in ,

10 Πράγματα που Χρησιμοποιείτε Λανθασμένα Συνέχεια

10 Πράγματα που Χρησιμοποιείτε Λανθασμένα Συνέχεια
10 Πράγματα που Χρησιμοποιείτε Λανθασμένα Συνέχεια

Πρόκειται να απολαύσετε το ωραίο μαγειρεμένο χοτ ντογκ όταν βγάζετε το μπουκάλι κέτσαπ από το ψυγείο. Αρχίζετε να χτυπάτε το κάτω μέρος του, αλλά τίποτα δεν βγαίνει. Και αυτό γιατί το κάνετε λάθος. Αντί να χτυπήσετε το κάτω μέρος της φιάλης, δοκιμάστε να χτυπήσετε το λαιμό του και θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα θα αρχίσει να στάζει η κέτσαπ. Εκτός από αυτό δείτε 10 λάθη που κάνετε ακούσια σε καθημερινή βάση. 7 Αλλιώτικες Χρήσεις για το Γάλα

Ζεσταίνετε το φαγητό σε τετράγωνο μπολ.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα τετραγωνικά μπολ δεν θερμαίνουν ομοιόμορφα το φαγητό, με αποτέλεσμα ξεραμένα και μερικές φορές καμένα γεύματα. Γι’ αυτό συνιστάται το ζέσταμα του σε ένα στρογγυλό πιάτο, ώστε να είναι ομοιόμορφα ζεστό. Επίσης, πρέπει να αποφύγετε το ζέσταμα του φαγητού σε πλαστικά δοχεία, καθώς μπορεί να διαρρεύσουν επιβλαβείς χημικές ουσίες σε αυτό. Αυτό ισχύει ειδικά για λιπαρά τρόφιμα, όπως κρέας και τυρί.

Λιμάρετε τα νύχια μπρος-πίσω.

© Depositphotos.com

Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε από τις γωνίες των νυχιών και να στραφείτε προς το κέντρο χωρίς μπρος-πίσω. Φροντίστε να μην το κάνετε πολύ γρήγορα, γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να καταστρέψει σχήμα που επιθυμείτε.

Μην διπλώνετε το φίλτρο καφέ πριν το τοποθετήσετε στην καφετιέρα.

© puggle_patronus / reddit, © Analytica0 / reddit

Ο τρόπος τοποθέτησης του φίλτρου είναι απλά διπλώνοντας τις 2 άκρες. Αυτή η μέθοδος θα προσφέρει επιπλέον συγκράτηση, ώστε το φίλτρο να μην κλείσει για να έχετε καφέ αντί για ζεστό νερό.

Σκουπίζετε τα τζάμια με χαρτί κουζίνας.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Παρά την ευκολία του, το χαρτί κουζίνας μπορεί να αφήσει μικρά ίχνη χνουδιού στα τζάμια σας. Από την άλλη πλευρά, ένα πανί μικροϊνών είναι 100% χωρίς χνούδι και στεγνώνει την επιφάνεια αρκετά γρήγορα. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε ένα κατάλληλο καθαριστικό τζαμιών.

Βουρτσίζετε τα μαλλιά σας από πάνω προς τα κάτω.

© Shutterstock.com

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, προκαλείτε απλά περισσότερη θραύση, ζημιά και περισσότερους κόμπους. Για να το αποφύγετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να βουρτσίζετε τα άκρα των μαλλιών και να πηγαίνετε αργά μέχρι την κορυφή. Περάστε όσο χρόνο χρειάζεστε στους κόμπους και μην πιέζετε τη βούρτσα πάνω τους. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό τύπο βούρτσας ανάλογα με την κατάσταση και τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 Απλά Κόλπα Καθαριότητας που θα σας πάρουν το Μυαλό!

Τρώτε τζίντζερ στο σούσι.

© Depositphotos.com

Το τζίντζερ δεν προοριζόταν ποτέ για επικάλυψη σούσι, αλλά αντ’ αυτού ως καθαριστικό ανάμεσα στις μπουκιές. Αυτό συνιστάται από σεφ ώστε να μπορείτε να διακρίνετε τις μοναδικές γεύσεις κάθε ρολού σούσι.

Ρίχνετε αλάτι στο φαγητό πριν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων.

© Depositphotos.com

Σύμφωνα με την επιστήμη, το αλάτι έχει την τάση να διαλύεται όταν πέφτει στο νερό. Έτσι, όταν ρίχνετε αλάτι στο φαγητό πριν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων, το γεύμα σας θα ξεραθεί στα σημεία που το ρίξατε.

Καθαρίζετε την ξύλινη σανίδα κοπής με σαπούνι μόνο.

© Depositphotos.com

Το πλύσιμο της σανίδας κοπής με σαπούνι δεν αρκεί για να καθαρίσετε όλη την υπερβολική βρωμιά. Γι’ αυτό, μερικές φορές, είναι απαραίτητο να πασπαλίζετε αλάτι όλη την ξύλινη επιφάνεια και να την τρίβετε με μισό λεμόνι. Φροντίστε να την ξεπλύνετε με πολύ ζεστό νερό.

Αφήνετε την ξύλινη κουτάλα δίπλα στην κατσαρόλα.

© ShannonononXD / reddit

Αν τοποθετήσετε την ξύλινη κουτάλα πάνω από την κατσαρόλα, το νερό δεν θα πεταχτει ποτέ έξω. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν οι φυσαλίδες νερού έρχονται σε επαφή με κάτι κάτω των 100 ° C τείνουν να ηρεμήσουν.

Δεν δοκιμάζετε το δείγμα υφάσματος στο πλυντήριο.

© GoKelsey / reddit

Εάν πλένετε τα δείγματα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα αφήσετε να στεγνώσουν, θα καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη μέθοδος πλύσης. Εάν συρρικνωθούν, αυτό σημαίνει ότι τα πλύνατε με λάθος τρόπο και πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετική θερμοκρασία.

Δείτε επίσης 10 Διαφορετικές Χρήσεις Καθημερινών Προϊόντων που θα σας ΛΥΣΟΥΝ τα χέρια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πότε Πρέπει να Αντικαταστήσετε 20 Πράγματα στο Σπίτι

Πότε Πρέπει να Αντικαταστήσετε 20 Πράγματα στο Σπίτι

Πώς να Φτιάξετε Τεχνητά Δέντρα Μπονσάι

Πώς να Φτιάξετε Τεχνητά Δέντρα Μπονσάι