in , ,

Πως οι Ασιάτισσες Διατηρήσουν τη Νεανική τους Εμφάνιση

Ασιάτισσες και νεανική όψη,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλες για νεανικό δέρμα
Ασιάτισσες και νεανική όψη,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλες για νεανικό δέρμα

Από τη Νότια Κορέα έως την Ταϊλάνδη, οι Ασιάτισσες έχουν τον δικό τους τρόπο να φαίνονται νέες. Το κίνητρο και η συνέπειά τους παίζουν σημαντικό ρόλο στο να διατηρούν τον εαυτό τους όμορφο, ακόμη και στα 50 τους. Πώς το Ρυζόνερο Βοηθά τις Γιαπωνέζες να Φαίνονται Τόσο Νέες

Χρησιμοποιούν ρυζόνερο

© depositphotos.com, © lurehsu / Instagram

Το ρυζόνερο είναι ένα διάσημο συστατικό σε πολλά ιαπωνικά και κορεατικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και μια μελέτη έδειξε ότι περιέχει αντιγηραντικές ιδιότητες και ότι δίνει λάμψη στο δέρμα. Μπορείτε είτε να δοκιμάσετε προϊόντα ομορφιάς με ρυζόνερο είτε απλά να τα φτιάξετε στο σπίτι. Μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας με αυτό πριν το καθαρίσετε ή να το χρησιμοποιήσετε ως ομίχλη για να ενυδατώσετε το δέρμα.

Το ρυζόνερο μπορεί επίσης να μαλακώσει και να γυαλίσει τα μαλλιά. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε καθαρό νερό από ρύζι, καθώς δεν θα θέλατε ακαθαρσίες στο δέρμα ή τα μαλλιά σας.

Καθαρίζουν διπλά το πρόσωπό τους

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Ο διπλός καθαρισμός είναι μια αγαπημένη τεχνική στην Κορέα και την Ιαπωνία επειδή διασφαλίζει ότι το πρόσωπο είναι καθαρό από ακαθαρσίες και βρωμιά μετά τη χρήση μακιγιάζ και αντηλιακού όλη την ημέρα. Το πρώτο καθαριστικό είναι συνήθως ένα προϊόν με βάση το λάδι, καθώς βοηθά στην καταπράυνση του προσώπου ενώ αφαιρεί τις ανεπιθύμητες και λιπαρές ουσίες από τους πόρους του δέρματος.

Το δεύτερο είναι ένα συνηθισμένο καθαριστικό με βάση το νερό, το οποίο απομακρύνει περαιτέρω τυχόν υπολείμματα. Αυτό διευκολύνει τα άλλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος να διεισδύσουν στο δέρμα και να μαλακώσουν την υφή του.

Χρησιμοποιούν προϊόντα περιποίησης με βλέννα σαλιγκαριού

© Sean Gallup / Getty Images Entertainment/ Getty Images, © The Chosunilbo JNS/ Imazins / Getty Images

Η χρήση βλέννας σαλιγκαριού χρονολογείται από την Αρχαία Ελλάδα. Χρησιμοποιείται ευρέως στα ασιατικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος λόγω του σύνθετου μείγματος υαλουρονικού και γλυκολικού οξέος. Η βλέννα περιέχει επίσης ψευδάργυρο που καταπραΰνει τον ερεθισμό του δέρματος και το κάνει πιο λαμπερό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χρησιμοποιούν κορεατικό scrub σώματος

© depositphotos.com

Τα κορεάτικα scrub σώματος είναι διαφορετικά από τα συμβατικά scrub σώματος γιατί χρησιμοποιούν γάντια με υφή σαν γυαλόχαρτο για να αφαιρούν τα φθαρμένα και νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μπορεί να είναι επώδυνο ανάλογα με την ανοχή στον πόνο σας. Αλλά, αναζωογονεί και κάνει το δέρμα πιο απαλό μαζί με χρήση λοσιόν σώματος που ενυδατώνει το δέρμα.

Δείτε ακόμη 12 Κανόνες Ομορφιάς από Κορεάτισσες για Νεανικό Δέρμα

Πίνουν τσάι από λεμονόχορτο

© Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Το λεμονόχορτο χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική μαγειρική, ιδιαίτερα στην ταϊλανδέζικη κουζίνα. Η ευωδιαστή μυρωδιά του αναδεικνύει αρωματικές γεύσεις και έχει πληθώρα οφελών. Το τσάι από λεμονόχορτο είναι ένα εξαιρετικό αποτοξινωτικό για το σώμα και ενισχύει την πέψη. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των εμμηνορροϊκών κράμπων και του φουσκώματος.

Εφαρμόζουν καστορέλαιο σε μαλλιά και δέρμα

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Το καθαρό καστορέλαιο βοηθά να διατηρηθεί η υγρασία σε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, κάνοντας τα πιο απαλά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με την πιτυρίδα με μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Η εφαρμογή καστορέλαιο στις βλεφαρίδες μπορεί να τις κάνει μακρύτερες.

Ως λάδι προσώπου, το καστορέλαιο προάγει την ενυδάτωση και λειαίνει το δέρμα. Έχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών από την ταχύτερη εμφάνιση εάν χρησιμοποιηθεί νωρίτερα στην ενήλικη ζωή.

Μασάζ προσώπου με πέτρα νεφρίτη (Gua-Sha) / Jade Roller

© Pexels.com, © Pexels.com

Προερχόμενο από την Κίνα, το gua sha χρησιμοποιείται παραδοσιακά στο σώμα για την ανακούφιση των μυϊκών πόνων, του χρόνιου πόνου και τη μείωση της φλεγμονής μετά την εφαρμογή ελαίου μασάζ. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας πιο ήπια δύναμη, μπορεί να γίνει στο πρόσωπο για να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνει το πρήξιμο και απελευθερώνει την ένταση των μυών από το πρόσωπο.

Χρησιμοποιούν φύλλα μάσκας προσώπου

© Christine_glow / Instagram

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσετε το δέρμα είναι να χρησιμοποιήσετε φύλλα μάσκες και κυρίως με αντιγηραντικά συστατικά που βοηθούν στο κολλαγόνο. Είναι πρακτικά στη χρήση και έχουν πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της λάμψης του δέρματος. Είναι τέλεια όταν πρόκειται για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Δείτε επίσης 11 Σημάδια για να Αναγνωρίσετε ένα Καλό Σαλόνι Ομορφιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις για ροδοπέταλα,χρήσιμα,επαναχρησιμοποίηση

11 Εκπληκτικές Χρήσεις για Ροδοπέταλα

δημοφιλή ανθυγιεινά πρωινά,διατροφή,συμβουλές διατροφής

11 Δημοφιλή Πρωινα που Δεν Συστήνουν οι Διαιτολόγοι