνήθειες που Προκαλούν Ρυτίδες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός σπιτιού,χρήσιμα

7 Βρώμικα Πράγματα στα Σπίτια που Συνήθως Προσέχουν Μόνο οι Επισκέπτες

συμβουλές απώλειας βάρους,χάσιμο βάρους,διατροφή,συμβουλές διατροφής

10 Συμβουλές Απώλειας Βάρους που Λειτουργούν αν οι Δίαιτες Δεν Βοηθούν πια