in ,

17 Τροφές που Μπορείτε να Φάτε ανά Πάσα Στιγμή και σε Οποιαδήποτε Ποσότητα

τροφές με λίγες θερμίδες,τροφές για δίαιτα,διατροφή,συμβουλές διατροφής
17 Τροφές που Μπορείτε να Φάτε ανά Πάσα Στιγμή και σε Οποιαδήποτε Ποσότητα

Είναι τόσο δύσκολο να αντισταθείτε στην επιθυμία για μια νοστιμιά όταν ακολουθείτε αυστηρή διατροφή. Ας είμαστε ειλικρινείς! Νιώθετε πεινασμένοι όλη την ώρα και όταν ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου, είναι σχεδόν αδύνατο να καταπολεμήσετε τον πειρασμό να αρπάξετε κάτι. Ωστόσο, υπάρχουν τροφές που μπορείτε να φάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς κίνδυνο αύξησης του βάρους και χωρίς περιορισμούς καθώς περιέχουν ελάχιστη ποσότητα θερμίδων. Πως να Φάτε Υγιεινά 14 Τροφές

Σέλερι

brightside

Περίπου το 95% είναι νερό. Αυτό το εξαιρετικά υγιεινό λαχανικό περιέχει το 30% της ημερήσιας απαίτησης σε βιταμίνη Κ. Είναι καλύτερο να το τρώτε όταν είναι φρέσκο καθώς χάνει τις περισσότερες από τις χρήσιμες ιδιότητές του εντός πέντε ημερών από το κόψιμό του.

Ρόκα

brightside

Υπάρχουν μόνο 10 θερμίδες σε 2 φλιτζάνια ρόκα. Θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος χωρίς να βλάψετε την υγεία σας. Μπορείτε να συνδυάσετε ρόκα με λευκό τυρί και να το καρυκεύσετε με ελαιόλαδο.

Ασπράδια αυγών

brightside

Μπορείτε να φάτε ασπράδια αυγών σε τεράστιες ποσότητες. Είναι χρήσιμο σε όσους ακολουθούν μια αυστηρή δίαιτα. Ανακατέψτε τα ασπράδια με μερικές ντομάτες και φτιάξτε την πιο υγιεινή ομελέτα ποτέ! Ωστόσο, είναι καλύτερα να μην τηγανίζετε σε λάδι.

Πράσινη σαλάτα

© Pezibear

Η πράσινη σαλάτα είναι γεμάτη με βιταμίνες Α και C, καθώς και φολικό οξύ και σίδηρο. Είναι σχεδόν χωρίς θερμίδες, επομένως η κατανάλωσή της σε μεγάλες ποσότητες δεν θα προκαλέσει αύξηση βάρους.

Αγγούρια

© depositphotos.com

Τα αγγούρια περιέχουν σχεδόν την ίδια ποσότητα νερού με το σέλερι. Τα φρέσκα τραγανά αγγούρια έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία. Η φλούδα ενός αγγουριού περιέχει το μεγαλύτερο μέρος της θρεπτικής του αξίας, ιδιαίτερα το β-καροτένιο, το οποίο είναι καλό για τα μάτια. Επομένως, είναι καλύτερα να μην τα ξεφλουδίζετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κουνουπίδι

© Tappancs

Το κουνουπίδι είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών C και K. Είναι πιο θρεπτικό όταν καταναλώνεται ωμό.

Ντομάτες

© Couleur

Οι ντομάτες είναι γεμάτες λυκοπένιο, βιταμίνες A, C και B2, φολικό οξύ, φυτικές ίνες, χρώμιο και κάλιο. Είναι σχεδόν χωρίς θερμίδες και παρέχουν διάφορα θρεπτικά συστατικά ζωτικής σημασίας για την υγεία.

Μπρόκολο

brightside

Το μπρόκολο είναι το αγαπημένο φαγητό εκείνων που χάνουν βάρος. Εκτός από τις βιταμίνες A, C, E και K, περιέχει περίπου το 20% των ημερήσιων αναγκών σε φυτικές ίνες.

Δείτε ακόμη 8 Υπερτροφές που Δεν Πρέπει να Καταναλώνετε Υπερβολικά

Ποπ κορν

© WerbeFabrik

Ένα φλιτζάνι ποπ κορν δεν θα επηρεάσει ποτέ το βάρος σας καθώς αποτελείται κυρίως από αέρα και μπορείτε να το απολαύσετε με την αγαπημένη σας ταινία.

Λαχανίδα

brightside

Η λαχανίδα περιέχει μεγάλη ποσότητα ιωδίου και είναι σχεδόν χωρίς θερμίδες.

Φρέσκος αρακάς

© piviso

Ένα φλιτζάνι φρέσκος αρακάς περιέχει περίπου 35 θερμίδες. Είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

Γκρέιπφρουτ

© ponce_photography

Τα γκρέιπφρουτ βοηθούν στη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Είναι γεμάτα βιταμίνη C και λόγω της χαμηλής θερμιδικής τους αξίας, μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε τα επιπλέον εκατοστά γύρω από τη μέση σας.

Πεπόνι

© congerdesign

Το πεπόνι θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για γλυκό χωρίς να χαλάσετε τη διατροφή σας. Περιέχει πάνω από τη μισή συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα των βιταμινών Α και C.

Φράουλες

© congerdesign

Οι φράουλες είναι πλούσιες σε κάλιο και φυτικές ίνες και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.

Μούρα

© ulleo

Τα μούρα είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C. Επιπλέον, έχουν εκπληκτική γεύση. Είναι κατάλληλα και για όσους κάνουν δίαιτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η περιεκτικότητα σε θερμίδες είναι σχετικά χαμηλή.

Πορτοκάλια

© uroburos

Τα πορτοκάλια είναι ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα. Είναι γνωστά για την περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Παρεμπιπτόντως, η λευκή σάρκα κάτω από τη φλούδα του πορτοκαλιού περιέχει πολλές ίνες, οι οποίες βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να μην την ξεφλουδίζετε από το πορτοκάλι.

Μύρτιλα

© jyliagorbacheva

Τα μύρτιλα έχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο φρούτο. Επομένως, ένα φλιτζάνι θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τη διατροφή σας. Περιέχουν λίγες θερμίδες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον κίνδυνο αύξησης του βάρους.

Δείτε επίσης Οι Διατροφολόγοι Μοιράζονται 12 Τροφές που Δεν Τρώνε Ποτέ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση με κοράλλια,ιδέες διακόσμησης με κοράλλια,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

52 Κομψές Ιδέες Διακόσμησης με κοράλλια

κίτρινη τραπεζαρία,ιδέες για κίτρινη τραπεζαρία,διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας

27 Ιδέες για Κίτρινη Τραπεζαρία