in , , ,

Ασιατικό Μασάζ που Συσφίγγει το Δέρμα του Προσώπου σε Μόνο 2 Εβδομάδες

ασιατικό μασάζ σύσφιξης προσώπου,ασιατικό μασάζ κατά της γήρανσης,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Ασιατικό Μασάζ που Συσφίγγει το Δέρμα του Προσώπου σε Μόνο 2 Εβδομάδες

Η ομορφιά και η υγεία του δέρματος εξαρτώνται κυρίως από τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ένα μασάζ προσώπου που βελτιώνει τη ροή του αίματος και της λέμφου και μειώνει την κατακράτηση υγρών μπορεί να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των ρυτίδων και να βελτιώσει τον τόνο του δέρματος. Μπορείτε να κάνετε ένα τέτοιο μασάζ χρησιμοποιώντας κουτάλια. Το μασάζ με το κουτάλι είναι πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία, την Κορέα και την Κίνα. Σήμερα χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχουν πολλές τεχνικές μασάζ με κουτάλι που είναι αποτελεσματικές. Μετά από μόλις 2 εβδομάδες καθημερινό μασάζ θα παρατηρήσετε σημαντικές αλλαγές. 7 Κορεάτικα Μυστικά Φροντίδας Προσώπου για Πολυάσχολες Γυναίκες

Τι θα χρειαστείτε

© Depositphotos, © Depositphotos
  • Θα χρειαστείτε μικρά κουτάλια. Στην Ασία, χρησιμοποιούνται πορσελάνινα ή κεραμικά κουτάλια συγκεκριμένου σχήματος για να παρέχουν καλύτερη σημειακή πίεση. Αλλά τα κανονικά κουτάλια κάνουν επίσης. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν αιχμηρές άκρες ή εγκοπές.
  • Λάδι στο οποίο δεν είστε αλλεργικοί (για παράδειγμα, λάδι καρύδας) και κρέμα προσώπου. Απλώστε λάδι ή κρέμα πριν από το μασάζ. Εάν το λάδι είναι πολύ ρευστό, μπορείτε να βουτήξετε το κουτάλι σε αυτό. Η μέθοδος με κρέμα είναι πιο βολική.
  • Κρύο και ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιοδήποτε αφέψημα βοτάνων. Η εναλλαγή κρύων και ζεστών κουταλιών παρέχει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει τις νευρικές απολήξεις.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές:

  • Απολυμάνετε τα κουτάλια και αποθηκεύστε τα χωριστά.
  • Καθαρίστε το δέρμα πριν από το μασάζ.
  • Απλώστε αρκετό λάδι ή κρέμα για καλύτερη ολίσθηση (μην το απλώνετε στα μάτια).
  • Μην πιέζετε πολύ για να αποφύγετε μώλωπες και τραυματισμούς αγγείων.
  • Η καλύτερη ώρα για μασάζ είναι το πρωί.
  • Προσέξτε τη θερμοκρασία: τα ζεστά κουτάλια πρέπει να είναι άνετα για το δέρμα.

Απαλλαγείτε από τις σακούλες κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο.

Απαλλαγείτε από το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Τοποθετήστε την κυρτή πλευρά ενός κρύου κουταλιού κάτω από τα μάτια και μετακινήστε τα πάνω-κάτω και μπρος-πίσω. Εάν απλώσετε κρέμα κάτω από τα μάτια, οι κινήσεις μπορεί να είναι πιο έντονες. Η διάρκεια είναι 1-2 λεπτά.

Απαλλαγείτε από τα πρησμένα βλέφαρα

Κλείστε τα μάτια και τοποθετήστε την κυρτή πλευρά ενός κρύου κουταλιού πάνω τους. Αφήστε τα κουτάλια να ζεσταθούν, βουτήξτε τα σε κρύο νερό και βάλτε τα ξανά στα μάτια. Επαναλάβετε 5-7 φορές.

Μειώστε τις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια.

Τοποθετήστε ένα δροσερό κουτάλι στο πάνω μέρος της γέφυρας της μύτης και, πιέζοντας ελαφρά, ανεβείτε στο πάνω μέρος του μετώπου. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα ζεστό κουτάλι. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε και τα δύο κουτάλια ένα προς ένα 10 φορές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Απαλλαγείτε από το πόδι της χήνας.

Τοποθετήστε το πίσω μέρος κρύων κουταλιών στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Με 5-7 κυκλικές κινήσεις μεταφέρετέ τα προς τους κροτάφους αυξάνοντας την πίεση. Αλλάξτε τα κουτάλια σε ζεστά και επαναλάβετε. Συνεχίστε το μασάζ ενώ αλλάζετε κουτάλια 5 φορές.

