in , , , ,

10 Διαφορετικές Χρήσεις Καθημερινών Προϊόντων που θα σας ΛΥΣΟΥΝ τα χέρια!

Η τροφοθήκη και τα ντουλάπια του σπιτιού σας έχουν περισσότερα μυστικά από όσα γνωρίζετε. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί έξυπνοι τρόποι χρήσης καθημερινών προϊόντων πέρα από τον αρχικό τους σκοπό.

Χρησιμοποιήστε βαζελίνη για να αποφύγετε τους ερεθισμούς το καλοκαίρι.

© DEPOSITPHOTOS

Το καλοκαίρι σημαίνει αμάνικα φορέματα και κοντές φούστες. Μπορεί επίσης να σημαίνει δυσάρεστο ερεθισμό στους εσωτερικούς μηρούς και τις μασχάλες. Η βαζελίνη είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος κατά των ερεθισμών. Τοποθετώντας λίγη στα σημεία που ερεθίζονται συχνά, αποφεύγετε την τριβή παραμένοντας ενυδατωμένοι. Είναι επίσης ιδανικό για δρομείς και αθλητές!

Το γάλα είναι χρήσιμο για τον καθαρισμό δερμάτινων τσαντών και παπουτσιών.

© Pixabay

Εάν η δερμάτινη τσάντα ή τα παπούτσια φαίνονται λίγο θαμπά, ο καθαρισμός τους με γάλα είναι η λύση. Απλώστε λίγο πάνω, αφήστε το να στεγνώσει για λίγο και μετά καθαρίστε το με ένα μαλακό πανί. 20 Συμβουλές για να καθαρίσετε με το σωστό τρόπο τη δερμάτινη τσάντα σας.

Η μαγιονέζα λειτουργεί ως καταπραϋντικό για τα ηλιακά εγκαύματα.

© DEPOSITPHOTOS

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να απολαμβάνετε μια ωραία μέρα στην παραλία έως ότου καταλήξατε με δυσάρεστα ηλιακά εγκαύματα. Εάν δεν έχετε μια ειδική κρέμα και χρειάζεστε γρήγορη ανακούφιση, η μαγιονέζα είναι η λύση. Θα καταπραΰνει τον πόνο και θα ενυδατώσει ταυτόχρονα το δέρμα. 10 Εκπληκτικές Εναλλακτικές Χρήσεις της Μαγιονέζας

Το σαμπουάν είναι ιδανικό για το μαλάκωμα των παρανυχίδων όταν κάνετε σπιτικό μανικιούρ.

© DEPOSITPHOTOS

Εάν δεν έχετε χρόνο ή απλά δεν θέλετε να πάτε σε μια αισθητικό μπορείτε να δοκιμάσετε ένα σπιτικό μανικιούρ. Για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη, ανακατέψτε λίγο σαμπουάν με ζεστό νερό και μουλιάστε τα χέρια σας σε αυτό. Θα καταλήξετε με καθαρές, μαλακές παρανυχίδες που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα!

Εάν το σπίτι σας μυρίζει καπνό, το ξίδι μπορεί να βοηθήσει.

flickr

Η μυρωδιά του καπνού μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να φύγει. Είτε κάψατε το φαγητό είτε κάποιος αποφάσισε να καπνίσει μέσα στο σπίτι, αυτή η ξεχωριστή μυρωδιά μπορεί να παραμείνει. Ευτυχώς, το ξίδι είναι η απόλυτη λύση για αυτό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοποθετήστε μερικά μπολ γεμάτα με λευκό ξύδι ή μηλοξύδο μήλου σε διάφορα σημεία στο σπίτι και ότι η απαίσια μυρωδιά θα πρέπει να εξαφανιστεί σε λιγότερο από μια ημέρα. Μπορείτε επίσης να βρέξετε ένα πανί με ξύδι και να το τινάξετε στο σπίτι για να επιταχύνετε τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε ένα περιβάλλον χωρίς καπνό σε χρόνο μηδέν.

Το μαλακτικό μαλλιών λειτουργεί επίσης ως κρέμα ξυρίσματος.

flickr

Πολλές γυναίκες ορκίζονται ότι το μαλακτικό μαλλιών προσφέρει καλύτερο ξύρισμα και βοηθά επίσης στην ενυδάτωση του δέρματος. Επιπλέον, είναι καλύτερη επιλογή από το σαπούνι, καθώς είναι λιγότερο σκληρό και τείνει να αφήνει το δέρμα σας λιγότερο ερεθισμένο. Επομένως, αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις παραδοσιακές κρέμες ξυρίσματος και τζελ, η χρήση του μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Η οδοντόπαστα είναι ιδανική για να γυαλίσετε τα κοσμήματα.

© DEPOSITPHOTOS

Απλώς βάλτε λίγη λευκή οδοντόκρεμα σε μια παλιά οδοντόβουρτσα και τρίψτε τα σκουλαρίκια, τα περιδέραια και τα βραχιόλια σας. Μετά από αυτό, πλύντε τα κοσμήματά σας με ζεστό νερό και τελειώσατε. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να αποφύγετε να το κάνετε με κοσμήματα που περιέχουν μαργαριτάρια.

Η ζάχαρη μπορεί να ανακουφίσει τα εγκαύματα στο στόμα από καυτά ή πικάντικα τρόφιμα.

© DEPOSITPHOTOS

Τρώτε πίτσα πριν κρυώσει; Μην ντρέπεστε, όλοι το έχουν κάνει. Την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό, δοκιμάστε αυτήν τη λύση για να καταπραΰνετε το στοματικό κάψιμο. Πιπιλίστε λίγη ζάχαρη για να ανακουφίσετε την αίσθηση του καψίματος.

Οι κρόκοι αυγών μπορούν να κάνουν τα μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά.

© DEPOSITPHOTOS

Οι κρόκοι των αυγών είναι μια αρχαία θεραπεία μαλλιών που αφήνει τις μπούκλες σας όμορφες, λαμπερές και ενυδατωμένες.

Απλώστε τους κρόκους σε στεγνά, ξέμπλεκα μαλλιά, αφήστε τα για μισή ώρα και πλύνετε τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε κανονικά. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια μάσκα μαλλιών και να αναμίξετε τους κρόκους με ελαιόλαδο, μαγιονέζα ή κρέμα ενυδάτωσης της επιλογής σας.

Το αποσμητικό μασχάλης επιδιορθώνει πόρτες που τρίζουν.

© DEPOSITPHOTOS, © Pixabay

Εάν οι πόρτες του σπιτιού σας τρίζουν, λίγο αποσμητικό μπορεί να σας βοηθήσει. Απλώς τρίψτε το στους μεντεσέδες για να εξαφανιστούν οι τριγμοί.

6 Εναλλακτικές Χρήσεις για τα Φακελάκια Τσαγιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόκκινα μπάνια,διακόσμηση κόκκινο χρώμα,

25 Ιδιαίτερες Ιδέες για Κόκκινο Μπάνιο για να ζήσετε με στυλ!

10 Εύκολοι και Αποτελεσματικοί Τρόποι να Φαίνεστε Όμορφες Αμέσως