in , ,

3 Μοναδικές DIY Γλάστρες από Τσιμέντο

DIY γλάστρες από τσιμέντο,DIY γλάστρες,DIY κατασκευές με τσιμέντο,DIY κατασκευές
3 Μοναδικές DIY Γλαστρες από Τσιμέντο

Όλοι γνωρίζουμε ότι λίγη επιπλέον πρασινάδα στο σπίτι, το μπαλκόνι ή τη βεράντα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αλλά υπάρχουν περισσότερα για να κάνετε τους εξωτερικούς σας χώρους να φαίνονται ομορφότεροι από το να φυτεύετε απλά μερικά ωραία λουλούδια ή φυτά – ο τρόπος που τα παρουσιάζετε είναι επίσης σημαντικός! Αυτές οι 3 μοναδικές DIY γλάστρες από τσιμέντο δώσουν επιπλέον χαρακτήρα στους εξωτερικούς σας χώρους. Δεν είναι μόνο υπέροχες και πρωτότυπες, αλλά είναι εντελώς αδιάβροχες, ώστε να μπορείτε να τις κρατάτε στον κήπο ή στο μπαλκόνι όλο το χρόνο! 20 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από Πήλινες Γλάστρες

Γιγαντιαία γλάστρα

Θα χρειαστείτε:
1 μικρό μπολ
1 μικρή γλάστρα
1 μεγάλη γλάστρα
νερό
κόλλα πλακιδίων
πινέλο ζωγραφικής
ακρυλική μπογιά
στένσιλ
σπάτουλα

Ανακατέψτε την κόλλα πλακιδίων με νερό. Στη συνέχεια αναποδογυρίστε τη μικρή γλάστρα και με το πινέλο απλώστε την κόλλα πλακιδίων στη βάση της.

3 Μοναδικές DIY Γλάστρες από Τσιμέντο

Τοποθετήστε το μικρό μπολ πάνω από την ανάποδη γλάστρα. Στη συνέχεια, περάστε την κόλλα πλακιδίων σε ολόκληρη την επιφάνεια τόσο της γλάστρας όσο και του μπολ.

Τοποθετήστε τη μεγάλη γλαστρα πάνω από το μικρό μπολ, καλύψτε την με την κόλλα πλακιδίων και αφήστε να στεγνώσει.

Ανακατέψτε λίγο μπλε ακρυλικό χρώμα στο υπόλοιπο της κόλλας πλακιδίων. Πιέστε το στένσιλ πάνω στη στεγνή κόλλα πλακιδίων στη γλάστρα. Στη συνέχεια, με την σπάτουλα εφαρμόσετε την μπλε κόλλα πλακιδίων πάνω από το στένσιλ για να δημιουργήσετε ένα χαριτωμένο σχέδιο. Αφαιρέστε το στένσιλ, αφήστε τη γλάστρα να στεγνώσει και μετά φυτέψτε τα φυτά σας μέσα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη DIY Φωτογραφικές Γλάστρες

Γλάστρα πρόσωπο

Θα χρειαστείτε:
τσιμέντο
νερό
κεφάλι από φελιζόλ
μαχαίρι χειροτεχνίας
γάντια μιας χρήσης
κόλλα χειροτεχνίας
βρύα
πινέλο ζωγραφικής

Ανακατέψτε το τσιμέντο με νερό και κόψτε το πάνω μέρος του κεφαλιού από φελιζόλ με το μαχαίρι χειροτεχνίας. Φορέστε ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης και απλώστε το τσιμέντο στην επιφάνεια του κεφαλιού με τα χέρια.

Σμιλέψτε χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως μάτια, μύτη και στόμα στο τσιμέντο με τα χέρια και το μαχαίρι χειροτεχνίας. Φροντίστε να ανοίξετε ελαφρώς το πάνω μέρος του κεφαλιού για να δημιουργήσετε χώρο για τα φυτά σας. Μόλις το πρόσωπο μοιάζει όπως θέλετε, αφήστε το τσιμέντο να στεγνώσει.

Κολλήστε βρύα στο στεγνο τσιμέντο με την κόλλα χειροτεχνίας. Στη συνέχεια, φυτέψτε τα φυτά σας μέσα στη νέα σας κομψή γλάστρα!

Κρεμαστή γλάστρα διαμάντι

Θα χρειαστείτε:
χαρτόνι
ανεξίτηλο μαρκαδόρο
ψαλίδι
αυτοκόλλητη ταινία
τσιμέντο
νερό
μεγάλο ποτήρι
μικρή πλαστική γλάστρα
μπουλόνια με μάτι
3 αλυσίδες ίσου μήκους
λευκό ακρυλικό χρώμα

Σχεδιάστε το σχήμα που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα στο χαρτόνι και κόψτε το.

Διπλώστε το χαρτόνι κατά μήκος των γραμμών και κολλήστε το έτσι ώστε να μοιάζει με τρισδιάστατο διαμάντι.

Ανακατέψτε το τσιμέντο με νερό μέχρι να ομογενοποιηθεί. Τοποθετήστε το διαμάντι από χαρτόνι στο μεγάλο ποτήρι και γεμίστε περίπου το ⅓ με τσιμέντο.

Τοποθετήστε τη μικρή πλαστική γλάστρα μέσα στο χάρτινο διαμάντι και μετά γεμίστε το υπόλοιπο καλούπι με τσιμέντο έτσι ώστε η πλαστική γλάστρα να περιβάλλεται εντελώς από αυτό.

Βιδώστε τα μπουλονιού στο τσιμέντο όσο είναι ακόμα υγρό και μετά αφήστε τα πάντα να στεγνώσουν.

Αφαιρέστε το χαρτόνι και συνδέστε τις αλυσίδες στα μάτια των μπουλονιών. Βάψτε τη γλάστρα με το ακρυλικό χρώμα. Στη συνέχεια γεμίστε την με φυτόχωμα και φυτέψτε το παχύφυτο, το λουλούδι ή άλλο φυτό. Κρεμάστε την κομψή κρεμαστή διαμαντένια γλάστρα σας έξω στη βεράντα ή μέσα στο σπίτι σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 20 DIY Κρεμαστές Γλάστρες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός βερνικιού νυχιών από σεντόνια,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Βερνίκι Νυχιών από Σεντόνια

ασιατικό μασάζ σύσφιξης προσώπου,ασιατικό μασάζ κατά της γήρανσης,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Ασιατικό Μασάζ που Συσφίγγει το Δέρμα του Προσώπου σε Μόνο 2 Εβδομάδες