in , , ,

11 Σημάδια για να Αναγνωρίσετε ένα Καλό Σαλόνι Ομορφιάς

σημάδια καλού σαλονιού ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα
σημάδια καλού σαλονιού ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα

Όλοι περιστασιακά επισκεπτόμαστε σαλόνια ομορφιάς για να κόψουμε την ψαλίδα, να κάνουμε μανικιούρ ή να ψαλιδίσουμε τα φρύδια μας. Λένε ότι η ομορφιά απαιτεί θυσίες, αλλά δεν πρέπει να είναι κάτι που απειλεί την υγεία και την ασφάλειά μας, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγουμε κομμωτήριο και στυλίστα. Και δεν αφορά μόνο την καθαριότητα του κομμωτηρίου και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων του. Υπάρχουν 11 σημάδια για να αναγνωρίσετε ένα καλό σαλόνι ομορφιάς ώστε να σώσετε τη διάθεσή σας και την υγεία σας. Τι γίνεται όταν δεν βγάζετε το μακιγιάζ πριν τον ύπνο, από το πρόσωπό σας

Χρήση μη αποστειρωμένων ή/και μη αναλώσιμων εργαλείων και αναλώσιμα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μερικές φορές μπορείτε να δείτε έναν κομμωτή να σας πλησιάζει με μια χτένα που βγαίνει από την τσέπη του και έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε άλλους πελάτες. Αυτό είναι απαγορευτικό καθώς τα εργαλεία πρέπει πάντα να απολυμαίνονται ή να αποστειρώνονται πριν από τη χρήση.

Στην ιδανική περίπτωση, ο σωστός επαγγελματίας θα πρέπει να ανοίξει ένα πακέτο με απολυμασμένα εργαλεία ακριβώς μπροστά σας. Οι

brightside

Ο στυλίστας των φρυδιών δεν σας ζητά να χαμογελάσετε.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να βρει το σωστό σχήμα φρυδιών για εσάς, ένας σωστός στυλίστας πρέπει να λάβει υπόψη τις επιμέρους ιδιαιτερότητες του προσώπου σας. Για αυτό, θα συζητήσει μαζί σας και θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Εάν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, το δεξί σας φρύδι σηκώνεται, για παράδειγμα, ένας επαγγελματίας δεν θα το ανασηκώσει.

Ο κομμωτής δεν κάνει μασάζ στο κεφάλι σας όταν το λούζει.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής κατά το λούσιμο είναι μια τυπική πρακτική σε πολλά σαλόνια ομορφιάς. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και προάγει την ανάπτυξη των τρίχων. Προσφέρει επίσης ήπια απολέπιση έτσι ώστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος να μην συσσωρεύονται, προκαλώντας πιτυρίδα. Εάν ο κομμωτής δεν κάνει μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας, δείχνει ότι αυτό το σαλόνι ομορφιάς απέχει πολύ από το να είναι πολυτελές.

Τα πινέλα του μακιγιέρ αποθηκεύονται σε βάζα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα πινέλα ενός καλού μακιγιέρ δεν αποθηκεύονται ποτέ σε ανοιχτές επιφάνειες, αλλά σε ειδικές θήκες. Διαφορετικά, θα μαζέψουν σκόνη. Κάθε βούρτσα χρησιμοποιείται μόνο για την εφαρμογή μακιγιάζ σε έναν πελάτη και απολυμαίνεται καλά πριν από κάθε χρήση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τα καλλυντικά προϊόντα και τα βερνίκια τζελ δεν έχουν ημερομηνίες του πότε ανοίχτηκαν.

brightside

Κάθε καλλυντικό προϊόν έχει τη δική του ημερομηνία λήξης μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Κατά μέσο όρο, το κραγιόν μπορεί να αποθηκευτεί για 1 έτος, σκιές ματιών, από 3 έως 6 μήνες και μάσκαρες για 3 μήνες. Μερικά από τα τζελ βερνικιών νυχιών γίνονται άχρηστα 1 χρόνο μετά το άνοιγμα τους.

Είναι δύσκολο για τους ειδικούς ομορφιάς να θυμούνται πότε άνοιξε κάθε προϊόν, γι’ αυτό και τα αυτοκόλλητα με την ημερομηνία έναρξης θα εγγυηθούν σε έναν πελάτη ότι δεν χρησιμοποιείται ένα ληγμένο προϊόν.

