in , , ,

7 Κορεάτικα Μυστικά Φροντίδας Προσώπου για Πολυάσχολες Γυναίκες

κορεάτικα μυστικά φροντίδας προσώπου,συμβουλές φροντίδας προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
7 Κορεάτικα Μυστικά Φροντίδας Προσώπου για Πολυάσχολες Γυναίκες

Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικούς τύπους κρέμες για διαφορετικά σημεία του προσώπου, μπορεί να επιδεινώσει την ποιότητα του δέρματός σας. Επίσης, θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι δυνατή η χρήση κάθε μάσκας προσώπου περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα. Οι Κορεάτες δερματολόγοι αποκαλύπτουν μερικά απλά αλλά αποτελεσματικά μυστικά φροντίδας προσώπου ειδικά για πολυάσχολες γυναίκες. 12 Κανόνες Ομορφιάς από Κορεάτισσες για Νεανικό Δέρμα

Καθαρίστε το πρόσωπο μόνο με νερό το πρωί.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ακόμη και ένα απαλό καθαριστικό μπορεί να είναι υπερβολικό αν το χρησιμοποιείτε δύο φορές την ημέρα, λένε οι ειδικοί. Η καλύτερη ώρα για να πλύνετε το πρόσωπο μόνο με νερό είναι το πρωί.

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε. Υπάρχουν μερικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλη τη νύχτα, όπως μάσκες ύπνου. Εάν τις χρησιμοποιείτε, τότε είναι λογικό να καθαρίζετε το πρόσωπό σας πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε καθημερινό προϊόν περιποίησης.

Μην εφαρμόζετε μάσκες κάθε μέρα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε μάσκες προσώπου μέχρι δύο φορές την εβδομάδα και όχι περισσότερο. Μόνο οι πολύ λιπαροί τύποι δέρματος μπορεί να το κάνουν πιο συχνά. Η μόνη μάσκα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ είναι μια ενυδατική μάσκα.

Κάντε απολέπιση και στη συνέχεια ενυδατώστε το δέρμα.

© Depositphotos.com, © ahnahnah/reddit

Οι Κορεάτες ειδικοί συνιστούν ότι μόλις κάνετε απολέπιση στο πρόσωπό σας, πρέπει να το ενυδατώσετε αμέσως μετά. Όσο μεγαλώνετε, τόσο περισσότερο πέφτουν τα οιστρογόνα και το δέρμα χρειάζεται περισσότερα προϊόντα ενυδάτωσης. Για να διατηρήσετε την υγρασία στο δέρμα, οι δερματολόγοι προτείνουν τη χρήση προϊόντων με μέλι, ροδόνερο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε.

Δείτε ακόμη Πως οι Ασιάτισσες Διατηρήσουν τη Νεανική τους Εμφάνιση

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Χρησιμοποιήσετε μία κρέμα προσώπου για διαφορετικά σημεία του προσώπου.

Λιγότερο είναι περισσότερο. Ένας Κορεάτης δερματολόγος αποκαλύπτει ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε λιγότερες διαφορετικές κρέμες στο πρόσωπό σας καθώς ο συνδυασμός τους μπορεί να προκαλέσει ακμή.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης δέρματος κατά της ρύπανσης.

© BleuCommeToi/reddit

Οι Κορεάτες χρησιμοποιούν μάσκες κατά της ρύπανσης που είναι πολύ δημοφιλείς στον σύγχρονο κόσμο, ειδικά στις μεγάλες πόλεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, μάσκες με τσάι matcha ή κάρβουνο. Για ευαίσθητες επιδερμίδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάσκες με γάλα αμυγδάλου.

Χρησιμοποιήστε διπλή μάσκα.

© Depositphotos.com

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι συνήθως πολύ ευαίσθητο, γι’ αυτό πρέπει να του δώσετε περισσότερη προσοχή. Κορεάτες ειδικοί προτείνουν ότι ενώ εφαρμόζετε μια μάσκα προσώπου μπορείτε να αποφύγετε τη ξήρανση του δέρματος κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώντας ένα έμπλαστρο ματιών. Θα έχετε κάποια οφέλη από τη διπλή μάσκα.

Χρησιμοποιήστε μια τζελ κρέμα ματιών ως primer.

© Shutterstock.com

Υπάρχει ένα μυστικό για να κάνετε το κονσίλερ σας να είναι πιο λείο και ως αποτέλεσμα, το δέρμα κάτω από τα μάτια να φαίνεται φρέσκο και λαμπερό. Χρησιμοποιήστε τζελ κρέμες ματιών ή με βάση το νερό. Η σύνθεσή τους μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των μαύρων κύκλων. Επίσης, κάνει το δέρμα ματ.

Δείτε επίσης Γιατί Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας για Τουλάχιστον 1 Λεπτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

11 λάθη που κάνουμε σχεδόν όλοι στη ζυγαριά και μας δείχνει περισσότερα κιλά

11 λάθη που κάνουμε σχεδόν όλοι στη ζυγαριά και μας δείχνει περισσότερα κιλά

καλλιέργεια παχύφυτων στην άμμο,συμβουλές για παχύφυτα,χρήσιμα

16 Παχύφυτα που Μπορείτε να Καλλιεργήσετε στην Άμμο