in , , ,

Σπυράκια στους γλουτούς: Απλώστε πάνω αυτά τα 2 υλικά από την κουζίνα και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα

Σπυράκια στους γλουτούς: Απλώστε πάνω αυτά τα 2 υλικά από την κουζίνα και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα
Σπυράκια στους γλουτούς: Απλώστε πάνω αυτά τα 2 υλικά από την κουζίνα και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα

Τα σπυράκια στους γλουτούς είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και το οποίο τους απασχολεί έντονα την καλοκαιρινή περίοδο, οπότε βγαίνουν στην παραλία.

Η ακμή των γλουτών είναι διαφορετική από την ακμή του προσώπου, τόσο ως προς τους παράγοντες που την προκαλούν, όσο και ως προς τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Τα σπυράκια στο εν λόγω σημείο του σώματος μπορεί να είναι το αποτέλεσμα φραγμένων πόρων, οι οποίοι συνδέονται με τους σμηγματογόνους αδένες, που παράγουν μια λιπαρή ουσία, το σμήγμα.

Άτομα με ακμή σε άλλες περιοχές του σώματος, δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν και στους γλουτούς. Η acne vulgaris, που σημαίνει “κοινή ακμή”, συχνά εμφανίζεται σε διάφορες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του στήθους, των ώμων, της πλάτης και των γλουτών.

Η πιο κοινή αιτία για την ακμή των γλουτών είναι η θυλακίτιδα, δηλαδή η φλεγμονή του θύλακα της τρίχας, που, συνήθως, προκαλείται από βακτήρια ή μύκητες και απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες, στις οποίες είναι πιο εμφανής, λόγω του μαγιό που φοράνε.

Αντιμετωπίστε τα σπυράκια στους γλουτούς με μαγειρική σόδα

Αρχικά, η μαγειρική σόδα δεν συνιστάται για καθημερινή εφαρμογή επάνω στο δέρμα, αλλά η χρήση της μία με δύο φορές την εβδομάδα, μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των ρύπων, που κατά κάποιο τρόπο οδηγούν στην εμφάνιση της ακμής.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ο συνδυασμός των ιδιοτήτων του διττανθρακικού νατρίου με την ενυδατική δύναμη του μελιού, οδηγεί σε μια αποτελεσματική θεραπεία ενάντια σε σπυριά και μαύρα στίγματα.

Τόσο η μαγειρική σόδα, όσο και το μέλι καθαρίζουν βαθιά τους πόρους και βοηθούν στην αποκατάσταση του pH της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την υπερβολική παραγωγή σμήγματος.

Το μείγμα

2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα (20 γρ.)

2 κουταλιές της σούπας μέλι (50 γρ.)

Εφαρμογή

Ρίξτε τη μαγειρική σόδα μέσα σε ένα μπολ και ανακατέψτε την με τις κουταλιές μέλι, μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη πάστα.

Απλώστε την πάστα σε όλο το πρόσωπό σας ή μόνο στις περιοχές του δέρματος που έχουν σπυράκια και αφήστε την να δράσει για 30 λεπτά.

Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και επανάλαβετε την εφαρμογή δύο φορές την εβδομάδα και τα δείτε τα σπυράκια στους γλουτούς να εξαφανίζονται.

Μείγμα για ν' απομακρύνετε τα σπυράκια στους γλουτούς
πώς να απαλλαγείτε απο σπυράκια στους γλουτους

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

κόλπα κουζίνας,συμβουλές κουζίνας,χρήσιμα

Θα εκπλαγείς! 15 Εύκολα Κόλπα Κουζίνας που θα σε κάνουν να αναφωνήσετε Ουαου

συμβουλές υγείας,υγεία,διατροφή,συμβουλές διατροφής

Το φαγητό παράλληλα με την εργασία μπορεί να είναι πολύ βλαβερό για την υγεία