in , , , ,

9 Κόλπα με Μαγειρική Σόδα που Πρέπει να Ξέρετε

9 Κόλπα με Μαγειρική Σόδα που Πρέπει να Ξέρετε
9 Κόλπα με Μαγειρική Σόδα που Πρέπει να Ξέρετε

Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα πολλά είδη οικιακής χρήσης που είναι εξαιρετικά φθηνά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τόσα πολλά πράγματα! Από την υγεία και την ομορφιά μέχρι τον καθαρισμό, η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα και γι’ αυτό είναι απαραίτητη σε κάθε σπίτι.

Μη τοξικός καθαρισμός φούρνου

Αυτή η απλή μέθοδος είναι αποτελεσματική για τον καθαρισμό μια βρώμικης κουζίνας και να μυρίζει σαν καινούργια χωρίς να χρειάζεται να εισπνεύσετε ξανά όλα αυτά τα τοξικά χημικά προϊόντα καθαρισμού. Δες εδώ οδηγίες Πώς να καθαρίσετε το φούρνο με μαγειρική σόδα και ξύδι!

Αφαιρέστε τις κομμένες τρίχες

Οι κομμένες τρίχες δεν είναι πολύ ελκυστικές, αλλά το τρίψιμο με τη σόδα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το δέρμα σας λείο και όμορφο για άλλη μια φορά. Δείτε εδώ πώς Θα Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες με μαγειρική σόδα

Λευκάνετε τα δόντια σας

Πολλά πράγματα αποχρωματίζουν τα δόντια μας όπως η κατανάλωση καφέ και τσαγιού. Πρώτα, ανακατέψτε λίγη οδοντόκρεμα, 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, 1 κουταλάκι του γλυκού υπεροξείδιο του υδρογόνου και 1/2 κουταλάκι του γλυκού νερό σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, βουρτσίστε τα δόντια σας για δύο λεπτά μία φορά την εβδομάδα μέχρι να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνεχίστε τη θεραπεία εφόσον απαιτείται.

Καθαρισμός του στρώματος

Γνωρίζατε ότι το στρώμα σας μπορεί να μολυνθεί από κοριούς; Ο καθαρισμός του στρώματος σας μία φορά το χρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να το αποτρέψετε και να διατηρήστε το στρώμα σας περισσότερο.

Κάντε το σώμα σας πιο υγιές

Πολλοί έχουν ακούσει για τη χρήση μαγειρικής σόδας για καθαρισμό και ομορφιά, αλλά τι γίνεται με τη χρήση της για τη βελτίωση της υγείας σας; Η μείωση της παλινδρόμησης οξέος και η ενίσχυση του μεταβολισμού είναι μερικά από τα πολλά οφέλη που μπορείτε να λάβετε από αυτό το εκπληκτικό προϊόν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι δεν είναι πολύ ελκυστικοί οπότε η χρήση μαγειρικής σόδας θα σας κάνει να φαίνεστε ξεκούραστη σε χρόνο μηδέν.

Αποσμητικό χώρου

Η μαγειρική σόδα είναι φυσικό αποσμητικό οπότε αυτή η φθηνή λύση είναι ιδανική για να κάνει το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα!

Φυσικό αποσμητικό

Υπάρχουν τόσες πολλές χημικές ουσίες στα εμπορικά αποσμητικά και πολλές έχουν πιθανή σύνδεση με διάφορες ασθένειες, όπως ο καρκίνος. Η δημιουργία του δικού σας αποσμητικού θα μπορούσε ενδεχομένως να προστατεύσει την υγεία σας και επίσης να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Δες εδώ οδηγίες για να φτιάξεις το αποσμητικό.

Καθαριστικό μπανιέρας και πλακιδίων μπάνιου

Οι μπανιέρες και τα δάπεδα μπορούν εύκολα να συσσωρεύσουν πολύ μαυρίλα, αλλά η μαγειρική σόδα μπορεί να σας βοηθήσει να λάμψουν ξανά.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Διακοσμήστε το Καθιστικό με Έργα Τέχνης

Διακοσμήστε το Καθιστικό με Έργα Τέχνης

50 Ιδέες Σχεδιασμού για Μικρά Μπαλκόνια

50 Ιδέες Σχεδιασμού για Μικρά Μπαλκόνια