in , ,

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα από Αδιάβροχο

καθαρισμός μούχλας σε αδιάβροχο,καθαρισμός μούχλας,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα από Αδιάβροχο

Σχεδιασμένα για να σας κρατούν στεγνά, τα αδιάβροχα απωθούν το νερό. Δυστυχώς, εάν δεν στεγνώσετε καλά το αδιάβροχο πριν το αποθηκεύσετε, μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα. Θα δημιουργήσει λεκέδες και δυσάρεστη οσμή. Ευτυχώς, αρκετά φθηνά προϊόντα μπορούν να καθαρισουν τη μούχλα από το αδιάβροχο. Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα από Πλαστικά Παγούρια

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα από Αδιάβροχο

Ελέγξτε την ετικέτα στο αδιάβροχο. Εάν πλένεται στο πλυντήριο, πλύντε το αλλά προσθέστε 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι στον κύκλο ξεβγάλματος για να εξολοθρεύσετε τη μούχλα. Συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα εάν η ετικέτα αναφέρει μόνο πλύσιμο στο χέρι ή αν δεν έχει καμιά ετικέτα.

Τοποθετήστε το αδιάβροχο σε μια επίπεδη επιφάνεια με τη μούχλα στραμμένη προς τα έξω. Βρέξτε ένα καθαρό πανί σε λευκό ξύδι και τρίψτε τη μούχλα από την επιφάνεια του αδιάβροχου.

Αφήστε το ξύδι στο αδιάβροχο για 10 λεπτά. Σκουπίστε το με δροσερό νερό. Συνεχίστε με τα υπόλοιπα βήματα εάν παραμείνουν λεκέδες από μούχλα.

Απλώστε πολλές σταγόνες χυμό λεμονιού πάνω από τη μούχλα. Εφαρμόστε αρκετές ώστε τα σημεία να καλυφθούν πλήρως.

Καλύψτε τη μούχλα και το χυμό λεμονιού με επιτραπέζιο αλάτι και τρίψτε απαλά με την άκρη ενός πανιού για αρκετά δευτερόλεπτα. Αφήστε το αδιάβροχο στο φως του ήλιου μέχρι να στεγνώσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκουπίστε το αλάτι και το χυμό λεμονιού από το αδιάβροχο με ένα καθαρό πανί βρεγμένο σε δροσερό νερό. Στεγνώστε με μια πετσέτα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Αφαιρέσετε Μυρωδιές Μούχλας από Λούτρινα Ζωάκια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συνέπειες σπλαχνικού λίπους,ελάττωση σπλαχνικού λίπους,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Είναι το Σπλαχνικό Λίπος και Γιατί Πρέπει να το Ελαττώσετε

Συμβουλές για νεότερα χέρια

8 μυστικά για να κάνετε τα χέρια σας 10 χρόνια νεότερα – Όχι δεν χρειάζονται ακριβά καλλυντικά