Συνταγή
Υλικά
• 1/4 φλιτζανιού (4 κουταλιές της σούπας) μαγειρική σόδα
• 1/4 φλιτζανιού (4 κουταλιές της σούπας) αραρούτι ή κορν φλάουρ
• αιθέρια έλαια (προαιρετικά)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τρόπος παρασκευής:
- Ανακατέψτε τη μαγειρική σόδα μαζί με το αραρούτι σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους.
- Προσθέστε το λάδι καρύδας κι ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά.
- Αν θέλετε, προσθέστε αιθέρια έλαια.
- Αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα μικρό γυάλινο βάζο ή ένα μπουκάλι παλιού αποσμητικού για να το χρησιμοποιείτε εύκολα.