in ,

5 DIY Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

γιορτή της Μητέρας,DIY δώρα για τη γιορτή της Μητέρας,DIY δώρα,DIY κατασκευές
5 DIY Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Η εύρεση του τέλειου δώρου είναι μια περίπλοκη εργασία και μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τη γιορτή της Μητέρας. Το να δώσετε ένα προσωπικό, πρωτότυπο δώρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαρίσετε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο της μαμάς σας, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε! Αυτές οι 5 ιδέες για δώρα 5 θα τις λατρέψει κάθε μητέρα. Τώρα εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε ποιο θα την κάνει πιο ευτυχισμένη! Υπέροχα Σπιτικά Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Λουλούδια σοκολατάκια

Θα χρειαστείτε:
σοκολατάκια
περιτύλιγμα σελοφάν
ξύλινα καλμακια για σουβλάκια
κολλητική ταινία
χαρτί αφής σε διάφορα χρώματα
πράσινη χαρτοταινία
μικρή γλάστρα
σφουγγάρι ανθοπωλείου

Βάλτε ένα ξύλινο σουβλάκι στο κάτω μέρος σε κάθε σοκολατάκι και τυλίξτε τα μαζί με το σελοφάν. Κλείστε και ασφαλίστε κάθε σοκολατάκι στο καλαμάκι με την κολλητική ταινία. Τυλίξτε τα σε χρωματιστό χαρτί αφής, κάνοντάς τα να μοιάζουν με μικρά λουλούδια. Αφήστε το επάνω μέρος στα σοκολατάκια λίγο ορατό και ασφαλίστε το χαρτί αφής στη θέση του με την κολλητική ταινία. Τυλίξτε τα ξύλινα καλαμάκια με την πράσινη χαρτοταινία για να δημιουργήσετε το κοτσάνι.

Κόψτε φύλλα από πράσινο χαρτί αφής και κολλήστε τα στα κοτσάνια των λουλουδιών. Τοποθετήστε το σφουγγάρι ανθοπωλείου στη γλάστρα και τοποθετήστε τα λουλούδια σοκολατάκια. Τώρα η μαμά σας μπορεί να απολαύσει τα δικά της λουλούδια που θα παραμείνουν όμορφα και φρέσκα πολύ περισσότερο από ένα κανονικό μπουκέτο και θα έχουν νόστιμη γεύση!

Δίσκος σερβιρίσματος μαυροπίνακας

Θα χρειαστείτε:
ξύλινη σανίδα
χαρτοταινία
χρώμα μαυροπίνακα
2 λαβές
βίδες
κιμωλία

Βάλτε τη χαρτοταινία γύρω από τη σανίδα, σχηματίζοντας ένα πλαίσιο. Χρωματίστε την ξύλινη επιφάνεια μέσα στο πλαίσιο με το χρώμα μαυροπίνακα και αφήστε το να στεγνώσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφαιρέστε την ταινία και βιδώστε μια λαβή, τοποθετημένη κάθετα, σε κάθε πλευρά της ξύλινης σανίδας. Διακοσμήστε το δίσκο με ένα μήνυμα αγάπης και εκπλήξτε τη μαμά σας με πρωινό στο κρεβάτι!

Μπισκότα χεράκια

Ξεδιπλώστε τη ζύμη μπισκότων σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, βάλτε το χέρι σας στη ζύμη και κόψτε το περίγραμμα του με ένα μαχαίρι βουτύρου. Τοποθετήστε το χέρι σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Ρυθμίστε τη θέση των δακτύλων για να κάνετε διαφορετικές κινήσεις και στη συνέχεια ψήστε τα μπισκότα στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Δείτε ακόμη Πώς να φτιάξετε DIY Δώρο για Μωρά – Φορμάκια τυλιγμένα Cupcakes!

Σπόροι λουλουδιών σε σχήμα καρδιάς

Θα χρειαστείτε:
χαρτί κανσόν
νερό
κουπάτ σε σχήμα καρδιάς
σπόροι λουλουδιών

Κόψτε το χαρτί κανσόν σε μικρά κομμάτια και βυθίστε τα σε νερό. Στραγγίξτε το νερό από τα κομμάτια χαρτιού και πιέστε τα στο κουπάτ μαζί με μερικούς σπόρους λουλουδιών. Αφήστε το όλο να στεγνώσει.

Ανοίξτε μια τρύπα κοντά στην κορυφή της καρδιάς και δέστε μια κορδέλα ή ένα κορδόνι. Τώρα μπορείτε να κρεμάσετε την καρδιά σε ένα δώρο που αγοράσατε, όπως ένα μπουκάλι κρασί, για να προσθέσετε μια χαριτωμένη έμφαση σε αυτό. Εάν η μαμά σας φυτέψει την καρδιά σε γλάστρα με λίγο χώμα, μπορεί να μεγαλώσει μερικά πολύ ειδικά λουλούδια!

Διακοσμητικό βαζάκι

Θα χρειαστείτε:
γυάλινο βαζάκι
σφουγγάρι
χρώμα
χαρτοπετσέτες με σχέδια καρδιές
κόλλα ντεκουπάζ
καραμέλες ή μπισκότα

Χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι για να βάψετε το χρώμα στο γυάλινο βαζάκι και αφήστε το να στεγνώσει.

Κόψτε τα σχέδια από τις χαρτοπετσέτες. Ξεφλουδίστε το πάνω στρώμα όπου το σχέδιο είναι τυπωμένο από τα κομμάτια χαρτοπετσέτας και, στη συνέχεια, κολλήστε τα στο γυάλινο βάζο χρησιμοποιώντας την κόλλα ντεκουπάζ. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, γεμίστε το βάζο με τις αγαπημένες λιχουδιές της μαμάς σας!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 35 Απίστευτες ιδέες για δώρα σε καλάθι!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

γωνίες μακιγιάζ,ιδέες για γωνίες μακιγιάζ,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

35 Ιδέες για Γωνίες Μακιγιάζ

σπιτικά κόλπα,χρήσιμα,συμβουλές

9 Σπιτικά Κόλπα που θα Απλοποιήσουν τη Ζωή σας