in , ,

Πώς να Καθαρίσετε Βερνίκι Νυχιών από Σεντόνια

καθαρισμός βερνικιού νυχιών από σεντόνια,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα
Πώς να Καθαρίσετε Βερνίκι Νυχιών από Σεντόνια

Το να χύσετε βερνίκι νυχιών στα σεντόνια μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό, ειδικά επειδή οι περισσότεροι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθεί. Όμως, μην πετάτε τα σεντόνια σας μόνο και μόνο λόγω ενός λεκέ από βερνίκι νυχιών. Υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να καθαρίσετε βερνίκι νυχιών από σεντόνια. Πώς να Αφαιρέσετε Βερνίκι Παπουτσιών από Χαλί

Πώς να Καθαρίσετε Βερνίκι Νυχιών από Σεντόνια

Βγάλτε το σεντόνι από το κρεβάτι. Κάντε το προσεκτικά, ώστε το βερνίκι να μην μεταφερθεί σε όλο το σεντόνι.

Τοποθετήστε το σεντόνι σε μια επίπεδη επιφάνεια. Στυπώστε όσο το δυνατόν περισσότερο βερνίκι νυχιών με χαρτί κουζίνας.

Διαποτίστε μια μπάλα βαμβάκι με ασετόν ή ξεβαφτικό νυχιών. Ταμπονάρετε το βαμβάκι στον λεκέ. Αποφύγετε το τρίψιμο γιατί το βερνίκι νυχιών μπορεί να εξαπλωθεί περαιτέρω.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Βερνίκι Νυχιών από Πλακάκια

Συνεχίστε να ταμπονάρετε τον λεκέ με το βαμβάκι και αλλάξτε το όταν γεμίσει με βερνίκι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βρέξτε ένα σφουγγάρι με σκέτο νερό. Σκουπίστε τη λεκιασμένη περιοχή για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα από το βερνίκι νυχιών και το ασετόν.

Πλύντε το σεντόνι ως συνήθως. Ελέγξτε για τυχόν ίχνη βερνικιού νυχιών πριν το τοποθετήσετε στο στεγνωτήριο. Η θερμότητα από το στεγνωτήριο θα αφήσει τον λεκέ, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την αφαίρεσή του.

Μια εναλλακτική μέθοδο αφαίρεσης βερνικιού νυχιών είναι ο ψεκασμός με λακ μαλλιών. Διαποτίστε τη λεκιασμένη περιοχή του σεντονιού με τη λακ. Τρίψτε απαλά με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Καθαρίστε τη λακ μαζί με τα υπολείμματα βερνικιού νυχιών, χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας. Πλύνετε το σεντόνι ως συνήθως, ελέγχοντας το πριν το τοποθετήσετε στο στεγνωτήριο.

Χρησιμοποιήστε υπεροξείδιο του υδρογόνου εάν τα σεντόνια είναι λευκά ή έχουν ανεξίτηλο χρώμα. Αναμείξτε ίσα μέρη υπεροξειδίου του υδρογόνου και νερού σε ένα μπολ. Ρίξτε το μείγμα στη λεκιασμένη περιοχή του σεντονιού. Βάλτε το σεντόνι στον ήλιο για περίπου δύο ώρες να στεγνώσει. Εφαρμόστε περισσότερο υπεροξείδιο καθώς αρχίζει να στεγνώνει πάνω στο σεντόνι. Πλύντε το σεντόνι ως συνήθως, αφού μείνει στον ήλιο για μερικές ώρες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Λαδομπογιά από τα Ρούχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

προβλήματα υγείας και περιττό βάρος,συμβουλές υγείας,υγεία

7 Προβλήματα Υγείας που Εμποδίζουν να Χάσετε Περιττό Βάρος

DIY γλάστρες από τσιμέντο,DIY γλάστρες,DIY κατασκευές με τσιμέντο,DIY κατασκευές

3 Μοναδικές DIY Γλάστρες από Τσιμέντο