in , , ,

8 μυστικά για να κάνετε τα χέρια σας 10 χρόνια νεότερα – Όχι δεν χρειάζονται ακριβά καλλυντικά

Συμβουλές για νεότερα χέρια
Συμβουλές για νεότερα χέρια

Οι συμβουλές για νεότερα χέρια θα σταματήσουν το χρόνο, θα τα κάνουν πιο απαλά και θα φαίνονται πιο όμορφα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επαγγελματικό μανικιούρ.

Όταν το δέρμα μωλωπίζεται ή εκτίθεται στον ήλιο, τείνει να παράγει μελανίνη και τελικά σημάδια γήρανσης. Το ίδιο ισχύει και για την τριβή, η οποία προάγει το σχηματισμό κάλων και μπαλωμάτων.

Η ηλικία ενός ατόμου μπορεί επίσης να αποκαλυφθεί από την όψη των χεριών του. Η επίτευξη απαλών, νεανικών χεριών δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για όσους ασχολούνται με χειρωνακτική εργασία.

Συμβουλές για νεότερα χέρια: Να φοράτε πάντα αντηλιακό

Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές για να διατηρήσετε τα χέρια σας νεανικά είναι η χρήση αντηλιακού, το οποίο βοηθά να αποφύγετε τα σημάδια γήρανσης ακόμη και τον καρκίνο. Γι’ αυτό 30 λεπτά πριν βγείτε έξω, εφαρμόστε αρκετή ποσότητα αντηλιακού (SPF 50 ή υψηλότερο) στις πλάτες των χεριών σας. Επίσης, θυμηθείτε να βάλλετε ξανά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Συμβουλές για νεότερα χέρια: Χρησιμοποιήστε γάντια στην οδήγηση και στις δουλειές

Η χρήση γαντιών είναι ένας τρόπος να διατηρείτε τα χέρια σας ασφαλή από βλάβες και πιθανούς τραυματισμούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημάδια γήρανσης. Για παράδειγμα, η χρήση γαντιών για οδήγηση είναι ένας τρόπος προστασίας των χεριών σας από τις ακτίνες UVA και UVB. Επίσης, είναι σημαντικό να φοράτε γάντια για οικιακές δουλειές, όπως πλύσιμο πιάτων, κηπουρική ή ακόμη και χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού ώστε τα χέρια σας να μην ξεραθούν ή τραυματιστούν.

Συμβουλές για νεότερα χέρια: Μουλιάστε τα χέρια σας για απαλότητα

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι σύνηθες το σκασμένο, ξηρό, τραχύ δέρμα. Για να αποφευχθεί αυτό, το μούλιασμα των χεριών σας σε χλιαρό νερό και άλατα Epsom, μπορεί να ωφελήσει και να χαλαρώσει το μυαλό και το σώμα σας μετά από μια κουραστική μέρα. Αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να μουλιάσετε τα πόδια σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Συμβουλές για νεότερα χέρια: Απολεπίστε τα χέρια σας

Για να διεισδύσει η υγρασία στο δέρμα, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα πριν ενυδατώσετε τα χέρια σας. Βρέξτε τα χέρια σας με ζεστό νερό και χρησιμοποιήστε βούρτσες ή σφουγγάρια (τα φυσικά είναι ασφαλέστερα για το περιβάλλον) για να κάνετε απαλό μασάζ στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Απλώστε μετά την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα αμέσως.

Συμβουλές για νεότερα χέρια: Ενυδατώστε τα χέρια σας

Να έχετε πάντα μαζί σας μια ενυδατική κρέμα και να την χρησιμοποιείτε συχνά. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι τα χέρια σας παραμένουν θρεμμένα και μοιάζουν με το δέρμα του μωρού. Για αυξημένη ενυδάτωση, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κρέμες που περιέχουν ουρία και σαλικυλικό οξύ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ό, τι σας προτείνει ο δερματολόγος ή ο φαρμακοποιός σας. Οι κρέμες που περιέχουν υαλουρονικό οξύ είναι επίσης καλές, προσιτές εναλλακτικές λύσεις για την απαλλαγή των ρυτίδων.

Συμβουλές για νεότερα χέρια: Χρησιμοποιήστε καλλυντικά για να φωτίσετε τις καφέ κηλίδες

Για τα σημάδια γήρανσης στα χέρια σας, δοκιμάστε προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C, καθώς αυτή η ουσία έχει τη δυνατότητα να αποτρέψει την υπερχρωματισμό.

Προσοχή στα προϊόντα λεύκανσης του δέρματος που περιέχουν υδράργυρο, καθώς είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία σας. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα προϊόντα, φροντίστε να γνωρίζετε διεξοδικά τους πιθανούς κινδύνους που ενδέχεται να προκαλέσουν.

Συμβουλές για νεότερα χέρια: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις παρανυχίδες

Οι ξηρές παρανυχίδες, δυστυχώς, κάνουν τα χέρια σας να φαίνονται ατημέλητα. Ένας τρόπος να αλλάξετε δραστικά την εμφάνιση των χεριών σας είναι να τις ενυδατώσετε. Χρησιμοποιήστε ειδικά ενυδατικά προϊόντα ή ακόμα και ελαιόλαδο και κάντε απαλό μασάζ.

Συμβουλές για νεότερα χέρια: Φροντίστε καλά τα ευαίσθητα νύχια

Για νεανικά χέρια, τα καλά συντηρημένα νύχια είναι απαραίτητο. Δεδομένου ότι τα βακτήρια και οι μύκητες μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις στο δέρμα, σκεφτείτε να εγκαταλείψετε τη συνήθεια να τρώτε τα νύχια. Με αυτά τα λόγια, διατηρήστε τα νύχια σας σε καλή κατάσταση, υγιή και καλά συντηρημένα.

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και σταματήστε τη γήρανση των χεριών τους, δίνοντάς μία πιο νεανική όψη.

enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

καθαρισμός μούχλας σε αδιάβροχο,καθαρισμός μούχλας,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα από Αδιάβροχο

καθαρισμός λεκέδων σε χαρτί,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες σε Χαρτί