in , ,

Οι Δερματολόγοι Μοιράζονται 9 Μυστικά για πιο Υγιές Δέρμα

μυστικά για υγιές δέρμα,μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα δέρματος,ομορφιά
Οι Δερματολόγοι Μοιράζονται 9 Μυστικά για πιο Υγιές Δέρμα

Όταν επισκέπτεστε έναν ειδικό ομορφιάς, θέλετε πάντα να γνωρίζετε τα προσωπικά του μυστικά ομορφιάς: τι κάνει για το δέρμα του, ποια είναι η καλύτερη μάσκα δέρματος και πώς έχει πάντα λαμπερό και υγιές δέρμα. 6 Μυστικά Διατροφής από Δερματολόγο για Τέλειο Δέρμα

Προσεκτικός καθαρισμός

© ru.depositphotos.com

Ο προσεκτικός καθαρισμός του δέρματος χωρίς επιθετικά προϊόντα ομορφιάς είναι ένα από τα κύρια μυστικά των δερματολόγων. Χρησιμοποιήστε προϊόντα με ceramides, τα οποία διατηρούν την υγρασία μέσα στα κύτταρα του δέρματος. Κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε γαλακτώματα και τζελ καθαρισμού με toner που δεν περιέχουν οινόπνευμα και οξέα.

Πόση κρέμα χρειάζεστε;

© ru.depositphotos.com

Όταν εφαρμόζουν αρκετό αντηλιακό στο δέρμα τους για να το προστατεύσουν από τη γήρανση, οι δερματολόγοι χρησιμοποιούν τον κανόνα “περισσότερο είναι καλύτερο”. Χρησιμοποιήστε τη σωστή αναλογία: μισό κουταλάκι του γλυκού είναι αρκετό για να απλώσετε ένα καλλυντικό στο δέρμα σε 2 στρώσεις.

Θερμικό νερό για ξηρό δέρμα

© ru.depositphotos.com, © ru.depositphotos.com

Για να διατηρήσουν το δέρμα τους ελαστικό, οι δερματολόγοι χρησιμοποιούν σπρέι θερμικού νερού. Περιέχουν ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο και νάτριο. Αυτό το νερό είναι επίσης πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του σεληνίου, το οποίο προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Το λιγότερο είναι καλύτερο

© ru.depositphotos.com

Αγοράστε μικρότερες συσκευασίες. Με την πάροδο του χρόνου, όλα τα οφέλη του προϊόντος μειώνονται και οι δραστικές ουσίες δεν είναι πλέον «μαγικές» όπως είναι στην αρχή.

Δείτε ακόμη 8 Κακές Συνήθειες Που Γερνούν Γρηγορότερα το Δέρμα σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σωστή στάση

© ru.depositphotos.com

Μια κάμψη του κεφαλιού βελτιώνει τη ροή του αίματος και το επιπλέον οξυγόνο βοηθά το δέρμα να λάμψει. Εάν κάνετε γιόγκα σε τακτική βάση, έχετε λιγότερο άγχος και όλες οι φλεγμονές μειώνονται.

Κατάλληλα κλινοσκεπάσματα

© ru.depositphotos.com, © ru.depositphotos.com

Μπορεί να εμφανιστούν ρυτίδες κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το δέρμα επηρεάζεται από τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες στις οποίες κοιμάστε. Μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη δεν έχει πτυχώσεις, έτσι το δέρμα γλιστρά ομαλά πάνω του.

Η συνολική φροντίδα είναι πιο αποτελεσματική

© ru.depositphotos.com

Τα αντηλιακά και τα αντιοξειδωτικά χρησιμοποιούνται καλύτερα το πρωί. Τα ρετινοειδή (κρέμες βιταμίνης Α, που αποτρέπουν τις ρυτίδες, τη χαλάρωση του δέρματος και τις χρωστικές κηλίδες) με πεπτίδια είναι για τη νύχτα.

Προστασία για το Φθινόπωρο

© ru.depositphotos.com

Κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου, η κρέμα θα πρέπει να είναι παχύτερη – μην χρησιμοποιείτε τζελ! Θα πρέπει να περιέχει βιταμίνες C και E, κεραμίδια, αλόη και υαλουρονικό οξύ. Τα αμινοξέα και τα οργανικά έλαια (βερίκοκο, ελιά, μάνγκο, βούτυρο shea) μπορούν να ξεφλουδίσουν προσεκτικά το σκληρό στρώμα του δέρματος που εμφανίζεται το καλοκαίρι.

Καρύδα

brightside

Κάθε δερματολόγος γνωρίζει ότι η καρύδα είναι ένα μαγικό προϊόν για το δέρμα. Εάν πίνετε γάλα καρύδας σε τακτική βάση, θα δείτε το δέρμα σας να λάμπει μετά από μερικές εβδομάδες. Υπάρχουν επίσης πολλές συνταγές μάσκας, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε επίσης 12 Φυσικές Θεραπείες για Νεανικό Δέρμα – Φυσικά καλλυντικά καλύτερα και από Φαρμακοποιούς!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ποιο είναι το μυστικό της IKEA και τα σκεύη τους έχουν μια Εγκοπή στον πάτο;

Ποιο είναι το μυστικό της IKEA και τα σκεύη τους έχουν μια Εγκοπή στον πάτο;

Πώς να Φτιάξετε μια Υδροπονική Γλάστρα για Παχύφυτα

Υδροπονική Καλλιέργεια – Πώς να Φτιάξετε μια Υδροπονική Γλάστρα για Παχύφυτα