in , , , ,

12 Σούπερ Κόλπα για το ΣΠΙΤΙ που θα Διευκολύνουν τη Ζωή σας και θα σας κάνει να αναφωνήσετε ΟΥΑΟΥ!

σπιτικά κόλπα,χρήσιμα κόλπα,καθαρισμός,κόλπα καθαριότητας,χρήσιμα
12 Σούπερ Κόλπα για το ΣΠΙΤΙ που θα Διευκολύνουν τη Ζωή σας και θα σας κάνει να αναφωνήσετε ΟΥΑΟΥ!

Μερικές φορές οι δουλειές του σπιτιού απαιτούν πολύ χρόνο. Και συμβαίνει συχνά επειδή δεν γνωρίζετε αποτελεσματικα κόλπα. Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και να σπαταλάτε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στις δουλειές, υπάρχουν 12 σπιτικά κόλπα που θα διευκολύνουν τη ζωή σας. 9 Σπιτικά Κόλπα που θα Απλοποιήσουν τη Ζωή σας

Παγώστε το κερί που θέλετε να αφαιρέσετε.

brightside

Η αφαίρεση κεριού από έπιπλα ή υφάσματα μπορεί να βλάψει τις επιφάνειές τους. Την επόμενη φορά, βάλτε ένα παγάκι ή μια πλαστική σακούλα γεμάτη πάγο στο λιωμένο κερί για λίγα λεπτά. Όταν το κερί παγώσει, μπορείτε εύκολα να το αφαιρέσετε με μία κίνηση.

Το ξίδι αφαιρεί τις μυρωδιές από το φούρνο μικροκυμάτων.

© Practically Functional / YouTube

Η ειδική λειτουργία αφαίρεσης μυρωδιών ενός σύγχρονου φούρνου μικροκυμάτων δεν είναι πάντα τόσο αποτελεσματική. Εκτός αυτού, δεν βοηθά πάντα με τη βρωμιά που δεν είναι τόσο εύκολο να καθαριστεί. Για να επιλύσετε και τα δύο ζητήματα με μία κίνηση, τοποθετήστε ένα μπολ με 2 φλιτζάνια νερό και 2 κουταλιές ξύδι στο φούρνο μικροκυμάτων και ενεργοποιήστε τον για 5 λεπτά. Οι ατμοί του ξυδιού θα αφαιρέσουν τις μυρωδιές και θα μαλακώσουν τη βρωμιά. Μετά σκουπίστε το φούρνο με ένα πανί.

Αφαιρέστε τους λεκέδες από το χαλί με κορν φλάουρ.

© Household Hacker / YouTube

Χρησιμοποιήστε κορν φλάουρ για να αφαιρέσετε μια φρέσκια λαδιά από το χαλί. Ρίξτε αρκετό στη βρώμικη επιφάνεια και αφήστε το για 15 έως 20 λεπτά. Μετά σκουπίστε και ο λεκές θα εξαφανιστεί χωρίς ίχνος.

Ένα κομμάτι χαρτί στο κάτω μέρος του κάδου απορριμμάτων για να απορροφήσει υγρά.

brightside

Μπορεί να φαίνεται περιττό να βάκετε ένα κομμάτι χαρτί κάτω από μια σακούλα σκουπιδιών. Ωστόσο, πολλές φορές έχει συμβεί να τρέξουν υγρά από τη σακούλα στο κάδο. Για να το αποφύγετε και να διευκολύνετε το πλύσιμο του κάδου, απλώς βάλτε χαρτί ή παλιές εφημερίδες στο κάτω μέρος.

Υγρό πιάτων για τον καθαρισμό της μπανιέρας.

brightside

Εάν ξεμείνατε από καθαριστικό μπανιέρας ή δεν είναι αποτελεσματικό, χρησιμοποιήστε υγρό πιάτων. Αυτά τα προϊόντα αφαιρούν λεκέδες λίπους και λαδιού. Η βρωμιά στη μπανιέρα είναι η ίδια. Επομένως, μια μικρή ποσότητα υγρού πιάτων στο σφουγγάρι και κυκλικές κινήσεις θα κάνουν τη μπανιέρα να λάμπει .

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ασφαλίστε με γάντζους τη σακούλα απορριμμάτων στον κάδο.

© Knoppixx / Reddit

Μια σακούλα απορριμμάτων σχεδόν ποτέ δεν παραμένει σωστά τοποθετημένη μέσα στον κάδο. Συχνά τσαλακώνεται και πέφτει κάτω, ενώ οι άκρες της μπορεί να λερωθούν από την επαφή με σκουπίδια. Για να αποφευχθεί αυτό, απλώς κολλήστε γάντζους στις εξωτερικές πλευρές του κάδου για να πιάσετε τα κορδόνια της σακούλας .

