in ,

30 Συνταγές για Νόστιμα και Υγιεινά Ροφήματα

υγιεινά ροφήματα,συνταγές για υγιεινά ροφήματα,υγιεινή διατροφή,συμβουλές διατροφής
30 Συνταγές για Νόστιμα και Υγιεινά Ροφήματα

Δεν χρειάζεται να πάρετε τόνους βιταμινών για να είστε υγιείς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γεμίσετε το μπλέντερ σας με νόστιμα συστατικά και θα έχετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε κάθε μέρα σε χρόνο μηδέν. 10 Ροφήματα που Μπορούν να Κάνουν Θαύματα

Καρύδια Βραζιλίας, μαϊντανό, μέλι, τζίντζερ και σταφίδες

Για να δείτε βελτίωση στην αντιμετώπιση της κόπωσης και την κατάσταση των μαλλιών και των νυχιών σας κάντε το εξής. Τοποθετήστε καρυδιά Βραζιλίας και αποξηραμένα φύλλα μαϊντανού σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε αυτά τα 2 συστατικά. Προσθέστε καθαρό φυσικό μέλι, σταφίδες και αλεσμένο τζίντζερ. Καταναλώστε αυτό το ενισχυτικό 2 ή 3 φορές την εβδομάδα.

Σπανάκι, μπανάνα και λεμόνι

Μια μικρή ποσότητα σπανακιού είναι αρκετή για να καλύψει την καθημερινή ανάγκη για ορισμένες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Ρίξτε σε μπλέντερ 350 ml νερό, τρεις μπανάνες, ένα μάτσο σπανάκι και το χυμό από μισό λαιμ ή λεμόνι. Ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσουν.

Μύρτιλλο, μπανάνα, λεμόνι και σέλερι

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το μύρτιλλο είναι πραγματικά πολύ νόστιμο και κάνει καλό. Βοηθά να διατηρήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα ισχυρό και κάνει θαύματα στην όρασή σας. Ανακατέψτε σε μπλέντερ δύο μπανάνες, τρεις κουταλιές της σούπας μύρτιλλο, 1/3 χυμό λεμονιού, δύο έως τρία κλωνάρια σέλερι και ένα ποτήρι νερό.

Σέλερι, σπανάκι, λάιμ και μπανάνα

Το σέλερι όχι μόνο καίει θερμίδες, αλλά είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Ανακατέψτε δύο κλωνάρια σέλερι, ένα ποτήρι φύλλα σπανάκι, ένα ποτήρι νερό, το χυμό από μισό λαιμ και μια μπανάνα. Απολαύστε αυτό το υπέροχο κοκτέιλ πολλαπλών βιταμινών!

30 Συνταγές για Νόστιμα και Υγιεινά Ροφήματα

Σπανάκι, μπανάνα, μήλο και λεμόνι

Οι μπανάνες μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας, να σας απαλλάξουν από την κούραση και να αυξήσουν την ενέργειά σας. Πάρτε ένα ποτήρι φρέσκα φύλλα σπανάκι, δύο μπανάνες, ένα μήλο, ένα ποτήρι νερό, το χυμό από μισό λεμόνι και ανακατέψτε τα όλα μαζί σε ένα μπλέντερ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αγγούρι, μαρούλι, λεμόνι και μέλι

Το αγγούρι είναι ένας ισχυρός αποτοξινωτής, ενώ το μαρούλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Αυτή είναι μια γρήγορη και εύκολη συνταγή: αναμίξτε ένα μάτσο μαρούλι, ένα ξεφλουδισμένο μεσαίο αγγούρι, το χυμό από μισό λεμόνι, ένα ποτήρι νερό και μια κουταλιά μέλι .

Καρότο, παντζάρια, σέλερι, αγγούρι, μήλο, μαϊντανό και τζίντζερ

Πάρτε ένα καρότο, μερικά παντζάρια, ένα κλωνάρι σέλερι, ένα αγγούρι, δύο μήλα, ένα μικρό μάτσο μαϊντανό, προσθέστε λίγο τζίντζερ και ανακατέψτε τα όλα μαζί σε ένα μπλέντερ. Είναι και νόστιμο και υγιεινό!

