in , , ,

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021: Οι top τάσεις σε κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα

Η μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο πολλές φορές συνδυάζεται και με την ανανέωση μαλλιών. Λίγο η θάλασσα και ο ήλιος, λίγο η εποχή, μια αλλαγή στο χρώμα ή το κούρεμα μπορεί να μας δώσει τη νέα αυτή εμφάνιση που θα μας απογειώσει.

Και βέβαια οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 αποτελούν την τέλεια πηγή έμπνευσης για να επιλέξουμε το ιδανικό νέο look.

Οι ειδικοί λοιπόν, μαζί με τη φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη μόδα, μας παρουσίασαν στις πασαρέλες τα hair trends της σεζόν.

Δείτε αναλυτικότερα ποια είναι αυτά και πάρτε ιδέες για την δική σας ανανέωση.

Τα χρώματα μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2020-2021

Η επιλογή χρώματος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Οι παρακάτω προτάσεις των διάσημων haircolorists ωστόσο μπορούν να δώσουν μια βοήθεια.

Πρόκειται για χρώματα μαλλιών που καλύπτουν κάθε γούστο και ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων από το πολύ ανοιχτό ξανθό μέχρι το σκούρο μαύρο, χωρίς να λείπουν και οι έντονες και ιδιαίτερες βαφές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ανοιχτό σταχτί ξανθό

Ανοιχτό σταχτί ξανθό

Η ξανθιά αυτή απόχρωση είναι λίγο πιο βαθειά από την κλασσική πλατινέ και διαθέτει έναν ελαφρύ σταχτί τόνο που την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Αν λοιπόν σας αρέσουν τα ξανθά πλατινέ μαλλιά, αλλά ψάχνετε για κάτι ελαφρώς διαφορετικό, τολμήστε αυτή την απόχρωση που θα αποτελέσει κορυφαία τάση για την εποχή.

Strawberry Blonde

Strawberry Blonde

Μια γλυκιά απόχρωση ενδιάμεσα στο ξανθό και το κόκκινο που φέτος θα έχει την τιμητική της είναι το strawberry blonde.

Το όμορφο αυτό χρώμα δείχνει εκθαμβωτικό τόσο σε ίσια, όσο και σε σγουρά μαλλιά. Αν λοιπόν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, μπορείτε να το κάνετε αυτή τη σεζόν.

Espresso Brown

Espresso Brown

Κι αν προτιμάτε τα σκούρα μαλλιά, το πλούσιο και ψυχρό καστανό του εσπρέσο θα αποτελέσει αυτό το Φθινόπωρο και το Χειμώνα την τέλεια επιλογή.

Πρόκειται για μια φυσική απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα με την εποχή και τον καιρό, αποπνέοντας παράλληλα κομψότητα και στυλ.

Μαύρα μαλλιά

Μαύρα μαλλιά

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του απόλυτου μαύρου, που και αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται στην κορυφή.

Είτε πρόκειται για φυσικό χρώμα ή για βαφή, το αποτέλεσμα είναι εξίσου μοντέρνο και εκθαμβωτικό.

Έντονα χρώματα μαλλιών

Έντονα χρώματα μαλλιών

Όπως πάντα βέβαια δεν έλειψαν από τις προτάσεις των ειδικών και τα extreme χρώματα, όπως τα ροζ μαλλιά.

Αν λοιπόν σας αρέσουν οι αλλαγές και δεν φοβάστε να τολμήσετε ένα χρώμα που δεν είναι φυσικό, μπορείτε να το κάνετε και αυτή τη σεζόν.

Οι κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας για να ανανεωθείτε. Μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε ένα από τα μοντέρνα για την περίοδο αυτή κουρέματα που θα δώσουν στην εμφάνιση σας νέο αέρα και στυλ.

Η αλλαγή δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλη, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι διακριτικό και κομψό που όμως θα σας απογειώσει.

Φιλαριστές ή πλούσιες αφέλειες

Φιλαριστές ή πλούσιες αφέλειες

Οι αφέλειες αποτελούν μια από τις πιο απλές προτάσεις για ανανέωση των μαλλιών. Δεν κόβετε μήκος, ενώ μπορούν εύκολα να καμουφλαριστούν μέχρι να μακρύνουν σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν.

Φέτος λοιπόν την τιμητική τους θα έχουν οι φιλαριστές και οι πυκνές αφέλειες.