Δείτε ακόμη 15 Απλά Σπιτικά Κόλπα για την Καθημερινότητα

Τα προϊόντα styling μαλλιών βοηθούν στον καθαρισμό μαρκαδόρων από οποιαδήποτε επιφάνεια.

brightside

Εάν εσείς ή τα παιδιά σας λεκιάσετε το τραπέζι με μαρκαδόρο, πάρτε οποιοδήποτε προϊόν styling μαλλιών, όπως μους ή σπρέι, ψεκάστε τη λεκιασμένη περιοχή και σκουπίστε με χαρτοπετσέτα ή δίσκο ντεμακιγιάζ.

Κολλήστε την άκρη ενός φαρασιού στο πάτωμα με αυτοκόλλητη ταινία για να μαζέψετε ακόμη και τις μικρότερες βρωμιές.

© Household Hacker / YouTube

Η σκόνη, η άμμος και τα μικρά θραύσματα είναι πάντα δύσκολο να μαζευτούν με φαράσι. Αλλά η αυτοκόλλητη ταινία μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Εάν το κολλήσετε την άκρη του φαρασιού στο πάτωμα όλα θα γλιστρήσουν εύκολα μέσα σε αυτό.

Χρησιμοποιήστε ένα λαστιχάκι για να ρυθμίσετε τη δόση σαπουνιού.

brightside

Εάν τα παιδιά σας πιέζουν πάντα πολύ σαπούνι από το διανομέα σαπουνιού, χρησιμοποιήστε αυτό το απλό κόλπο. Τυλίξτε ένα λαστιχάκι γύρω από το λαιμό του διανομέα. Σε αυτή την περίπτωση, η αντλία δεν μπορεί να πιεστεί μέχρι το κάτω μέρος και θα πάρετε όσο σαπούνι χρειάζεστε.

Κολλήστε ταινία διπλής όψης σε μια βούρτσα ή σκούπα για να μαζέψετε όλες τις τρίχες από το πάτωμα.

© 5-Minute DECOR / YouTube

Είναι πολύ κουραστικό να καθαρίζετε τρίχες από βούρτσα ή σκούπα. Μπορείτε να απαλλαγείτε οριστικά από αυτή την αγγαρεία, κολλώντας ταινία διπλής όψης στις τρίχες της βούρτσας. Με αυτόν τον τρόπο, οι περισσότερες τρίχες θα κολλήσουν σε αυτη και θα πρέπει απλώς να την αφαιρέσετε την όταν τελειώσετε τον καθαρισμό.

Σουρώστε ζυμαρικά με σουρωτήρι χωρίς να τα ρίξετε μέσα του.

brightside

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να ρίξετε τα ζυμαρικά μέσα στο σουρωτήρι. Ο πιο βολικός τρόπος είναι να το πιέσετε μέσα στην κατσαρόλα για να σουρώσετε το νερό. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να μετακινήσετε τα ζυμαρικά. Εκτός αυτού, αυτή η μέθοδος είναι βολική όταν ο νεροχύτης είναι γεμάτος βρώμικα πιάτα.

Βάλτε μαξιλαροθήκη στον καταψύκτη όταν έχει καύσωνα.

brightside

Εάν δεν έχετε κλιματισμό, μπορείτε να κάνετε τον ύπνο σας καλύτερο με τη βοήθεια μιας δροσερής μαξιλαροθήκης. Απλώς ραντίστε την με λίγο νερό και τοποθετήστε την στην κατάψυξη για περίπου 20 λεπτά πριν τη βάλετε ξανά στο μαξιλάρι. Θα είναι αρκετά δροσερή ώστε να διασφαλίσει ότι θα κοιμηθείτε όλη τη νύχτα.

Δείτε επίσης 5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Χρήσιμες Τροφές για την Υγεία των Γυναικών

8 Χρήσιμες Τροφές για την Υγεία των Γυναικών

Jennifer Aniston: Φωτογραφίες από το μοναδικά διακοσμημένο σπίτι της στο Beverly Hills! Τρυπώσαμε και σας το παρουσιάζουμε

Jennifer Aniston: Φωτογραφίες από το μοναδικά διακοσμημένο σπίτι της στο Beverly Hills! Τρυπώσαμε και σας το παρουσιάζουμε