in , ,

9 Σπιτικά Κόλπα που θα Απλοποιήσουν τη Ζωή σας

σπιτικά κόλπα,χρήσιμα,συμβουλές
9 Σπιτικά Κόλπα που θα Απλοποιήσουν τη Ζωή σας

Οι βελτιώσεις στο σπίτι είναι εξαιρετικές, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ό, τι όταν διαρκούν περισσότερο από το αναμενόμενο ή, ακόμη χειρότερα, όταν καταλήγουν στραβά. Όμως με αυτά τα 9 σπιτικά κόλπα είναι τόσο απλά που δεν χρειάζεται να είστε πολυτεχνίτης ή επαγγελματίας για να τα χρησιμοποιήσετε. 7 Έξυπνα Κόλπα για το Μπάνιο

Βάψτε με σπρέι χωρίς χάος

Τοποθετήστε ένα κουτί από χαρτόνι όρθιο μπροστά σας και με ένα κοπίδι ανοίξτε μια σχισμή στην κορυφή. Δέστε ένα κομμάτι νήμα στο αντικείμενο που θέλετε να βάψετε με το σπρέι και περάστε το άλλο άκρο μέσα από την τρύπα στο κουτί. Δέστε το σε ένα στυλό και στρίψτε το νήμα γύρω από το στυλό έως ότου το αντικείμενο να φτάσει στα μέσα του κουτιού. Τώρα μπορείτε να ψεκάσετε το χρώμα χωρίς χάος!

Αφαιρέστε υπολείμματα κόλλας

Για να αφαιρέσετε αυτοκόλλητα, ταινίες και άλλες κόλλες από επιφάνειες, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιστολάκι μαλλιών. Ζεσταίνετε το κολλώδες υπόλειμμα και θα βγει αμέσως.

Καρφώστε χωρίς να τραυματιστείτε

Κρατήστε το καρφί με πένσα και δεν θα χτυπήσετε τα δάχτυλά σας ξανά ενώ καρφώνετε.

Τρυπήστε τοίχους χωρίς σκόνες

Κόψτε το κάτω μέρος από ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι και τοποθετήστε στο τρυπάνι, με την ανοιχτή πλευρά στραμμένη προς τα πάνω. Το πλαστικό δοχείο θα μαζέψει όλα τα υπολείμματα από το τρύπημα.

Δείτε ακόμη 10 Χρήσιμα Κόλπα για την Κουζίνα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σφίξτε χαλαρές βίδες

Οι βίδες μπορεί μερικές φορές να χαλαρώσουν και να αρχίσουν να βγαίνουν από τον τοίχο. Εάν συμβαίνει αυτό, απλώς βάλτε ένα σπίρτο μέσα στην τρύπα και βιδώστε ξανά τη βίδα στον τοίχο. Το σπίρτο γεμίζει την τρύπα αρκετά ώστε η βίδα να παραμείνει στη θέση της.

Καθαρίστε μια φραγμένη αποστράγγιση

Γεμίστε ένα πλαστικό μπουκάλι στη μέση με νερό και, στη συνέχεια, γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα, πιέζοντας νερό στην αποχέτευση. Η πίεση του νερού τελικά θα ξεβουλώσει το φράξιμο.

Κρεμάστε κορνίζες με δαχτυλίδι αναψυκτικού

Εάν σπάσετε το γαντζάκι στο πίσω μέρος του κορνίζας, θα σας σώσει ένα κουτάκι αναψυκτικού. Σπάστε το δαχτυλίδι που χρησιμοποιείται συνήθως για το άνοιγμα του κουτιού και βιδώστε το στο πίσω μέρος της κορνίζας.

Αφαιρέστε ούπα από τον τοίχο

Ορισμένα ούπα αρνούνται απλώς να βγουν από τον τοίχο. Για να τα βγάλετε απλώς χρησιμοποιήστε ένα τιρμπουσόν! Βιδώστε το στο ούπα και χρησιμοποιήστε το μοχλό του τιρμπουσόν για να το αφαιρέσετε.

Αφαιρέστε καρφιά χωρίς να καταστρέψετε τον τοίχο

Δυστυχώς, η χρήση ενός σφυριού για να βγάλετε καρφιά από τον τοίχο μπορεί να αφήσει αντιαισθητική βρωμιά και σημάδια. Για να το αποφύγετε αυτό, κρατήστε απλώς ένα σφουγγάρι κάτω από το σφυρί, πιεσμένο πάνω στην επιφάνεια που είναι το καρφί. Τώρα δεν θα καταστρέψετε τον τοίχο ενώ αφαιρείτε καρφιά.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 6 Κόλπα για Γρήγορη Επιδιόρθωση Ρούχων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

γιορτή της Μητέρας,DIY δώρα για τη γιορτή της Μητέρας,DIY δώρα,DIY κατασκευές

5 DIY Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

ικεα απόσυρση,ικεα,ikea

ΙΚΕΑ: Πρόγραμμα «απόσυρσης» επίπλων – Πώς θα γίνεται και τι θα προσφέρει