in , , ,

Υπέροχα Σπιτικά Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Οι μαμάδες λατρεύουν να παίρνουν σπιτικά δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας. Και το σπουδαιότερο είναι ότι είναι πολύ πιο προσωπικά και γεμάτα αγάπη, γιατί αφιερώσατε χρόνο για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό για τη μαμά σας. Έτσι, έχοντας όλα αυτά κατά νου, εδώ θα βρείτε μερικές υπέροχες ιδέες δώρων που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε.

Κράτα μου το χέρι

Η ανατροφή των παιδιών χρειάζεται πολύ δουλειά και προτού τα καταλάβετε, έχουν μεγαλώσει. Πηγαίνουν στο σχολείο, στο πρώτο ραντεβού και τελικά ετοιμάζονται να φύγουν. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο στο σπίτι είναι εξαιρετικοί τρόποι για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις από τη γέννηση μέχρι την ενηλικίωση, αλλά γιατί να μην προσθέσετε κάτι λίγο διαφορετικό.

Πώς να φτιάξετε τα χέρια σας τρισδιάστα με χύτευση! – BINTEO

Εκπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών

Τα λουλούδια είναι μια εξαιρετική έμπνευση για να προσθέσετε επιπλέον διακόσμηση στο σπίτι σας. Φτιάξτε εκπληκτικές συνθέσεις για να γίνουν το κέντρο στο σαλόνι ή οπουδήποτε αλλού στο σπίτι σας.

Αποτύπωμα μωρού

Τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, γι’ αυτό τα μικρά αναμνηστικά από μωρό είναι ακόμη πιο σημαντικά. Η μαμά θα είναι αναμφίβολα πολύ συγκινημένη όταν λάβει αυτό το ειδικό δώρο.

Δημιουργικά χειροτεχνήματα με λουλούδια

Ανεξάρτητα από το είδος και το χρώμα που επιλέγετε, τα λουλούδια είναι όμορφα! Αλλά αντί να τα βάλετε σε ένα βάζο μπορείτε να φτιάξετε μερικές δημιουργικές κατασκευές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πώς να φτιαξετε διακοσμητικά λουλούδια για τούρτες

Κεριά με φωτογραφίες

Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να μετατρέψετε ένα κανονικό κερί σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξετε στη μαμά σας πόσο την αγαπάτε.

Πώς να διακοσμήσουμε τα κεριά μας με χαρτοπετσέτα και σίδερο! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Πρωτότυπες σπιτικές κάρτες

Φτιάξτε μοναδικές σπιτικές ευχετήριες κάρτες που ανθίζουν και αναδύονται και η μαμά σας θα λατρέψει αυτές τις μοναδικές εκφράσεις της αγάπης σας!

Μοναδικές Κορνίζες από παλιά μπουκάλια!

Μοναδικά DIY δώρα

Αντί να αγοράσετε δώρα φέτος, θα ήταν μια ωραία αλλαγή για να δείξετε την αγάπη στη μαμά σας φτιάχνοντας τα δικά σας! Αρπάξτε το σκονισμένο κουτί με τα είδη χειροτεχνίας και δείξτε στη μαμά σας τι μπορείτε να κάνετε!

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο:

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το “Μαγικό” μείγμα μπανάνας που θα κάνει τις τρίχες παρελθόν!

Πως να Μετατρέψετε ένα Χαλί σε Έργο Τέχνης για τον Τοίχο