in , ,

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες σε Χαρτί

καθαρισμός λεκέδων σε χαρτί,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα
Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες σε Χαρτί

Αν τύχει να βρείτε λεκέδες και κηλίδες σε έγγραφα στο σπίτι σας, μην ανησυχείτε. Μπορεί να οφείλεται στο ότι τα χαρτιά είναι παλιά και έχουν απορροφήσει αέρα και υγρά με την πάροδο του χρόνου. Είτε οι λεκέδες προέκυψαν από χρόνια έκθεσης στον αέρα είτε από διαρροές υγρών, μπορείτε να προσπαθήσετε να τους αφαιρέσετε. Δεν χρειάζεται να πάτε τα χαρτιά σε έναν επαγγελματία, εκτός εάν είναι πολύτιμα και πρέπει να διατηρηθούν. Πώς να Καθαρίσετε Βερνίκι Νυχιών από Σεντόνια

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες σε Χαρτί

Πρώτη τεχνική

Απλώστε το χαρτί σε μια σκληρή επιφάνεια ή όσο πιο επίπεδη γίνεται. Για να καθαρίσετε τους λεκέδες, πρέπει να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερες ζάρες στο χαρτί.

Εφαρμόστε ελαφρά πηλό σε σκόνη ή κιμωλία πάνω από το λεκέ χρησιμοποιώντας μαλακό πινέλο. Αυτά τα δύο συστατικά θα τραβήξουν την υγρασία από το χαρτί για να ελαττώσουν τον λεκέ. Εφαρμόστε την ουσία σε σκόνη μόνο στις λεκιασμένες περιοχές και χρησιμοποιήστε αρκετή για να καλύψετε πλήρως τον λεκέ.

Τοποθετήστε απαλά το λεκιασμένο χαρτί ανάμεσα σε δύο κομμάτια φρέσκου, λευκού χαρτιού. Αυτά τα φύλλα θα λειτουργήσουν ως θήκη για το λεκιασμένο έγγραφο, ώστε να μην καίγεται όταν εφαρμόζετε θερμότητα για να βοηθήσετε στην αφαίρεση του λεκέ.

Τοποθετήστε το σίδερο πάνω από το επάνω χαρτί για περίπου πέντε έως 10 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε το σίδερο πριν κάψει το χαρτί.

Αφαιρέστε το λεκιασμένο χαρτί από το εσωτερικό της θήκες και ο λεκές θα πρέπει να είναι εξαιρετικά αχνός ή θα έχει αφαιρεθεί εντελώς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες με Χυμό Λεμονιού

Δεύτερη τεχνική

Τοποθετήστε το χαρτί σε μια επίπεδη, σκληρή επιφάνεια. Ισιώστε όλες τις άκρες και τις πτυχές. Αυτή η τεχνική θα λειτουργήσει μόνο εάν το χαρτί είναι όσο το δυνατόν πιο επίπεδο και χωρίς ζάρες.

Στερεώστε το χαρτί χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητη ταινία για να το συγκρατήσετε στη θέση του.

Γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με νερό και ψεκάστε ελαφρά τη λεκιασμένη περιοχή στο χαρτί. Μην μουλιάζετε τον λεκέ. Ο στόχος σας είναι να το κάνετε αρκετά υγρό ώστε να αφαιρείται το νερό με αναρρόφηση.

Ενεργοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα και τοποθετήστε το ακροφύσιο του σωλήνα ακριβώς πάνω από τον λεκέ, χωρίς να αγγίξετε το χαρτί. Ρυθμίστε την ισχύ του εάν έχει ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις.

Παρακολουθήστε την υγρασία και τους λεκέδες να απομακρύνονται από το χαρτί.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Γυάλινα Μπουκάλια από Λάδι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Συμβουλές για νεότερα χέρια

8 μυστικά για να κάνετε τα χέρια σας 10 χρόνια νεότερα – Όχι δεν χρειάζονται ακριβά καλλυντικά

συνέπειες πολύ ύπνου,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Μπορεί να Συμβεί στο Σώμα σας εάν Κοιμάστε Πολύ