Σπανάκι, μαρούλι, σέλερι, αχλάδι, μπανάνα και λεμόνι

Αυτό το αναζωογονητικό ρόφημα είναι ένα υπέροχο πρωινό που επίσης βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος Πάρτε πολλά φύλλα σπανακιού, πέντε φύλλα μαρουλιού, τρία κλωνάρια σέλερι, ένα αχλάδι, μια μπανάνα, λίγο χυμό λεμονιού ή λαιμ, 1,5 ποτήρι νερό. Πλύνετε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά, τα κόψτε και τα ανακατέψτε όλα μαζί σε μπλέντερ.

Καρότο, μήλο, τζίντζερ, μπανάνα, πορτοκάλι και δυόσμος

Πάρτε τρία καρότα, δύο πράσινα μήλα, ένα κομμάτι τζίντζερ, δύο μπανάνες, ένα πορτοκάλι και μια χούφτα δυόσμο. Πάρτε το χυμό από τα καρότα, τα μήλα και το πορτοκάλι και, στη συνέχεια, ανακατέψτε το με τα άλλα συστατικά. Μην ξεχάσετε να κεράσετε έναν φίλο – αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για δύο μερίδες!

Φράουλα, βακκίνιο, μπανάνα και δυόσμος

Πάρτε 200 γρ. κατεψυγμένες φράουλες, 150 γρ. κατεψυγμένα βακκίνια ή κεράσια, 2 μπανάνες, 1 ποτήρι φύλλα δυόσμου και 1 ποτήρι νερό. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ.

Μπανάνα, μήλο, πίτουρο και κόλιανδρο

Ένα υπέροχο ξεκίνημα της ημέρας είναι δυνατό μόνο όταν το ρόφημά σας είναι γεμάτο με υγιεινά συστατικά. Για αυτό, πάρτε μισή μπανάνα, μισό πράσινο μήλο, μια κουταλιά της σούπας πίτουρο, ένα μικρό μάτσο κύλινδρο, βασιλικό ή δυόσμο και ανακατέψτε τα όλα σε ένα μπλέντερ. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μόνο ένα είδος βοτάνου για να μην αναμειγνύονται οι γεύσεις.

Αγγούρι, σπανάκι, ανανάς, πράσινο τσάι, λεμόνι και τζίντζερ

Μπορείτε να ετοιμάσετε αυτό το ρόφημα χρησιμοποιώντας το πράσινο τσάι ως βάση. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε μπλέντερ μέχρι να μαλακώσουν: ένα αγγούρι, δύο μάτσα σπανάκι, δύο φλιτζάνια ανανά σε κύβους, ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, χυμό μισού λεμονιού και λίγη ρίζα τζίντζερ.

Γκρέιπφρουτ, σπόροι λιναριού, φράουλα, σταφύλι, αβοκάντο, μπανάνα και λεμόνι

Αυτό το ρόφημά είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στη βελτίωση της υγείας. Τρίψτε μερικούς σπόρους λιναριού σε ένα μπλέντερ. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά: μισό γκρέιπφρουτ, 15 κατεψυγμένες φράουλες, μια χούφτα σταφύλια χωρίς σπόρους, μισό αβοκάντο, μία μπανάνα, το χυμό από μισό λαιμ ή λεμόνι. Ανακατέψτε καλά.

Μήλο, λεμόνι, αγγούρι

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ενώ τα μήλα αποτελούν εξαιρετική πηγή πηκτίνης και σιδήρου. Ανακατέψτε ένα μήλο και το χυμό από μισό λεμόνι σε ένα μπλέντερ και προσθέστε δύο αγγούρια.

Ανανάς, ακτινίδιο, αγγούρι και λεμόνι

Ο ανανάς και το ακτινίδιο θα προσθέσουν γλυκύτητα σε αυτό το απίστευτα υγιεινό ρόφημά. Χρησιμοποιήστε το μπλέντερ για να φτιάξετε αυτό το νόστιμο smoothie: πάρτε ένα ακτινίδιο, ένα αγγούρι, μισό ανανά μεσαίου μεγέθους και προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού.

