in , , ,

10 Εύκολοι και Αποτελεσματικοί Τρόποι να Φαίνεστε Όμορφες Αμέσως

Όλοι θέλουν να αισθάνονται σίγουροι για την εμφάνισή τους. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να μοιάζετε με μοντέλο, ειδικά αν δεν έχετε πολύ χρόνο να κάτσετε μπροστά στον καθρέφτη. Επειδή τα μικρά πράγματα κάνουν τη μεγάλη διαφορά, δείτε εδώ 10 εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους για να φανείτε όμορφες σε λίγα λεπτά.

Το ρυζόνερο μπορεί να σφίξει τους πόρους του δέρματος.

© depositphotos

Μελέτες έχουν δείξει ότι το ρυζόνερο μπορεί να προσφέρει στο δέρμα σας ορισμένα οφέλη. Μεταξύ άλλων, σφίγγει τους πόρους, ενεργώντας ως στυπτικό στο δέρμα σας.

Πάρτε μισό φλιτζάνι ρύζι και προσθέστε 2 φλιτζάνια νερό. Μετά από 15 λεπτά, στραγγίξτε το ρύζι από το νερό. Το ρυζόνερο είναι έτοιμο για χρήση! Βουτήξτε ένα βαμβάκι ντεμακιγιάζ και ταμπονάρετε το πρόσωπό σας. Αφήστε το να στεγνώσει και παρακολουθήστε τον τόνο του δέρματός σας να γίνεται λαμπερό.

Βάλτε καφεΐνη στα μάτια για να απαλλαγείτε από πρήξιμο.

Έχει αποδειχθεί ότι το μαύρο και πράσινο τσάι περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να προσφέρουν αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα στο δέρμα.

Αφήστε δύο χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού να κρυώσουν στο ψυγείο. Πιέστε το επιπλέον υγρό και απλώστε στην περιοχή κάτω από τα μάτια για 5 λεπτά.

Χρησιμοποιήστε ένα κρύο κουτάλι σε μαύρους κύκλους.

2 κρύα κουτάλια μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Είναι ένα παλιό τέχνασμα που βασίζεται στη μείωση της διόγκωσης και της θερμοκρασίας του δέρματος χρησιμοποιώντας κρύες κομπρέσες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για να μειώσετε την ερυθρότητα και το πρήξιμο, πάρτε 2 μεταλλικά κουτάλια, τοποθετήστε τα στο ψυγείο και αφήστε τα να κρυώσουν. Τοποθετήστε τα πάνω από τα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να αισθανθείτε ότι τα κουτάλια έχουν ζεσταθεί.

Οι φλούδες μπανάνας μπορούν να απολεπίσουν και να ενυδατώσουν το δέρμα.

Οι μπανάνες, ακόμη και οι φλούδες τους, αποτελούν εξαιρετική πηγή μαγνησίου και βιταμίνης C. Το τρίψιμο μιας φλούδας μπανάνας στο πρόσωπο κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να θρέψετε και να καταπραΰνετε το δέρμα.

Για να κάνετε απολέπιση, χρησιμοποιήστε το εσωτερικό της φλούδας. Τρίψτε απαλά σε καθαρό δέρμα εωσότου η φλούδα γίνει καφέ. Ξεπλύνετε το πρόσωπο με ζεστό νερό.

Κυρτώστε τις βλεφαρίδες για άμεσο εφέ ξυπνήματος.

Αν θέλετε να δείχνετε ότι έχετε κοιμηθεί αρκετά, δοκιμάστε να κυρτώσετε τις βλεφαρίδες σας. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εφέ ξυπνήματος σε δευτερόλεπτα.

Για να διαρκεί όλη την ημέρα, ζεσταίνετε το ψαλίδι βλεφαρίδων με ζεστό νερό. Τοποθετήστε το όσο πιο κοντά στη βλεφαρίδα και πατήστε για 5-7 δευτερόλεπτα.

Κρύψτε τις γκρίζες τρίχες.

© depositphotos, © depositphotos

Το πρόωρο γκριζάρισμα μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες: ανεπάρκεια θρεπτικών ουσιών, άγχος, κάπνισμα κ.λπ. Αλλά αν χρειάζεστε λύση αυτή τη στιγμή, δοκιμάστε το μυστικό κόλπο. Για να καλύψετε τις γκρίζες τρίχες, απλώστε λίγη μαύρη ή καφέ μάσκαρα σε αυτές.

Το ματ μπρόνζερ κρύβει το διπλοσάγονο.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσετε το διπλοσάγονο είναι να χάσετε βάρος και να τονίσετε τους μυς της γνάθου. Αλλά υπάρχει επίσης ένα τέχνασμα μακιγιάζ που μπορεί να σας βοηθήσει να το καλύψετε.

Για να κρύψετε το διπλοσάγονο, πρέπει να τονίσετε το σαγόνι σας. Χρησιμοποιώντας ένα ματ μπρόνζερ, σχεδιάστε τον αριθμό 3 ξεκινώντας από τον κρόταφο μέχρι κάτω από το ζυγωματικό και κάτω από το σαγόνι. Κάντε το ίδιο και στις δύο πλευρές.

Χρησιμοποιήστε DIY μάσκες αποφλοίωσης.

brightside

Η μάσκα αποφλοίωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στο δέρμα άμεση λάμψη και να καθαρίσετε βαθιά τους πόρους. Βοηθά να απαλλαγείτε από τα μαύρα / λευκά στίγματα και τις ανεπιθύμητες τρίχες στο πρόσωπο.

Για να έχετε απαλό, λαμπερό δέρμα, δοκιμάστε αυτή τη DIY μάσκα.

Συστατικά:
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζελατίνη χωρίς άρωμα
1 κουταλιά της σούπας απεσταγμένο νερό
1/2 κουταλάκι του γλυκού ενεργό άνθρακα

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί και απλώστε στο πρόσωπο. Αφήστε να στεγνώσει εντελώς. Ξεφλουδίστε τη μάσκα προς τα πάνω.

Το γάλα μπορεί να καταπραΰνει το δέρμα.

© depositphotos, © depositphotos

Έχει αποδειχθεί ότι το γαλακτικό οξύ έχει πολλά καλλυντικά οφέλη. Όντας ένα εξαιρετικό καθαριστικό προσώπου, λειτουργεί για το δέρμα αφήνοντάς το πιο λείο και καθαρότερο.

Για απαλό και καθαρό δέρμα, βυθίστε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ σε γάλα και σκουπίστε το πρόσωπο και το λαιμό. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Οι φράουλες μπορούν να ασπρίσουν τα δόντια.

Αν θέλετε ένα πιο λευκό χαμόγελο, δοκιμάστε φράουλες ως μια φυσική λύση λεύκανσης δοντιών. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε μηλικό οξύ, οι φράουλες μπορούν να καθαρίσουν τους κίτρινους λεκέδες στα δόντια.

Για άμεσα αποτελέσματα, απλώς τρίψτε μια φράουλα σε κάθε δόντι για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια DIY οδοντόκρεμα φράουλας: ανακατέψτε μια λειωμένη φράουλα με μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Χρησιμοποιήστε το μείγμα ως οδοντόκρεμα, αφήστε για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Διαφορετικές Χρήσεις Καθημερινών Προϊόντων που θα σας ΛΥΣΟΥΝ τα χέρια!

ρυτίδες λαιμός,λαιμός,γραμμές λαιμού

Πως να Εξαφανίσετε τις Γραμμές του Λαιμού σας