in , , ,

10 Κόλπα Ρούχων για να Φαίνεστε Φρέσκιες Όλη Μέρα

κόλπα ρούχων,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,χρήσιμα
10 Κόλπα Ρούχων για να Φαίνεστε Φρέσκιες Όλη Μέρα

Ίσως είναι δύσκολο να βρείτε νέους τρόπους για να φοράτε τα ίδια ρούχα και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Κάνοντας μερικές μικρές τροποποιήσεις όσον αφορά το πώς συνδυάζετε τα ρούχα σας και αγοράζετε μερικά καινούργια μπορεί να τονώσει δραστικά το στυλ σας. Υπάρχουν μερικά γρήγορα και πρακτικά κόλπα ρούχων που θα φέρουν φρεσκάδα στην καθημερινή σας εμφάνιση. 9 Λάθη σε Χειμερινά Ρούχα και Αξεσουάρ που Κάνουν οι Περισσότερες Γυναίκες

Πολύ μακριά μανίκια

10 Κόλπα Ρούχων για να Φαίνεστε Φρέσκιες Όλη Μέρα

Όλοι έχουν βιώσει τα μακρυμάνικα πουκάμισα που γλιστρούν συνεχώς στα χέρια. Αν έχετε σακάκι, πουλόβερ ή παλτό με μεγάλα ή μακριά μανίκια, υπάρχει ένα χρήσιμο κόλπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τα διορθώσετε. Αυτό είναι επίσης εξαιρετικό για να δημιουργήσετε ένα κομψό, άνετο ντύσιμο.

Βάλτε ένα λαστιχάκι γύρω από τον καρπό πάνω από τα μανίκια, τραβήξτε το μανίκι προς τα πάνω από τον αγκώνα και διπλώστε το πάνω από το λάστιχο για να το κρύψετε.

Καλσόν που γλιστρούν

Εάν το καλσόν σας συνεχίζει να γλιστράει κατά τη διάρκεια της ημέρας και πρέπει να τραβάτε συνέχεια το τμήμα του καβάλου μακριά από τα γόνατά σας, μπορεί να είναι μάλλον δυσάρεστο.

Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα υπάρχει ένα κόλπο λίγο ασυνήθιστο, αλλά η καθεμιά μπορεί να το κάνει. Απλώς φορέσετε ένα άλλο εσώρουχο πάνω από το καλσόν για να μην γλιστρά προς τα κάτω. Κάνοντας αυτό, θα αποφύγετε τη συνεχή προσπάθεια να τραβάτε τα καλσόν σας προς τα πάνω.

Αλλάξτε το μέγεθος της μέσης του τζιν

Βρίσκετε το τέλειο τζιν που ταιριάζει άψογα παντού εκτός από τη μέση. Το κενό μεταξύ της ζώνης και του αφαλού φαίνεται περίεργο και καταστρέφει την εμφάνισή σας. Ωστόσο, η λύση για να μην αγοράσετε άλλο ένα τζιν είναι ακριβώς μπροστά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για να σφίξετε τη μέση, απλώς περάστε το κεντρικό κουμπί του τζιν στη θηλιά της ζώνης δίπλα του. Στη συνέχεια, κουμπώστε και κλείστε το τζιν. Θα έχετε αλλάξει ριζικά τον τρόπο που εφαρμόζουν όλα τα παντελόνια σας.

Κόντεμα ενός μεγάλου μεγέθους φούτερ με κουκούλα

Πιθανότατα δεν έχετε ιδέα για τους διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να διαμορφώσετε ένα απλό μεγάλου μεγέθους φούτερ με κουκούλα. Σε πολλές κοπέλες αρέσει να κόβουν τα φούτερ τους για να δείχνουν την κοιλιά τους — αλλά αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά, η χρήση ψαλιδιών ή ραφών μπορεί να βλάψει εντελώς τα ρούχα σας.

Ωστόσο, υπάρχει ένα εύχρηστο και γρήγορο κόλπο για να κοντύνετε το φούτερ σας και να δώσετε ώθηση στην εμφάνισή σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ζευγάρι λαστιχάκια. Πάρτε κάθε πλευρά του φούτερ και στρίψτε την. Στερεώστε τις στριμμένες πλευρές με τα λάστιχα και στη συνέχεια τυλίξτε τες. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε κάνει το φούτερ σας άνετο και κομψό.

Διαμορφώστε μια μακριά ζακέτα

Είναι πιθανό το μήκος της ζακέτας σας να μην είναι κολακευτικό, με αποτέλεσμα να φαίνεστε 2 μεγέθη φαρδύτερη από ό,τι είστε. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στις ζακέτες σας αν σας κάνουν να νιώθετε άσχημη.