Δείτε ακόμη Οι Δερματολόγοι Μοιράζονται 9 Μυστικά για πιο Υγιές Δέρμα

Οι καθαρές πετσέτες αποθηκεύονται σε ανοιχτά ράφια.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα σαλόνια ομορφιάς που ενδιαφέρονται για τη φήμη τους δίνουν μεγάλη προσοχή στον τρόπο αποθήκευσης των πετσετών τους. Μόνο μεμονωμένες τυλιγμένες πετσέτες μπορούν να αποθηκευτούν σε ανοιχτά ράφια, διαφορετικά, θα γεμίσουν σκόνη και η χρήση τους θα είναι ανθυγιεινή. Φθαρμένες πετσέτες δεν πρέπει να υπάρχουν σε ποιοτικά σαλόνια ομορφιάς.

Ο επαγγελματίας ομορφιάς αποσπάται από το τηλέφωνό του ενώ εργάζεται.

© Depositphotos.com

Ένας επαγγελματίας που αποσπάται συνεχώς από το τηλέφωνό του μπορεί να δημιουργήσει μια κακή εντύπωση, ειδικά αν μιλάει για ιδιωτικά θέματα ή γράφει ένα μήνυμα με το ένα χέρι, προσπαθώντας να χτενίσει τα μαλλιά σας ή να κόψει τα φρύδια σας με το άλλο.

Εάν ένας αισθητικός αποφασίσει να απαντήσει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας ομορφιάς, είναι σημαντικό να πλύνει τα χέρια του πριν αγγίξει το πρόσωπό σας. Και, φυσικά, κανείς δεν θα εκτιμούσε να κάθεται σε ένα σαλόνι όπου οι εργαζόμενοι συζητούν μεταξύ τους για την προσωπική τους ζωή και τους πελάτες τους.

Ένας κοσμετολόγος που έχει υπερβαλει με αισθητικές παρεμβάσεις στον εαυτό του.

© Depositphotos.com

Οι ειδικοί λένε ότι μια αφθονία fillers στο πρόσωπο ενός αισθητικού θα πρέπει να υποψιάσει τον πελάτη. Τα υπερμεγέθη χείλη, για παράδειγμα, μπορεί να υποδηλώνουν ότι έχει επαγγελματική παραμόρφωση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι προκατειλημμένοι προς την εμφάνιση των πελατών τους και να παρέχουν παρόμοια αποτελέσματα στα πρόσωπά τους.

Επαγγελματίας ομορφιάς με μακριά νύχια

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα μακριά νύχια σε κομμωτή, μακιγιέρ, στυλίστα φρυδιών ή μανικιουρίστα μπορούν να προκαλέσουν ενοχλήσεις στον πελάτη, ενδεχομένως να τον γρατζουνίσουν. Εάν ένας κομμωτής, για παράδειγμα, δουλεύει χωρίς γάντια, τα νύχια του μπορούν να κολλήσουν στα μαλλιά σας.

Μια τηλεόραση με δυνατό ήχο

© Depositphotos.com, © Davay pojenimsya / 1 channel

Πηγαίνουμε σε σαλόνια ομορφιάς για να χαλαρώσουμε και η τηλεόραση με δυνατό ήχο δεν συμβάλλει σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αν το σαλόνι που επισκέπτεστε παίζει πάντα δυνατά τηλεοπτικές εκπομπές ή ειδησεογραφικά κανάλια και αν το προσωπικό αγνοεί τα αιτήματα των πελατών να μειώσουν την ένταση, είναι καιρός να αρχίσετε να ψάχνετε για άλλο.

Ο επαγγελματίας ομορφιάς δεν σας ρωτά αν σας αρέσει αυτό που έχει κάνει.

© Depositphotos.com

Αφού ολοκληρώσει την εργασία του, ο επαγγελματίας ομορφιάς πρέπει πάντα να ρωτά αν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό για ένα σωστό επαγγελματία να ακούει σχόλια, ανεξάρτητα από το αν είναι καλά ή κακά. Εάν αισθάνεστε ότι θέλουν να σας ξεφορτωθούν αμέσως και δεν νοιάζονται για τη γνώμη σας, καλύτερα να αναζητήσετε ένα σαλόνι πιο πελατοκεντρικό.

Δείτε επίσης 12 Φυσικές Θεραπείες για Νεανικό Δέρμα – Φυσικά καλλυντικά καλύτερα και από Φαρμακοποιούς!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου

27 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης Υπνοδωματίου

επιβλαβή είδη ένδυσης,συμβουλές υγείας,συμβουλές για ρούχα,υγεία,χρήσιμα

12 Δημοφιλή Είδη Ένδυσης που Μπορεί να Γίνουν Επικίνδυνα