in , , , ,

Καθιστική ζωή: Πόσο κακό κάνουμε στον εαυτό μας. Τι Μπορεί να Συμβεί στο Σώμα σας εάν Κάθεστε Πολύ

Καθιστική ζωή: Πόσο κακό κάνουμε στον εαυτό μας. Τι Μπορεί να Συμβεί στο Σώμα σας εάν Κάθεστε Πολύ
Καθιστική ζωή: Πόσο κακό κάνουμε στον εαυτό μας. Τι Μπορεί να Συμβεί στο Σώμα σας εάν Κάθεστε Πολύ

Καθιστική ζωή: Μερικές φορές, το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε μια χαλαρή μέρα και να μην χρειάζεται να κουνηθούμε. Αλλά η καθιστική ζωή μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα όπως καρδιακές παθήσεις και διαβήτη. Στην πραγματικότητα, το να κάθεστε ή να ξαπλώνετε πολύ είναι πιο επικίνδυνο από ό,τι φαίνεται. Ορμόνες και Βάρος: Πώς να Ελέγξετε τις Ορμόνες που Ευθύνονται για το Υπερβολικό Βάρος

Καθιστική ζωή: Αυξάνει τις πιθανότητες ορμονικής ακμής

© DUANGJAN J / Shutterstock.com

Το νούμερο ένα αποτέλεσμα της ακινησίας είναι η αύξηση βάρους που προκαλεί συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα. Στην αρχή, η παχυσαρκία επηρεάζει τους δερματικούς φραγμούς κάνοντας το δέρμα πολύ πιο ξηρό. Επιπλέον, το άτομο ιδρώνει περισσότερο, οδηγώντας σε φραγμένους πόρους και φλεγμονή της ακμής.

Μπορεί να αποδυναμώσει τα οστά

© yupiramos / Depositphotos.com, © GarnaZarina / Depositphotos.com

Οι μύες και τα οστά είναι ζωντανοί ιστοί που γίνονται πιο δυνατοί όταν ασκούνται. Τα οστά εκείνων που ασκούνται τακτικά τείνουν να είναι πιο δυνατά και πιο πυκνά από εκείνων που δεν το κάνουν. Έτσι, όταν κάποιος κάθεται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, κινδυνεύει να αποδυναμώσει τα οστά του και να θέσει σε κίνδυνο την οστική πυκνότητά του.

Δείτε επίσης 10 Συμβουλές για Πρόληψη και Αντιμετώπιση Πρησμένων Ποδιών

Μπορεί να επιδεινώσει υπάρχουσες δερματικές παθήσεις

© librakv / Depositphotos.com

Εάν έχετε δοκιμάσει κάθε θεραπεία ακμής και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, ήρθε η ώρα να εξετάσετε τη ρίζα του προβλήματος. Η Acne Mechanica προκαλείται από την τριβή και την πίεση στο δέρμα. Αυτό συμβαίνει όταν το δέρμα εκτίθεται επανειλημμένα σε τριβή ή πίεση, όπως να κάθεστε σε συγκεκριμένες στάσεις για πολύ καιρό. Δεν είναι απίθανο η ακμή να προκληθεί από έναν ανενεργό τρόπο ζωής στον οποίο κάποιος περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καθισμένος.

Μπορεί να προκαλέσει κυτταρίτιδα

© rob3000 / Depositphotos.com

Σήμερα, οι περισσότεροι υπάλληλοι γραφείου περνούν τον περισσότερο χρόνο τους καθισμένοι, πληκτρολογώντας στους υπολογιστές τους. Αυτός ο καθιστικός τρόπος ζωής μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση νερού. Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι παρατεταμένες περίοδοι καθίσματος μειώνουν τη ροή του αίματος και έχουν ως αποτέλεσμα τις αλλαγές που προκαλούν κυτταρίτιδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να προκαλέσει κιρσούς

Καθώς περπατάτε, οι μύες της γάμπας συστέλλονται, κάμπτονται και ασκούν πίεση στα κύρια αιμοφόρα αγγεία στο κάτω πόδι. Είναι σαν κάθε βήμα να έχει ένα αποτέλεσμα αντλίας, το οποίο βοηθά στην κυκλοφορία από τις φλέβες στην καρδιά. Ως εκ τούτου, το να κάθεστε για παρατεταμένη περίοδο οδηγεί σε κακή κυκλοφορία, η οποία εκδηλώνεται ως κιρσοί.

Δείτε επίσης Πόσα Βήματα Πρέπει να Κάνετε Καθημερινά για να Παραμείνετε Υγιείς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το λaθος του 1′ που καταστρέφει ανεπανόρθωτα το νεροχύτη σας και κάνουν οι περισσότεροι

Σταματήστε το αμέσως: Το λaθος του 1′ που καταστρέφει ανεπανόρθωτα το νεροχύτη σας και κάνουν οι περισσότεροι

φροντίδα δέρματος προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Τι θα Συμβεί στο Δέρμα εάν Σταματήσετε να Πλένετε το Πρόσωπό σας