Επιλέξτε μια ζακέτα που κουμπώνει σε όλο το μπροστινό μέρος, κουμπώστε όλα τα κουμπιά εκτός από τα 2 τελευταία. Το τελευταίο κουμπί θα μπει στην τρύπα πάνω από το προηγούμενο. Στη συνέχεια, στην κάτω τρύπα, βάλτε το κουμπί επόμενο προς στο τελευταίο. Τώρα, θα έχετε μια εντελώς νέα ζακέτα στην ντουλάπα σας.

Δείτε ακόμη 6 Κόλπα για Ρούχα για να Φαίνεστε Τουλάχιστον 5 Χρόνια Νεότερες

Ζιβάγκο

Τα ζιβάγκο είναι από εκείνα τα χειμωνιάτικα ρούχα που όλες έχουν στη ντουλάπα. Πολλές αναμφίβολα δυσκολευονται να τυλίξουν σωστά τα ζιβάγκο σας ώστε να φαίνονται προσεγμένα. Ο απλούστερος τρόπος είναι να διπλώσετε και τις δύο πλευρές του λαιμού προς τα κάτω προς το στήθος σας, έτσι ώστε το πάνω περίγραμμα του λαιμού να συναντά το γιακά.

Για μια λεπτή, καθημερινή εμφάνιση, τυλίξτε τις άκρες μέσα στο γιακά, ώστε να μην ξεπεράσει το σαγόνι σας. Αυτό το κόλπο θα δώσει στο ζιβάγκο σας μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση δίνοντάς του ένα καθορισμένο σχέδιο.

Φαρδιά μεσάτη φούστα

Αν έχετε βρει την ιδανική φούστα αλλά είναι λίγο πολύ μεγάλη γύρω από τη μέση, έχετε μερικές εναλλακτικές. Ένα από τα πιο απλά και φθηνά κόλπα είναι η χρήση κορδονιού παπουτσιού.

Ξεκινήστε δένοντάς τη γύρω από τη μέση σας. Στη συνέχεια, διπλώστε τη ζώνη της φούστας στη μέση και γυρίστε το δίπλωμα μέσα στη φούστα, σύροντας το δίπλωμα πάνω από το κορδόνι. Το στενό κορδόνι θα κρατήσει σωστά τη ζώνη της μέσης.

Κολιέ που έχουν το ίδιο μήκος

Ο συνδυασμός κολιέ είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις μόδας. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά έχει τα δικά της προβλήματα. Το πιο χαρακτηριστικό είναι όταν οι αλυσίδες μπλέκονται μεταξύ τους.

Μπορείτε επιτέλους να αποτρέψετε αυτό το μπλέξιμο αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές. Το σημαντικό είναι να φορέσετε κολιέ που έχουν όλα το ίδιο μήκος. Φορέστε 2 κολιέ, ξεκουμπώστε τα και μετά κουμπώστε ξανά κάθε κούμπωμα στην αλυσίδα του απέναντι κολιέ. Τέλος, κρεμάστε τα στρίβοντάς τα γύρω από το λαιμό σας. Αυτή η τεχνική αποφεύγει τα μπερδέματα και σας επιτρέπει να φορέσετε όσα κολιέ θέλετε.

Φορέστε ένα πουλόβερ πάνω από ένα φόρεμα

Δεν θέλετε να αφήσετε τα καλοκαιρινά/φθινοπωρινά φορέματά σας καθώς η θερμοκρασία πέφτει, οπότε μπορείτε να φορέσετε ένα πουλόβερ πάνω από ένα φόρεμα για να έχετε μεγαλύτερη ποικιλία στο ντύσιμό σας.

Όταν φοράτε ένα πουλόβερ πάνω από ένα φόρεμα, φροντίστε να φτάνει στη μέση σας, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση τοπ και φούστας. Με απλά λόγια, φοράτε ένα σουτιέν πάνω από το φόρεμά και μετά φοράτε το πουλόβερ.

Αμάνικο μπλουζάκι

Τα αμάνικα μπλουζάκια είναι τόσο βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας που μερικές φορές παραβλέπουμε το γεγονός ότι μπορούν να αποτελέσουν το επίκεντρο ενός ντυσίματος και να φορεθούν με διάφορους τρόπους.

Ανάλογα με το πώς θέλετε να φαίνεται, μπορείτε να προσαρμόσετε τα λουράκια στο μπλουζάκι για να του δώσετε μια εντελώς νέα εμφάνιση. Για παράδειγμα, περάστε σταυρωτά και τα δύο λουράκια μπροστά για ένα εντελώς μοναδικό στυλ.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Μόδα: Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αφαίρεση μυρωδιάς κρεμμυδιού στο ψυγείο,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Κρεμμυδιού από το Ψυγείο

πρησμένα πόδια,πρησμένα πόδια και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Φανερώνουν τα Πρησμένα Πόδια για την Υγεία σας