Κομμώτρια Μοιράζεται Δημοφιλείς Συνήθειες Περιποίησης Μαλλιών για το 2020 που τα Καταστρέφουν

Ανακαλύψτε τον ιδανικό τύπο αφελειών για το πρόσωπο σας και μη διστάσετε να το τολμήσετε.

Αγορέ κουρέματα τύπου pixie

Αγορέ κουρέματα τύπου pixie

Αν πάλι σκέφτεστε να κάνετε μια ριζική αλλαγή και να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, τα αγορέ κουρέματα είναι και πάλι τάση.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, έχετε ακόμη μια ευκαιρία. Αυτό που χρειάζεται είναι απλά να βρείτε το ιδανικό χτένισμα.

Πώς να Φτιάξετε Σπιτικές ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Καρέ μαλλιά με έντονο τελείωμα

Καρέ μαλλιά με έντονο τελείωμα

Κι αν το pixie κούρεμα είναι πολύ κοντό για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κοντό γαλλικό καρέ που θα είναι επίσης must αυτή τη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, το bob μέχρι το σαγόνι με έντονο τελείωμα θα είναι η απόλυτη επιλογή για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.

Τα top φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα χτενίσματα για φέτος

Ακόμη μια πρόταση ανανέωσης για τα μαλλιά την περίοδο Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 είναι και τα χτενίσματα. Πρόκειται για την πιο safe και ανώδυνη επιλογή, καθώς δεν υπάρχει αλλαγή ούτε στο χρώμα, ούτε στο κούρεμα.

Παρόλ’ αυτά είναι μια πολύ όμορφη εναλλακτική πρόταση για κάνετε ένα νέο look.

Χαμηλή αλογοουρά

Χαμηλή αλογοουρά

Η χαμηλή και sleek αλογοουρά επιστρέφει στη μόδα αυτή την περίοδο, δίνοντας μια ευκαιρία για κομψές εμφανίσεις με τον πιο απλό τρόπο.

Είναι ιδανική τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Και μάλιστα δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να την πετύχετε.

Slicked Back

Slicked Back

Τα τραβηγμένα προς τα πίσω σε wet look μαλλιά παραμένουν και αυτή τη σεζόν στην κορυφή. Πρόκειται για ένα χτένισμα που ταιριάζει απόλυτα με το ανδρόγυνο look του κουστουμιού και των trendy παπουτσιών του φετινού Φθινοπώρου / Χειμώνα, διατηρώντας όμως την κομψότητα και θηλυκότητα που χρειαζόμαστε.

Μεσαία και πλάγια χωρίστρα

Μεσαία και πλάγια χωρίστρα

Η χωρίστρα είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος για να πειραματιστείτε με την αλλαγή των χτενισμάτων σας. Φέτος μάλιστα θα είναι must και η πλάγια, αλλά και η μεσαία χωρίστρα. Μπορείτε λοιπόν να παίξετε με αυτήν και να κάνετε αμέτρητες αλλαγές στο χτένισμα σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χώρισμα των μαλλιών στη μέση με κυματιστό εφέ ή όγκο είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία των ’70s που φέτος έχει την τιμητική της.

Από την άλλη μεριά, η πλάγια χωρίστρα αποπνέει ένα πιο αυστηρό ύφος.

Κότσοι και knots

Κότσοι και knots

Ένα ακόμη γρήγορο και κομψό πιάσιμο στα μαλλιά που θα είναι τάση τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 είναι ο κότσος.

Είναι ένα πολύ δημοφιλές χτένισμα που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με ίσια, όσο και με σγουρά μαλλιά και να δείχνει πάντα εντυπωσιακό.

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω

Άλλοτε επηρεασμένα από την βικτοριανή εποχή και άλλες φορές πιο messy, τα half up χτενίσματα θα αποτελέσουν εξίσου όμορφη πρόταση για την περίοδο αυτή.

Είναι κομψά, θηλυκά και άνετα, ενώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να φτιαχτούν.

Messy χτενίσματα

Messy χτενίσματα

Κι αν σας αρέσει η χαλαρότητα και το επιμελώς ατημέλητο look, φέτος μπορείτε να το ευχαριστηθείτε. Τα messy χτενίσματα θα είναι τάση.

Επομένως, δεν είναι ανάγκη να κάθεστε με τις ώρες να ασχολείστε με τα μαλλιά σας για να πετύχετε το απόλυτο χτένισμα. Ούτε όμως να σας απασχολεί ο άστατος καιρός. Αφήστε τα ανέμελα και χαλαρά και απολαύστε τη στιγμή.