Δείτε ακόμη 8 Μύθοι για την Υγιεινή Διατροφή που Πρέπει να Γνωρίζετε

Αβοκάντο, μπανάνα, πορτοκάλι, βότανα και λεμόνι

Το αβοκάντο είναι ένα πολύ θρεπτικό φρούτο, το οποίο πρέπει σίγουρα να εντάξετε στην καθημερινή διατροφή σας. Ξεφλουδίστε μια μπανάνα και ένα πορτοκάλι, μετατρέψτε το αβοκάντο σε πολτό και ανακατέψτε τα όλα μαζί σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια προσθέστε μερικά βότανα, ένα ποτήρι νερό και το χυμό από μισό λεμόνι.

Μήλο, σέλερι, αγγούρι, παντζάρια και τζίντζερ

Αν και τα συστατικά είναι απλά, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Πάρτε τρία πράσινα μήλα, ένα κλωνάρι σέλερι, ένα αγγούρι, ένα μεσαίο παντζάρι και ένα κομμάτι ρίζας τζίντζερ. Ανακατέψτε τα όλα σε ένα μπλέντερ.

Αγγούρι και μαϊντανός

Αν και περιέχει μόνο δύο συστατικά, αυτό το ρόφημα είναι γεμάτο βιταμίνες. Ένα αγγούρι αποτελείται από 96% νερό, ενώ ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

Τζίντζερ, σπανάκι, μήλο και μέλι

Αυτό το μείγμα είναι πρωταθλητής μεταξύ των smoothies. Το τζίντζερ περιέχει πολύ ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ενώσεις και είναι πλούσιο σε βιταμίνες. Ανακατέψτε δύο μεγάλες χούφτες σπανάκι, ένα κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ξεφλουδισμένη ρίζα τζίντζερ, δύο μήλα, δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι και λίγο νερό σε ένα μπλέντερ. Μπορείτε να προσθέσετε νερό σιγά-σιγά και να κάνετε το ρόφημά σας όσο ρευστό θέλετε.

Μύρτιλλο, ρόδι, μήλο, αγγούρι και σπανάκι

Το ρόδι προστατεύει την καρδιαγγειακή υγεία, ενώ τα μύρτιλλα βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ανακατέψτε σε μπλέντερ 3/4 ποτηριού κατεψυγμένα μύρτιλλα, ένα ποτήρι χυμό ροδιού, ένα ξεφλουδισμένο μήλο, ένα ξεφλουδισμένο αγγούρι και μερικά φύλλα σπανάκι.

Πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, πράσινο τσάι, μπανάνα και μέλι

Το πράσινο τσάι και τα εσπεριδοειδή είναι αναμφίβολα τα καλύτερα αποτοξινωτικά. Ανακατέψτε σε μπλέντερ ένα ξεφλουδισμένο πορτοκάλι, μισό γκρέιπφρουτ, το χυμό από μισό λεμόνι, ένα ποτήρι δροσερό πράσινο τσάι, μια λιωμένη μπανάνα και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Μπρόκολο, κουνουπίδι, γκρέιπφρουτ, σπόροι λιναριού, αμύγδαλα και χουρμάδες

Το κουνουπίδι περιέχει υψηλές ποσότητες βιταμινών της ομάδας Β και βοηθά στην αποτοξίνωση του πεπτικού συστήματος. Ανακατέψτε σε μπλεντερ πολλά κομμάτια μπρόκολου και κουνουπιδιού, μισό γκρέιπφρουτ, ένα κουταλάκι του γλυκού σπόρους λιναριού, μια μικρή χούφτα αμύγδαλα, προσθέστε τέσσερις χουρμάδες και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει.

Μπανάνα, χυμός μήλου, καρότο και λεμόνι

Πάρτε μια μπανάνα, ένα ποτήρι χυμό μήλου, δύο κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο καρότο και το χυμό από μισό λεμόνι. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να μαλακώσουν και απολαύστε αυτό το ζουμερό δροσιστικό ρόφημα.

