in , ,

Φοράτε γυαλιά; Έτσι δε θα ΘΟΛΩΝΟΥΝ από τη ΜΑΣΚΑ!

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που θα φανεί σωτήριο για όσους από εμάς φοράμε γυαλιά. Το Lifebuzz μας δίνει οδηγίες και πληροφορίες για να αποφύγουμε το θόλωμα των γυαλιών όταν κυκλοφορούμε με προστατευτική μάσκα προσώπου.

Έχει ήδη ξεκινήσει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού και η χρήση μάσκας σε πολλές περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητη και υποχρεωτική.

Που είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. [Guide]

Τι γίνεται όμως με όσους φοράνε γυαλιά οράσεως; Η παρατεταμένη χρήση μάσκας θολώνει τους φακούς με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στην όραση.

Γιατί θολώνουν οι φακοί με τη χρήση μάσκας

Η επιστήμη πίσω από το γιατί τα γυαλιά μας θολώνουν όταν φοράμε μάσκα είναι αρκετά απλή. Καθώς φοράμε τις μάσκες μας, η ζεστή αναπνοή ξεφεύγει από την κορυφή της μάσκας και προσγειώνεται στους ψυχρότερους φακούς των γυαλιών μας. Όταν συμβαίνει αυτό, δημιουργεί συμπύκνωση ή ομίχλη. Ίσως έχετε παρατηρήσει παρόμοιο αποτέλεσμα όταν φοράτε γυαλιά και ανοίγετε την πόρτα του φούρνου όταν ψήνει.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να μη θολώνουν τα γυαλιά μας

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το πρόβλημα δεν είναι νέο, και οι γιατροί και οι οφθαλμίατροι έχουν βρει διάφορους τρόπους για να αποτρέψουν το θόλωμα των φακών.

1. Βελτιώστε την εφαρμογή της μάσκας σας. Πολλές ιατρικές μάσκες διαθέτουν μια λυγισμένη μεταλλική λωρίδα που επιτρέπει στον χρήστη να διαμορφώσει τη μάσκα στη μύτη και τα μάγουλά του. Αλλά δεν χρειάζεστε χειρουργική μάσκα για να επιτύχετε μια καλή εφαρμογή. Εάν φτιάχνετε μόνη σας τη μάσκας σας, συνιστάται να βάλετε και ένα σύρμα πίπας στο κομμάτι που θα εφαρμόζει η μάσκα στη μύτη σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να τοποθετείτε τη μάσκα στο πρόσωπό σας πιο αποτελεσματικά. Θα θελήσετε επίσης να προσαρμόσετε τα λάστιχα της μάσκας, ώστε να στερεώνονται καλά στα αυτιά. Όταν η μάσκα ταιριάζει σωστά, το μεγαλύτερο μέρος της αναπνοής σας πρέπει να περάσει μέσα από αυτήν, όχι από την κορυφή ή τις πλευρές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Viral Video: Η μάσκα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

2. Κολλήστε τη μάσκα. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι γιατροί. Κολλάνε τη μάσκα στη ράχη της μύτης τους με ένα κομμάτι λευκοπλάστ ή οποιαδήποτε φαρμακευτική ταινία. Προσέξτε να μην προκαλέσετε ερεθισμούς στο δέρμα.

Φοράτε γυαλιά; Έτσι δε θα ΘΟΛΩΝΟΥΝ από τη ΜΑΣΚΑ! φώτο samozdravje.mk

3. Τραβήξτε τη μάσκα σας προς τα πάνω. Ένας απλός τρόπος για να μειώσετε τη θολούρα στα γυαλιά σας είναι να τραβήξετε τη μάσκα σας ψηλότερα στο πρόσωπό σας και να χρησιμοποιήσετε το βάρος των γυαλιών σας πάνω από τη μάσκα για να εμποδίσετε τη ροή του αέρα. Το αν θα λειτουργήσει θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του σκελετού σας και το βάρος τους.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 Υπέροχες Ιδέες για DIY Ζαρντινιέρες. Άνοιξη – Καλοκαίρι!

Το “Μαγικό” μείγμα μπανάνας που θα κάνει τις τρίχες παρελθόν!