in , ,

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Όταν Φιλάτε Κάποιον

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Όταν Φιλάτε Κάποιον
Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Όταν Φιλάτε Κάποιον

Το να φιλάτε κάποιον που αγαπάτε δεν σας κάνει μόνο να νιώθετε καλά και να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Αποδεικνύεται, ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Αν Σταματήσετε να Φοράτε Εσώρουχο

Οι αρτηρίες σας μπορεί να είναι πιο υγιείς.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που φιλούσαν συχνότερα είχαν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης. Όταν φιλάτε, το σώμα αρχίζει να παράγει περισσότερη οξυτοκίνη. Αυτή η ορμόνη βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος και το στρες, που μπορούν να συμβάλουν σε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης. Το φιλί μπορεί επίσης να μειώσει την αρτηριακή πίεση.

Οι αλλεργίες μπορούν να γίνουν λιγότερο έντονες.

© Depositphotos.com

Το φιλί μειώνει το άγχος και σας γεμίζει με θετικά συναισθήματα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των αλλεργιών. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι εάν ο σύντροφός σας έτρωγε κάτι στο οποίο είστε αλλεργικός, μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Το πρόσωπό σας μπορεί να φαίνεται νεότερο.

© face to face/FaceToFace/REPORTER/East News, © Niviere David/ABACAPRESS.COM/Abaca/East News

Πολλοί μύες του προσώπου εμπλέκονται όταν φιλάτε, οπότε τονώνει το πρόσωπό σας. Ανά λεπτό, μπορείτε ακόμη και να κάψετε έως και 26 θερμίδες. Και επειδή το φιλί αυξάνει τη ροή του αίματος στο πρόσωπό σας, μπορεί να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, κάνοντας το πρόσωπό σας να φαίνεται νεότερο.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Αρχίσετε να Κολυμπάτε 3 Φορές την Εβδομάδα

Ο πονοκέφαλος ή οι κράμπες μπορεί να γίνουν πιο ήπιες.

© New Girl / 20th Television

Εάν έχετε πονοκέφαλο ή κράμπες περιόδου, ίσως είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να ανακουφίσετε τον πόνο φιλώντας. Το φιλί διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει την αρτηριακή πίεση, βοηθώντας στη μείωση του πόνου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τα δόντια σας είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν τερηδόνα.

© Depositphotos.com

Το φιλί αυξάνει την παραγωγή σάλιου, το οποίο μπορεί να προστατεύσει τα δόντια σας από επιβλαβή βακτήρια και να αποτρέψει την τερηδόνα. Ορισμένοι ειδικοί λένε επίσης ότι τα μεταλλικά ιόντα στο σάλιο μπορούν ακόμη και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση μικρών αλλοιώσεων στο σμάλτο των δοντιών. Ωστόσο, η στοματική υγιεινή σας και αυτή του συντρόφου σας είναι πολύ σημαντική, επειδή υπάρχουν επίσης βακτήρια που προκαλούν τερηδόνα και μπορούν να μεταφερθούν όταν φιλάτε.

Μπορεί να χάσετε βάρος.

© face to face/FaceToFace/REPORTER/East News, © face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Το φιλί κάνει επίσης το σώμα να παράγει περισσότερη ντοπαμίνη. Εάν δεν υπάρχει αρκετή ποσότητα αυτής της ορμόνης, μπορεί να έχετε περισσότερη επιθυμία να φάτε κάτι ανθυγιεινό και πλούσιο σε θερμίδες. Και ακόμη και αφού το φάτε, μπορεί να μην είστε πλήρως ικανοποιημένοι. Τα υψηλότερα επίπεδα ντοπαμίνης μπορούν να ελέγξουν την όρεξή σας και να αποτρέψουν την αύξηση βάρους.

Μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο υπνηλία.

© Wiese/FaceToFace/REPORTER/East News, © DDNY/Broadimage/Broad Image/East News

Η ντοπαμίνη επηρεάζει επίσης τα επίπεδα ενέργειας. Εάν τα επίπεδα είναι χαμηλά, μπορεί να αισθανθείτε πιο κουρασμένοι και να χρειάζεστε περισσότερο ύπνο από το συνηθισμένο. Γι’ αυτό το φιλί μπορεί να αυξήσει την αφύπνιση του σώματός σας.

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί αν Φοράτε Ακουστικά για Πάρα Πολύ Ώρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Γυάλινα Γραφεία για Κομψό Σπιτικό Γραφείο

25 Γυάλινα Γραφεία για Κομψό Σπιτικό Γραφείο

Τι θα Συμβεί εάν Τρώτε 1 Ρόδι Καθημερινά

Τι θα Συμβεί εάν Τρώτε 1 Ρόδι Καθημερινά