Καρότο, ντομάτα, σέλερι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι

Για να φτιάξετε αυτό το θρεπτικό ρόφημα θα χρειαστείτε ένα καρότο, δύο ντομάτες, ένα σέλερι, ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσουν.

Ακτινίδιο, αχλάδι, μαϊντανός και μπανάνα

Το ακτινίδιο περιέχει μια ποικιλία βιταμινών, όπως βιταμίνες των ομάδων Α, Β, C, E, PP, καθώς και ορισμένα μέταλλα: ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο και φώσφορο.Γεμίστε το μπλέντερ με τρία ακτινίδια, ένα μεγάλο γλυκό αχλάδι, ένα μεγάλο μάτσο μαϊντανό, μισή μπανάνα, 250 ml νερό και ανακατέψτε τα.

Παντζάρι, ραπανάκι, καρότο, σκόρδο και μαϊντανό

Τα ροφήματα με βάση χυμό λαχανικών είναι ακόμη πιο υγιεινά από τα φρούτα, καθώς περιέχουν κυτταρίνη. Το να τα πίνετε σε τακτική βάση θα σας βοηθήσει να κάνετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα πιο δυνατό και να χάσετε βάρος. Ανακατέψτε μια μεσαία ποσότητα παντζαριών, τρία καρότα, ένα ραπανάκι, δύο σκελίδες σκόρδου και μια χούφτα μαϊντανό.

Ανανάς, καρότο και μήλο

Ο ανανάς είναι γνωστός για τις ιδιότητες καύσης λίπους και τα θρεπτικά του οφέλη. Πάρτε μισό ανανά, δύο μήλα και δύο καρότα. Βάλτε όλα τα κομμένα σε κύβους σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσουν.

Καρότο, ντομάτα, πιπεριά, σκόρδο, σέλερι, κάρδαμο και σπανάκι

Τα καρότα είναι πλούσια σε β-καροτένιο, το οποίο ενισχύει την υγεία του δέρματος και είναι καλό για την όραση και το ανοσοποιητικό. Πάρτε πέντε καρότα και ανακατέψτε τα στο μπλέντερ με δύο έως τρεις ντομάτες, δύο πιπεριές, τέσσερις σκελίδες σκόρδου, τέσσερα κλωνάρια σέλερι, ένα φλιτζάνι κάρδαμο και ένα φλιτζάνι σπανάκι.

Αμύγδαλα, χουρμάδες, μέλι, κανέλα και δυόσμος

Η υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Ε κάνει τους ξηρούς καρπούς ένα εξαιρετικά υγιεινό προϊόν. Βάλτε μια χούφτα ωμά αμύγδαλα, ένα ποτήρι νερό, δύο χουρμάδες χωρίς σπόρους, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και μια χούφτα δυόσμο σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε τα.

Μπανάνα, αμύγδαλα, κανέλα και αλάτι

Αυτό το ρόφημα είναι πολύ εύκολο αλλά έχει πολλά οφέλη. Η κανέλα καταστέλλει την όρεξη και βοηθά στην υγεία του πεπτικού συστήματος. Ανακατέψτε την σε μπλέντερ μαζί μια μπανάνα, 15 ωμά αμύγδαλα, ένα ποτήρι νερό, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και μια πρέζα αλάτι.

Πιπεριά και λεμόνι

Αυτό το ρόφημα είναι ένας καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης καθώς και από κακή διάθεση. Ανακατέψτε δύο πιπεριές και το χυμό από μισό λεμόνι. Είναι ένα υπέροχο μείγμα βιταμινών.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 6 Βιταμίνες και Συμπληρώματα που Είναι Ανώφελα και 5 που Είναι Ωφέλιμα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY ανταλλακτικά πανάκια Swiffer,DIY κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση υφασμάτων

DIY Ανταλλακτικά Πανάκια Swiffer

μοντέρνα διακόσμηση βρεφικού δωματίου,ιδέες μοντέρνας διακόσμησης βρεφικού δωματίου,διακόσμηση βρεφικού δωματίου,ιδέες διακόσμησης βρεφικού δωματίου

30 Ιδέες Μοντέρνας Διακόσμησης Βρεφικού Δωματίου