in , , ,

10 Απλά Κόλπα Καθαριότητας που θα σας πάρουν το Μυαλό!

10 Απλά Κόλπα Καθαριότητας που θα σας πάρουν το Μυαλό!
10 Απλά Κόλπα Καθαριότητας που θα σας πάρουν το Μυαλό!

Μερικές φορές βρίσκεστε στο διάδρομο με τα καθαριστικά στο σούπερ μάρκετ και μένετε κατάπληκτοι από όλα τα διαφορετικά προϊόντα για προβλήματα που δεν έχετε ακούσει ποτέ. Όμως τα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού έχουν χημικά που είναι κακό για το περιβάλλον και για εσάς. Υπάρχουν 10 απλά κόλπα καθαριότητας που βασίζονται σε απλά υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. 11 Παλιά Κόλπα Καθαριότητας που Είναι Χρήσιμα Ακόμη και Σήμερα

Καθαρίστε ένα καμένο τηγάνι

Κόψτε ένα πορτοκάλι στη μέση και τρίψτε το στο καμένο τηγάνι. Θα εκπλαγείτε πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το απλό κόλπο!

Καθαρίστε ένα στενό στόμιο μπουκαλιού

Ζεστάνετε το πίσω μέρος της κεφαλής μιας παλιάς οδοντόβουρτσας με αναπτήρα και ισιώστε την. Τώρα έχετε μια βούρτσα που ταιριάζει απόλυτα μέσα σε στενά στόμια μπουκαλιών.

Καθαρίστε ένα βρώμικο κάδο απορριμμάτων

Ρίξτε αρκετή ποσότητα οδοντόκρεμας στο βρώμικο κάδο απορριμμάτων και τρίψτε την με ένα σφουγγάρι. Αφαιρέστε τα υπολείμματα με ένα βρεγμένο πανί και χαρείτε το γυαλιστερό κάδο απορριμμάτων σας.

Αφαιρέστε τους λεκέδες σκληρού νερού

Για να απαλλαγείτε από τους λεκέδες σκληρού νερού, απλώς χρησιμοποιήστε ένα αγγούρι. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά πραγματικά λειτουργεί! Κόψτε το αγγούρι κατά μήκος, τρίψτε το στη βρύση και μετά σκουπίστε με ένα υγρό πανί.

Δείτε ακόμη 17 Κόλπα για να Αστράφτει το Σπίτι σας από Καθαριότητα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καθαρίστε βρώμικα πάνινα παπούτσια

Τα βρώμικα πάνινα παπούτσια είναι πραγματικά πολύ εύκολο να καθαριστούν. Απλώς ανακατέψτε λίγο υγρό πιάτων με νερό σε ένα μπολ για να δημιουργήσετε πολύ αφρό. Χρησιμοποιήστε μια πλαστική βούρτσα για να απλώσετε τον αφρό στα παπούτσια, τρίψτε τα και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα υγρό πανί.

Αφαιρέστε τρίχες από χαλιά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για τρίχες κατοικίδιων ζώων για να καθαρίσετε τις τρίχες από χαλιά και μοκέτες. Απλώς βουρτσίστε και τελειώσατε.

Μαζέψτε λεπτά θραύσματα γυαλιού

Τα λεπτά θραύσματα από γυαλί μπορεί να είναι δύσκολο να μαζευτούν. Το κόλπο είναι η πλαστελίνη.

Καθαρίστε τα πινέλα και τα σφουγγάρια μακιγιάζ

Για να τα καθαρίσετε, απλώς βάλτε τα σε ένα δίχτυ πλυντηρίου και μετά βάλτε τα στο πλυντήριο. Τα εργαλεία μακιγιάζ σας θα γίνουν σαν καινούργια!

Δύσκολα προσβάσιμα σημεία

Ορισμένα σημεία είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν, ακόμα και με την ηλεκτρική σκούπα. Σφίξτε ένα άδειο χαρτί τουαλέτας στο σωλήνα και πιέστε το στο μπροστινό μέρος. Τώρα μπορείτε να φτάσετε ακόμη και στα πιο δύσκολα μέρη.

Αποφράξτε τον νεροχύτη

Όλοι γνωρίζουν το φόβο όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν φραγμένο νεροχύτη. Αλλά υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να τον αποφράξετε: Απλώς ρίξτε 1 αναβράζον δισκίο στον νεροχύτη γεμάτο με νερό και παρακολουθήστε το θαύμα.

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Δείτε επίσης 27 συμβουλές και κόλπα για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ποια Φάρμακα και Τροφές Δεν Πρέπει να Παίρνετε Μαζί

Ποια Φάρμακα και Τροφές Δεν Πρέπει να Παίρνετε Μαζί

25 Ιδέες Vintage Διακόσμησης Μπάνιου

25 Ιδέες Vintage Διακόσμησης Μπάνιου