in , ,

Πώς να Φτιάξετε Τεχνητά Δέντρα Μπονσάι

Πώς να Φτιάξετε Τεχνητά Δέντρα Μπονσάι
Πώς να Φτιάξετε Τεχνητά Δέντρα Μπονσάι

Τα τεχνητά δέντρα μπονσάι είναι υπέροχα για όσους αγαπούν την εμφάνιση ενός μπονσάι, αλλά δεν θέλουν να ασχοληθούν με την κατασκευή και τη συντήρηση του φυσικού μπονσάι. Δεδομένου ότι τα τεχνητά δέντρα μπονσάι μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο ακριβά όσο τα φυσικά, η ιδέα να φτιάξετε το δικό σας μπονσάι είναι ακόμη πιο ελκυστική. Μπορείτε να το προσαρμόσετε έτσι ώστε να έχετε ένα πραγματικά μοναδικό έργο τέχνης για το σπίτι ή το γραφείο σας. DIY Διακοσμητικά Σκιάχτρα

ehow

Θα χρειαστείτε
Διάφανες εποξειδικό βερνίκι
Κόλλα χειροτεχνίας
Πέτρες
Χάλκινο σύρμα μπονσάι
Τεχνητό φύλλωμα και λουλούδια
Κομμάτι ξύλου
Μαχαίρι ξυλογλυπτικής
Γλάστρα μπονσάι

Βρείτε ή αγοράστε ένα κομμάτι ξύλου για να το χρησιμοποιήσετε ως βάση του τεχνητού δέντρου μπονσάι σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα που είναι ήδη σκαλισμένο με φυσικές καμπύλες. Εάν επιλέξετε να κάνετε τη δική σας ξυλογλυπτική, μπορείτε να προσαρμόσετε τη βάση του τεχνητού δέντρου μπονσάι σας όπως θέλετε. Να θυμάστε ότι πρέπει να έχει κλαδιά που εκτείνονται επίπεδα στην κορυφή για να συγκρατούν το τεχνητό φύλλωμα.

ehow

Μπορείτε να μαζέψετε πετρούλες από ύπαιθρο ή απλά να τις αγοράσετε από ένα κατάστημα ειδών χειροτεχνίας. Θα βοηθήσουν το τεχνητό μπονσάι να είναι πιο ανθεκτικό και να διαρκέσει περισσότερο.

ehow

Τοποθετήστε το ξύλο στη γλάστρα μπονσάι που την έχετε γεμίσει με τις πέτρες. Περάστε το διάφανες εποξειδικό βερνίκι πάνω στις πέτρες. Αφήστε να στεγνώσει όλη τη νύχτα.

Δείτε ακόμη DIY Διακοσμητικά Τοίχου που θα σας Εκπλήξουν

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιλέξτε τεχνητό φύλλωμα και λουλούδια από ένα κατάστημα ειδών χειροτεχνίας. Δεδομένου ότι το μπονσάι είναι φτιαγμένα από εκατοντάδες διαφορετικούς τύπους φυτών και δέντρων, μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε θέλετε για το τεχνητό μπονσάι σας.

Χρησιμοποιήστε μια δυνατή κόλλα χειροτεχνίας για να κολλήσετε το φύλλωμα και τα λουλούδια, όπως θέλετε, στα κλαδιά. Χρησιμοποιήστε το χάλκινο σύρμα για να τυλίξετε το φύλλωμα και τα ξύλινα κλαδιά για να στερεώσετε το πάνω μέρος του δέντρου μπονσάι. Θα τα κρατήσει όλα μαζί ενώ η κόλλα στεγνώνει και μπορεί να μείνει αν χρειαστεί, καθώς πολλά φυσικά δέντρα μπονσάι έχουν το σύρμα.

Κρατήστε την σκόνη μακριά για να διατηρήσετε την εμφάνιση ενός γνήσιου μπονσάι. Μην αφήνετε το τεχνητό μπονσάι στον ήλιο. Το χρώμα του φυλλώματος θα ξεθωριάσει εάν εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης 40 Ρουστίκ Διακοσμητικά Τοίχου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Πράγματα που Χρησιμοποιείτε Λανθασμένα Συνέχεια

10 Πράγματα που Χρησιμοποιείτε Λανθασμένα Συνέχεια

9 Ξεπερασμένα Χτενίσματα και Βαφές που Πολλές Γυναίκες Συνεχίζουν

9 Ξεπερασμένα Χτενίσματα και Βαφές που Πολλές Γυναίκες Συνεχίζουν