in , , , , , ,

Το φαγητό παράλληλα με την εργασία μπορεί να είναι πολύ βλαβερό για την υγεία

συμβουλές υγείας,υγεία,διατροφή,συμβουλές διατροφής
Γιατί το να Τρώτε ενώ Εργάζεστε Μπορεί να Είναι Επιβλαβές για την Υγεία σας

Με τόσες πολλές εργασίες στη λίστα υποχρεώσεών σας, αναπάντητα email και καθυστερημένες προθεσμίες, σας ωθεί να τρώτε ενώ κάνετε κάποια από αυτές τις εργασίες. Αλλά κάνετε λάθος – τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο επιβλαβές από αυτό. Όχι μόνο το να τρώτε ενώ εργάζεστε ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, αλλά μπορεί επίσης να σας κάνει πιο αργούς και λιγότερο αποδοτικούς. 10 Τροφές που Μπορούν να Εμποδίσουν την Απώλεια Βάρους και 3 που Δεν Πρέπει να Τρώτε Ποτέ

Σας αγχώνει.

© Romablack/easyfotostock/Eastnews, © LightField Studios/So Food/East News

Το να τρώτε μεσημεριανό στην εργασία σας συνήθως σημαίνει ότι τρώτε στο ίδιο μέρος όπου εργάζεστε. Αλλά χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την εργασίας σας. Αυτό από μόνο του μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε πιο σοβαρά προβλήματα που περιλαμβάνουν άγχος και ακόμη και εξάντληση.

Το να δώσετε στον εγκέφαλό σας ένα μικρό διάλειμμα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, ώστε να επιστρέψετε στη δουλειά πιο χαρούμενοι και με ώθηση της απόδοσης.

Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι υπάλληλοι γραφείου κάθονται συνήθως για πολύ ώρα με λίγες πιθανότητες να σηκωθούν. Όταν επιλέγετε να τρώτε στο γραφείο σας, παρατείνετε αυτή την καθιστική περίοδο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα υγείας. Αυτό μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων. Επίσης μειώνει τη ροή του αίματος στα πόδια, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες καρδιαγγειακές παθήσεις.

Λόγω της μειωμένης ροής αίματος στα πόδια, μπορεί επίσης να κινδυνεύετε από κιρσούς. Επομένως, το να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σηκωθειτε και να περπατήσουμε για λίγα λεπτά καθώς τρώτε μπορεί να βοηθήσει την υγεία σας μακροπρόθεσμα.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί εάν Αρχίσετε να Τρώτε Περισσότερο Σπανάκι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να σας κάνει να πάρετε επιπλέον βάρος.

© Dale Cruse / Flickr

Όταν τρώμε και μας αποσπάται η προσοχή από μια άλλη δραστηριότητα, τείνουμε να τρώμε περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για όσους επιλέγουν να γευματίσουν στο γραφείο τους. Για να αποφύγετε αυτό, η καλύτερη επιλογή είναι να εστιάσετε στο γεύμα που τρώτε αυτή τη στιγμή. Η χρήση του κινητού σας μετράει ως απόσπαση της προσοχής, επομένως είναι επίσης σημαντικό να το αφήσετε για λίγο στην άκρη.

Σας εκθέτει σε πολλά επικίνδυνα βακτήρια.

© Pexels.com, © Pexels.com

Μπορείτε να κάνετε τη θέση εργασίας σας όσο άνετη θέλετε, αλλά να έχετε κατά νου ότι μπορεί να περιέχει μικρόβια που είναι πάνω από 400 φορές πιο επικίνδυνα από τα βακτήρια στα καθίσματα της τουαλέτας.

Υπήρξαν μελέτες που δείχνουν ότι το 27% όλων των βακτηρίων που βρέθηκαν στο γραφείο ήταν στα πληκτρολόγια και μπορούν να εξαπλωθούν σε άλλες επιφάνειες, όπως το ποντίκι του υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το ίδιο το γραφείο.

Δείτε επίσης Τι Μπορεί να Συμβεί εάν Σταματήσετε να Τρώτε Κρέας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σπυράκια στους γλουτούς: Απλώστε πάνω αυτά τα 2 υλικά από την κουζίνα και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα

Σπυράκια στους γλουτούς: Απλώστε πάνω αυτά τα 2 υλικά από την κουζίνα και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα

Το λaθος του 1′ που καταστρέφει ανεπανόρθωτα το νεροχύτη σας και κάνουν οι περισσότεροι

Σταματήστε το αμέσως: Το λaθος του 1′ που καταστρέφει ανεπανόρθωτα το νεροχύτη σας και κάνουν οι περισσότεροι