«Άνοιξε» τα μάτια.

Τοποθετήστε ζεστά κουτάλια στην αρχή των φρυδιών όπως φαίνεται στην εικόνα. Χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις για να γλιστρήσετε αργά στους κροτάφους, ανασηκώνοντας ελαφρά τα φρύδια. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία 10 φορές.

Δείτε ακόμα Γιατί Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας για Τουλάχιστον 1 Λεπτό

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες του μετώπου.

Τοποθετήστε ζεστά κουτάλια στη μέση του μετώπου και μετακινηθείτε στους κροτάφους με κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε επίσης να αποφύγετε να κάνετε κυκλικές κινήσεις και να τεντώνετε το δέρμα με τα κουτάλια. Στη συνέχεια επιστρέφετε στη μέση του μετώπου. Όταν κρυώσουν τα κουτάλια, ζεσταίνετέ τα ξανά. Η διάρκεια του μασάζ είναι 2-3 λεπτά.

Μειώστε τις γραμμές γέλιου.

Ανοίξτε το στόμα και τεντώστε ελαφρά τα χείλη. Τοποθετήστε ζεστά κουτάλια κάτω από τη μύτη όπως φαίνεται στην αριστερή φωτογραφία. Μετακινήστε τα κουτάλια με κυκλικές κινήσεις και στις δύο γωνίες του στόματος. Με κυκλικές κινήσεις, επιστρέψτε κάτω από τη μύτη. Επαναλάβετε 5-7 φορές.

Απαλλαγείτε από το διπλό πηγούνι.

Τοποθετήστε 2 ζεστά κουτάλια κάτω από το πηγούνι και μετακινήστε τα στα αυτιά με κυκλικές κινήσεις, τεντώνοντας ελαφρά το δέρμα. Μην ξεχνάτε ότι τα κουτάλια πρέπει να είναι πάντα ζεστά. Επαναλάβετε 10 φορές.

Συσφίξτε τα μάγουλα.

Τοποθετήστε ζεστά κουτάλια στις γωνίες του στόματός κρατώντας τα όρθια. Με κυκλικές κινήσεις, μετακινήστε τα κουτάλια στα αυτιά. Στη συνέχεια ζεστάνετε ξανά τα κουτάλια, τοποθετήστε τα στην αρχική θέση, ανοίξτε ελαφρά το στόμα και χαμογελάστε όπως φαίνεται στη δεξιά εικόνα. Με κυκλικές κινήσεις, μετακινήστε τα κουτάλια κάτω από τα αυτιά. Επαναλάβετε και τις δύο ασκήσεις 5-6 φορές.

Φροντίστε το δέρμα του ντεκολτέ.

Τοποθετήστε ζεστά κουτάλια στο ηλιακό πλέγμα και μετακινήστε τα στην κλείδα με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας μασάζ σε όλη την περιοχή του ντεκολτέ. Βουτήξτε τα κουτάλια σε κρύο νερό και επαναλάβετε τις ίδιες κινήσεις. Συνεχίστε να αλλάζετε ζεστά και κρύα κουτάλια 10 φορές.

Χαλαρώστε τους μύες του λαιμού.

Τοποθετήστε ένα ζεστό κουτάλι κάτω από το αυτί όπως φαίνεται στην αριστερή εικόνα. Πιέστε ελαφρά και μετακινηθείτε προς την κλείδα. Επαναλάβετε 10 φορές.

Αντενδείξεις

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή μην κάνετε αυτούς τους τύπους μασάζ εάν:

  • Υποφέρετε από ροδόχρου ακμή.
  • Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το λεμφικό σύστημα.
  • Οι φλέβες σας βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος.
  • Έχετε φλεγμονή ή βλάβη στο δέρμα.

Συνιστάται να κάνετε μασάζ με το κουτάλι κάθε μέρα. Εάν δεν έχετε μια τέτοια ευκαιρία, μπορείτε να φτιάξετε πρόγραμμα αρκεί να είναι σε τακτική βάση.

Δείτε επίσης Καλύτερα από Botox: Η Φυσική Μάσκα Προσώπου που θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια Νεότερη!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY γλάστρες από τσιμέντο,DIY γλάστρες,DIY κατασκευές με τσιμέντο,DIY κατασκευές

3 Μοναδικές DIY Γλάστρες από Τσιμέντο

Τι Συμβουλεύουν οι Επιστήμονες να Τρώτε Ανάλογα με την Ομάδα Αίματος

Τι Συμβουλεύουν οι Επιστήμονες να Τρώτε Ανάλογα με την Ομάδα Αίματος