in , , , ,

9 Ξεπερασμένα Χτενίσματα και Βαφές που Πολλές Γυναίκες Συνεχίζουν

9 Ξεπερασμένα Χτενίσματα και Βαφές που Πολλές Γυναίκες Συνεχίζουν
9 Ξεπερασμένα Χτενίσματα και Βαφές που Πολλές Γυναίκες Συνεχίζουν

Τα πρώτα χτενίσματα εμφανίστηκαν πριν 5.000 χρόνια στην Αφρική. Έκτοτε, οι άνθρωποι έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια στα μαλλιά τους, ενώ τα δημοφιλή χτενίσματα και οι τεχνικές βαψίματος αλλάζουν τόσο γρήγορα όσο οι τάσεις στα ρούχα ή τα αξεσουάρ. Μελετήσαμε τις τελευταίες τάσεις και ανακαλύψαμε ποια χτενίσματα και βαφές είναι ξεπερασμένα για τουλάχιστον την επόμενη δεκαετία. Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021: Οι top τάσεις σε κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα

Ο κότσος ντόνατς

© AFP / EAST NEWS, © eastnews

Ο κότσος ντόνατς που ήταν δημοφιλής πριν από λίγα χρόνια δεν είναι πλέον πολύ μοντέρνα. Αυτό το χτένισμα έχει αντικατασταθεί με χαμηλό κότσο σε αλογοουρά και μαλλιά περασμένα πίσω από τα αυτιά.

Περίπλοκες πλεξούδες

© Dragonfly666 / depositphotos, © artofsinn / unsplash

Οι περίπλοκες πλεξούδες ήταν αρκετά τέλειες για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για δουλειά, για γάμο ή για πάρτι. Αλλά ανήκουν στο παρελθόν τώρα. Η μόδα, όταν πρόκειται για φυσική εμφάνιση, υπαγορεύει τους δικούς της κανόνες. Μια απλή πλεξούδα είναι η τρέχουσα καυτή τάση.

Μια ψηλή αλογοουρά

© NO CREDIT / East News, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Χάρη στην Ariana Grande, μια πυκνή, ψηλή αλογοουρά έγινε επιθυμητή για πολλά κορίτσια. Αλλά η δημοτικότητα αυτού του χτένισμα εξασθενεί. Οι στυλίστες προτείνουν είτε μια χαμηλή αλογοουρά είτε την κλασική επιλογή όπου η αλογοουρά βρίσκεται μεταξύ της κορυφής του κεφαλιού και του αυχένα.

Κοντό καρέ με ξυρισμένο πίσω μέρος

© EAST NEWS, © Anthony Behar / Sipa USA / East News

Ο Ντέρεκ Γιουεν, στιλίστας πολλών διασημοτήτων, έχει κόψει πολλά καρέ τελευταία. Αλλά όχι το κανονικό αλλά το blunt bob που είναι το ίσιο, «αυστηρό» καρέ που είναι ελαφρώς πιο μακρύ μπροστά και σταδιακά κονταίνει προς το πίσω μέρος του κεφαλιού. Είναι ιδανικό για φωτογραφήσεις και στα κόκκινα χαλιά. Συνιστα να επιλέξετε ένα μήκος που ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σας.

Ισιωμένα μαλλιά

© Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News, © martzzl / unsplash

Εάν είστε ευλογημένες με μπούκλες, τώρα είναι η ώρα να τις αγκαλιάσετε. Οι επαγγελματίες της μόδας προτιμούν πλέον τις φυσικές υφές των μαλλιών που μπορούν να τονιστούν με τη βοήθεια προϊόντων styling.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 16 Κόλπα Ομορφιάς για να Λάμψετε σαν Αστέρι του Χόλυγουντ

Διπλός κότσος

© lesiako / unsplash, © Szymon Brzoska / East News

Αυτοί οι 2 κότσοι που μοιάζουν με τα αυτιά της Minnie Mouse ή το διάσημο χτένισμα της πριγκίπισσας Leia ήταν εξαιρετικά δημοφιλή στα κοινωνικά μέσα. Όμως, όσο πιο δημοφιλή είναι η τάση, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια της. Σήμερα, είναι στη μόδα πιο κλασικά στυλ κότσων.

Μικρές μπούκλες

© Twitter / East News, © Everett Collection / East News

Οι στιλίστες συνιστούν την αντικατάσταση σφιχτών μικρών μπουκλών με κλασικά κυματιστά μαλλιά εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’40. Τα μαλλιά σας δεν πρέπει να μοιάζουν σαν να έχετε περάσει αρκετές ώρες σε ένα κομμωτήριο. Σήμερα, η μόδα έχει να κάνει με τη φυσική εμφάνιση και την αίσθηση ότι τα μαλλιά σας δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά χτενίσματος.

Ξανθό του πάγου

© Everett Collection / East News, © OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / Mega Agency / East News

Μαλλιά όσο πιο φωτεινά και ξανθά έγιναν τεράστια τάση τα τελευταία χρόνια αλλά δεν ταιριάζει στην επιδερμίδα όλων. Το να διατηρηθεί ένα τέτοιο χρώμα είναι εξαιρετικά επιζήμιο για τα μαλλιά σας. Οι μοντέρνες αποχρώσεις είναι ξανθό της φράουλας, του μαργαριταριού και του μελιού. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μια βαφή που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας.

Dip-dyed μαλλιά

© joey716 / unsplash, © ayahya09 / unsplash

Τα φωτεινά χρώματα θα εξακολουθούν να είναι δημοφιλή την επόμενη σεζόν. Αλλά τα dip-dyed μαλλιά που ήταν δημοφιλή εδώ και μερικά χρόνια ανήκουν στο παρελθόν. Αυτή η τάση έχει αντικατασταθεί με τέντωμα ρίζας και παντού χρώμα.

Δείτε επίσης 50 εύκολα χτενίσματα για κάθε μήκος και τύπο μαλλιών. Μαλλιά 2020-2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Φτιάξετε Τεχνητά Δέντρα Μπονσάι

Πώς να Φτιάξετε Τεχνητά Δέντρα Μπονσάι

Δημοφιλείς Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου

Δημοφιλείς Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου