in , ,

Τροφές που δεν παχαίνουν το Βράδυ: 9 Τροφές που Μπορείτε να Φάτε Ακόμα και τη Νύχτα

9 Τροφές που Μπορείτε να Φάτε Ακόμα και τη Νύχτα

Τροφές που δεν παχαίνουν το Βράδυ: Για μερικούς ανθρώπους, το φαγητό το βράδυ είναι ένας εφιάλτης. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει πολύ εύκολη και ακίνδυνη αν αντικαταστήσετε τα ντόνατς και τα λουκάνικα με υγιεινές τροφές όπως το τυρί και το ποπ κορν. 8 Χρήσιμες Τροφές για την Υγεία των Γυναικών

Tυρί

© Depositphotos

Οι επιστήμονες από το Χάρβαρντ προειδοποιούν ότι το να τρώτε πολύ μπορεί να είναι πρόβλημα για τον ύπνο όπως και η πείνα. Γι’ αυτό συμβουλεύουν να τρωτέ κάτι ελαφρύ το βράδυ. Για παράδειγμα, συνιστούν να τρώτε πολλές φέτες τυριού που έχουν αρκετή γεύση ώστε να ικανοποιούν τους γευστικούς υποδοχείς και δεν θα είναι πολύ δύσκολο να αφομοιωθούν από το σώμα.

Γιαούρτι

© Depositphotos

Σύμφωνα με τους διατροφολόγους το γιαούρτι είναι τέλειο για νυχτερινό σνακ γιατί δεν περιέχει πολλά λιπαρά αλλά περιέχει πολλές πρωτεΐνες. Σύμφωνα με μελέτες, η πρωτεΐνη στο γιαούρτι όχι μόνο σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι, αλλά βοηθά επίσης το σώμα να κάψει περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κρακεράκια

© Depositphotos

Τα κράκερ ολικής αλέσεως (όχι τα κανονικά) μπορούν να καταναλωθούν χωρίς να βλάψουν τον υγιή ύπνο. Περιέχουν τους λεγόμενους αργούς υδατάνθρακες που σας κρατούν χορτάτους για περισσότερο.

Ποπ κορν

© Depositphotos

Οι διατροφολόγοι συμβουλεουν όσους τους αρέσουν τα σνακ το βράδυ να τρώνε ένα μπολ σπιτικό ποπ κορν χωρίς αλάτι που δεν θα επηρεάσει καθόλου τη σιλουέτα τους. Μπορείτε να κάνετε το ποπ κορν πιο νόστιμο προσθέτοντας μαύρο πιπέρι ή σκόρδο.

Δείτε ακόμη 6 Υγιεινές Τροφές που Γίνονται Ανθυγιεινές Όταν Υπερκαταναλώνονται

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αυγά

© Depositphotos

Ένα βραστό αυγό περιέχει μόνο 75 θερμίδες και είναι εξαιρετικό για ένα βραδινό σνακ. Θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε την πείνα μέχρι το πρωί και δεν θα μετατραπεί σε επιπλέον εκατοστά στη μέση σας.

Λαχανικά

© Depositphotos

Εάν γνωρίζετε σίγουρα ότι θα ξυπνήσετε το βράδυ για να φάτε ένα σνακ, μπορείτε να ετοιμάσετε κάποιο πιάτο από πριν, όπως μια σαλάτα λαχανικών, για παράδειγμα. Συνιστάται να τρώτε πράσινα λαχανικά γιατί περιέχουν το είδος των υδατανθράκων που θα σας κρατήσουν χορτάτους μέχρι το πρωί.

Σάλτσα μήλου με κανέλα

© Depositphotos

Οι ειδικοί συνιστούν την κατανάλωση σάλτσας μήλου με κανέλα σε όσους θέλουν να τρώνε γλυκά φαγητά το βράδυ. Μπορείτε να προσθέσετε και μια χούφτα σταφίδες. Αυτό το πιάτο δεν θα εξαλείψει μόνο τη λιγούρα σας για γλυκά αλλά θα μειώσει επίσης το επίπεδο της ορεξίνης που σας κάνει να σηκωθείτε για να φάτε.

Ένα ποτήρι χυμός κερασιού

© Depositphotos, © Depositphotos

Φυσικά, εννοούμε φυσικό χυμό κερασιού. Μπορεί να μην σας χορταίνει πραγματικά, αλλά μελέτες δείχνουν ότι έχει θετική επίδραση στην ποιότητα του ύπνου, καθιστώντας τον βαθύτερο και μακρύτερο.

Μια μπανάνα

© Depositphotos

Παρά το γεγονός ότι αυτό το φρούτο χωνεύεται αρκετά γρήγορα, δεν είναι πιθανό να σας ξυπνήσει για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το θέμα είναι ότι οι μπανάνες περιέχουν πολύ κάλιο και μαγνήσιο που μας βοηθούν να χαλαρώσουμε. Περιέχει επίσης μελατονίνη που σύμφωνα με διάφορες μελέτες, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

Δείτε επίσης 7 Επιβλαβείς Τροφές που Δίνουμε Συχνά στα Παιδιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λάθη καθαριότητας σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού,καθαριότητα,χρήσιμα

8 Λάθη Καθαρισμού που Υπονομεύουν τις Προσπάθειές σας

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουδουνάκια,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με κουδουνάκια,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,Χριστούγεννα,γιορτές

33 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κουδουνάκια