in , , , , ,

10 Τρόποι να Απαλλαγείτε από τις Βραδινές Λιγούρες

βραδινές λιγούρες,συμβουλές διατροφής,διατροφή,κόλπα,χρήσιμα
10 Τρόποι να Απαλλαγείτε από τις Βραδινές Λιγούρες

Το φαγητό πριν τον ύπνο είναι μια κακή συνήθεια που έχει ως αποτέλεσμα επιπλέον κιλά και ανήσυχο ύπνο. Αναζητώντας έναν τρόπο να αντισταθείτε στις βραδινές λιγούρες, δείτε 10 απλούς τρόπους που θα σας κάνουν να ξεχάσετε το δρόμο για το ψυγείο μετά το δείπνο. 10 Φυσικά Υποκατάστατα Ζάχαρης που θα Σώσουν την Υγεία σας

Καταναλώστε αυγά για πρωινό.

© pixabay.com

Ένα βαρύ όπλο στον αγώνα με τις βραδινές λιγούρες είναι ένα πλούσιο πρωινό, ειδικά όταν περιλαμβάνει αυγά. Τα αυγά σας βοηθούν να χάσετε βάρος γρηγορότερα και χορταίνουν διπλάσια από τα δημητριακά ή το ψωμί. Μειώνουν επίσης το αίσθημα της πείνας και της κατανάλωσης θερμίδων στο μεσημεριανό γεύμα και τις επόμενες 24 ώρες.

Μην αγοράζετε δελεαστικά σνακ.

© pixabay.com, © pixabay.com

Αν δεν θέλετε να μπείτε σε πειρασμό τη νύχτα είναι καλύτερο να μην αγοράσετε καθόλου τα αγαπημένα σας σνακ. Εάν βρίσκονται ήδη στο ψυγείο, για να μην σας δελεάσουν, συσκευάσετε σε μια μη διαφανή τσάντα και τοποθετήστε την στο πιο απομακρυσμένο ράφι του ψυγείου.

Αποφύγετε τις κενές θερμίδες.

© pixabay.com, © pixabay.com

Τροφές πλούσιες σε απλούς υδατάνθρακες – τηγανητά, γρήγορο φαγητό, αναψυκτικά, κέικ, λιπαρές σάλτσες και αλκοόλ – σίγουρα θα σας οδηγήσουν στο ψυγείο για ένα άλλο σνακ.

Μειώστε κατά το ήμισυ την ποσότητα αλατιού.

Το αλάτι και άλλα μπαχαρικά εντείνουν το αίσθημα της πείνας. Για να καρυκεύσετε το φαγητό σας, προτιμήστε κρεμμύδι, σκόρδο και βότανα αντί για αλάτι.

Καταναλώστε μπρόκολο.

© pixabay.com

Προσθέστε μπρόκολο στη βραδινή σαλάτα σας θα νιώσετε χορτάτοι για περισσότερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 17 Τροφές που Μπορείτε να Φάτε ανά Πάσα Στιγμή και σε Οποιαδήποτε Ποσότητα

Ασκηθείτε.

© pixabay.com, © pixabay.com, © pixabay.com

Έχει αποδειχθεί ότι η άσκηση υψηλής έντασης όχι μόνο καίει θερμίδες αλλά και καταστέλλει την όρεξη. Επιπλέον, βοηθά στην ανακούφιση του άγχους της ημέρας που τείνει να σας σπρώχνει στο ψυγείο.

Δροσιστείτε.

© pixabay.com, © pixabay.com

Μια βραδινή λιγούρα μπορεί να «παγώσει» μειώνοντας τη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Εκτός αυτού, σε θερμοκρασία 17-18 °, το σώμα καίει 7% περισσότερες θερμίδες από ό, τι στη ζέστη.

Πιείτε νερό.

© rainydaygal.com, © pixabay.com

Συχνά συγχέουμε τη δίψα με την πείνα, οπότε αντί για γιαούρτι θα μπορούσατε να πιείτε ένα ποτήρι νερό και να νιώσετε ότι η όρεξή σας εξαφανίζεται.

Βουρτσίστε τα δόντια σας.

© pixabay.com

Όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας το βράδυ, ο εγκέφαλος παίρνει το σήμα, “όχι άλλο φαγητό σήμερα!” Επιπλέον, η γεύση του δυόσμου και της μενθόλης καθιστά την προοπτική ενός σνακ λιγότερο ελκυστική.

Πηγαίνετε στο κρεβάτι πριν από τις 23:00.

© pixabay.com

Κοιμηθείτε πριν από τις 23:00 και αφήστε αυτά τα κέικ να εμφανιστούν στα όνειρά σας. Επιπλέον, κάθε επιπλέον ώρα ύπνου μειώνει την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων κατά περίπου 6%.

Δείτε επίσης 10 Τροφές που Μπορείτε να Αντικαταστήσετε με Υγιεινά Προϊόντα Χωρίς να Θυσιάσετε τη Γεύση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μοντέρνα country διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες μοντέρνας country διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου

25 Ιδέες Μοντέρνας Country Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα