in , , ,

Το “Μαγικό” μείγμα μπανάνας που θα κάνει τις τρίχες παρελθόν!

Η τριχοφυΐα είναι ένα από τα προβλήματα ομορφιάς που ταλανίζουν τις γυναίκες ιδιαίτερα, εδώ και πολλά χρονιά. Ειδικά η έντονη τριχοφυΐα επιδρά αρνητικά στην εικόνα που έχουμε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας αλλά και στην ψυχολογία μας

Και ενώ υπάρχουν τρόποι να απαλλαγούμε από τις ανεπιθύμητες τρίχες συνήθως το αποτέλεσμα είναι προσωρινό πχ. αν χρησιμoποιήσουμε ξυράφι ή κερί, μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες αν χρησιμoποιούμε χημικά και κρέμες, και αρκετά δαπανηρό αν καταφύγουμε στη λύση του laser.

Σε αυτή τη σελίδα αγαπάμε τα φυσικά και σπιτικά καλλυντικά όπως με την μαγειρική σόδα και αυτό θα δούμε παρακάτω. Μπορεί ένα σπιτικό καλλυντικό να μην έχει μέσα σε 5 λεπτά το αποτέλεσμα που ίσως ζητάτε αλλά με επιμονή και λίγο χρόνο παραπάνω μπορείτε να διώξετε από πάνω σας τις τρίχες που σας ταλαιπωρούν.

Παρακάτω θα δείτε μια πάρα πολύ απλή πάστα που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι στο σπίτι και θα μας βοηθήσει με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

9 Κόλπα με Μαγειρική Σόδα που Πρέπει να Ξέρετε

Θα χρειαστείτε:

  • Μια κουταλιά πολτοποιημένη μπανάνα
  • 2 κουταλιές σκόνης βρώμης

Ανακατεύετε τα υλικά για να φτιάξετε μια πάστα. Απλώνετε την πάστα στα σημεία που έχετε τρίχες και κάνετε ελαφρύ μασάζ για 10 λεπτά αντίθετα με την φορά της τρίχας. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Την συγκεκριμένη θεραπεία μπορείτε να την κάνετε δυο φορές την εβδομάδα. Στην αρχή οι τρίχες θα αναπτύσσονται με μικρότερο ρυθμό μέχρι να εξαφανιστούν. Επειδή τα υλικά της πάστας είναι αγνά σπιτικά υλικά, λειτουργεί και σαν scrub για το πρόσωπο, θα ενυδατώσει και θα δώσει λάμψη στο πρόσωπο σας.

Εξαφανίστε Τις Άσπρες Τρίχες Και Επαναφέρετε Τα Μαλλιά Σας Στο Φυσικό Τους Χρώμα, Με Αυτήν Την Εκπληκτική Συνταγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φοράτε γυαλιά; Έτσι δε θα ΘΟΛΩΝΟΥΝ από τη ΜΑΣΚΑ!

Υπέροχα Σπιτικά Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας