in ,

8 Τροφές που Κάνουν το Σώμα να Μυρίζει Ωραία

8 Τροφές που Κάνουν το Σώμα να Μυρίζει Ωραία
8 Τροφές που Κάνουν το Σώμα να Μυρίζει Ωραία

Αισθάνεστε ποτέ άβολα λόγω του τρόπου που μυρίζετε; Η δυσοσμία του σώματος μπορεί να είναι ενοχλητική. Ενώ οφείλεται κυρίως στη γενετική, μπορεί επίσης να προκληθεί ή να ενταθεί από τις τροφές που καταναλώνουμε. Δείτε παρακάτω μια λίστα με τροφές που επηρεάζουν θετικά τη μυρωδιά του σώματος και ποιες είναι καλύτερα να αποφύγετε πριν βγείτε ραντεβού. 15 Προϊόντα που Κάνουν το Σώμα να Μυρίζει Άσχημα

Γιαούρτι έναντι γάλακτος

© depositphotos, © depositphotos

Οι ενεργές καλλιέργειες που υπάρχουν στο γιαούρτι μειώνουν την ποσότητα των θειωδών ενώσεων που προκαλούν οσμή. Επίσης, η βιταμίνη D που υπάρχει στο γιαούρτι βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηρίων που υπάρχουν στο στόμα, μειώνοντας έτσι τη δυσάρεστη αναπνοή. Το γάλα από την άλλη πλευρά περιέχει χολίνη που μπορεί να προκαλέσει δυσοσμία του σώματος.

Τσάι από βότανα έναντι καφέ

© depositphotos, © depositphotos

Το τσάι από βότανα είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών. Όσο λιγότερες τοξίνες έχει το σώμα, τόσο καλύτερα θα μυρίζει. Ο καφές ή οποιοδήποτε ρόφημα με καφεΐνη από την άλλη πλευρά μπορεί να προκαλέσει έντονη μυρωδιά στο σώμα.

Μήλο έναντι κουνουπιδιού

© depositphotos, © depositphotos

Λόγω των φυσικών του ιδιοτήτων, τα μήλα βοηθούν στην κακή αναπνοή. Το κουνουπίδι από την άλλη πλευρά περιέχει χολίνη, μια ουσία που μοιάζει με βιταμίνη Β που μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστη οσμή στο σώμα.

Πορτοκάλια έναντι κολοκύθας

© depositphotos, © depositphotos

Τα εσπεριδοειδή μυρίζουν υπέροχα και απορροφώνται εύκολα από το σώμα, δίνοντας έτσι έναν γρήγορο τρόπο για να βελτιώσετε τη μυρωδιά του σωματος. Από την άλλη πλευρά, η κολοκύθα περιέχει χολίνη που μεταβολίζεται σε τριμεθυλαμίνη. Η συσσώρευση της τριμεθυλαμίνης στο σώμα μπορεί να προκαλέσει κακή οσμή του σώματος.

Δείτε ακόμη Γιατί η Οσμή του Σώματος Αλλάζει Καθώς Μεγαλώνουμε

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάρδαμο και κανέλα έναντι σκόρδου και κρεμμυδιού

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Το κάρδαμο και η κανέλα όχι μόνο κάνουν το φαγητό νόστιμο, αλλά σας προσφέρουν μια φρέσκια και ευχάριστη οσμή μακράς διαρκείας. Αντίθετα, το σκόρδο και το κρεμμύδι περιέχουν οργανικές ενώσεις θείου που μεταβολίζονται και διαφεύγουν κυρίως μέσω των πόρων του σώματος προκαλώντας δυσοσμία.

Σέλινο έναντι σπαραγγιών

© depositphotos, © depositphotos

Το σέλινο βοηθά το σώμα σας να απελευθερώνει φερομόνες, κάνοντάς σας έτσι να φαίνεστε πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Το σπαραγγικό οξύ στα σπαράγγια διασπάται σε ενώσεις θείου που μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητη μυρωδιά σώματος.

Λευκά ψάρια έναντι κόκκινου κρέατος

© depositphotos, © depositphotos

Η αποχή από κόκκινο κρέας μπορεί να έχει κάποια οφέλη στις σωματικές οσμές. Μια μελέτη έδειξε ότι οι γυναίκες θεωρήσαν τη μυρωδιά του σώματος των ανδρών που είχαν διατροφή χωρίς κρέας για δύο εβδομάδες ως πιο ελκυστική και ευχάριστη σε σύγκριση με εκείνους που κατανάλωναν κόκκινο κρέας. Η πέψη των ψαριών δεν απελευθερώνει τις ίδιες δυσάρεστες οσμές που απελευθερώνονται κατά το μεταβολισμό του κόκκινου κρέατος. Επομένως, αν σκοπεύετε να έχετε ραντεβού, είναι καλύτερα να φατε ψάρι παρά κόκκινο κρέας.

Σπόροι τριγωνέλλας έναντι σπόρων κολοκύθας

© pixabay, © depositphotos

Οι σπόροι τριγωνέλλας βοηθούν στη βελτίωση της πεπτικής σας υγείας και στην απομάκρυνση των τοξινών που προκαλούν δυσάρεστες οσμές στο σώμα. Οι σπόροι κολοκύθας περιέχουν υψηλά επίπεδα χολίνης που προκαλεί δυσοσμία.

Δείτε επίσης 10 σίγουρες λύσεις για την δυσάρεστη αναπνοή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Χαλαρωτικές Ανοιξιάτικες Βεράντες

25 Χαλαρωτικές Ανοιξιάτικες Βεράντες

25 Έξυπνες Ιδέες με Ξύλινα Κιβώτια

25 Έξυπνες Ιδέες με Ξύλινα Κιβώτια