Vintage μπούκλες και περίτεχνα χτενίσματα

Vintage μπούκλες και περίτεχνα χτενίσματα

Η ρετρό εποχή έχει επιστρέψει για τα καλά στη μόδα, επηρεάζοντας όχι μόνο τα ρούχα, αλλά και τα μαλλιά. Χτενίσματα με μπούκλες, αλλά και extreme στυλ όπως αυτά της παραπάνω φωτογραφίας θα αποτελέσουν κορυφαία επιλογή.

Πλεξούδες κάθε λογής – Από μικρά πλεξουδάκια μέχρι box braids

Πλεξούδες κάθε λογής - Από μικρά πλεξουδάκια μέχρι box braids

Οι πλεξούδες πάντα αποτελούν ένα χτένισμα ιδιαίτερα δημοφιλές. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από τη λίστα με τις top τάσεις στα μαλλιά για την περίοδο αυτή.

Είτε λοιπόν επιλέξετε να κάνετε μικρά πλεξουδάκια ή να τολμήσετε ακόμη και τα box braids (γνωστά και ως ράστα κοτσιδάκια), φέτος μπορείτε να το κάνετε.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και πιο κλασσικά χτενίσματα με πλεξούδες στα οποία μπορείτε να επενδύσετε.

Τα κορυφαία αξεσουάρ για τα μαλλιά τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020-2021

Κι αν απλά ψάχνετε για ένα αξεσουάρ που θα στολίσει το χτένισμα σας, δείτε τι προτείνουν οι ειδικοί για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Πρόκειται για κομψές και trendy τάσεις που φοριούνται εύκολα και μπορούν να απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό hairstyling.

Δεν λείπουν βέβαια και οι πιο ιδιαίτερες ιδέες που λίγες από εμάς θα τολμούσαν να δοκιμάσουν.

Κορδέλες, μαντήλια, μπαντάνες και φιόγκοι στα μαλλιά

Κορδέλες, μαντήλια, μπαντάνες και φιόγκοι στα μαλλιά

Ένα μαντήλι ή μια μπαντάνα στα μαλλιά αποτελεί πάντα μια όμορφη πρόταση. Αποπνέει έναν ρετρό αέρα και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλά διαφορετικά χτενίσματα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η επιλογή της κορδέλας που είναι εξίσου κομψή και στυλάτη. Η πιο διακριτική όψη της σε σχέση με το μαντήλι, την καθιστά ιδανική για να στολίσει μια αλογοουρά, έναν κότσο ή το half up χτένισμα σας αυτή τη σεζόν.

Τέλος, υπάρχει και η παιχνιδιάρικη και girly ιδέα των φιόγκων, που έχουν την τιμητική τους σε όλους τους τομείς της μόδας φέτος.

Φλοράλ αξεσουάρ μαλλιών

Φλοράλ αξεσουάρ μαλλιών

Τα λουλούδια είναι επίσης must για τη σεζόν όχι μόνο στα ρούχα και τα παπούτσια, αλλά και στις τσάντες, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ μαλλιών.

Συνδυασμένα με φιόγκους, στέκες ή και μόνα τους, τα κοκαλάκια σε σχήμα λουλουδιού μπορούν να στολίσουν ένα χτένισμα με τον πιο απλό τρόπο.

Μεγάλες ή ανάποδες στέκες

Μεγάλες ή ανάποδες στέκες

Οι στέκες έχουν επιστρέψει για τα καλά στη μόδα και παραμένουν στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων.

Φέτος λοιπόν την τιμητική τους θα έχουν οι μεγάλες και ογκώδεις στέκες, καθώς και η ιδιαίτερη ανάποδη παραλλαγή τους.

Μάλιστα η επιλογή ενός κότσου ή updo είναι ιδανική για να φορέσετε την στέκα σας ανάποδα.

Σπορ κορδέλες

Σπορ κορδέλες

Κι επειδή το sport look παίρνει ολοένα και πιο εξέχουσα θέση στη μόδα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 οι κορδέλες.

Φορεμένες με όλα τα μαλλιά πίσω ή οριζόντια στο κούτελο πάνω από τα μαλλιά, μπορείτε να κάνετε ένα trendy και εντυπωσιακό αθλητικό ντύσιμο.

Κοσμήματα διάσπαρτα ή μεγάλα στα μαλλιά

Κοσμήματα διάσπαρτα ή μεγάλα στα μαλλιά

Αν και τα κοσμήματα τα έχουμε συνδυάσει περισσότερο με το λαιμό, τα αυτιά και τα χέρια, οι διάσημοι σχεδιαστές τα χρησιμοποιούν και για το στόλισμα των μαλλιών.

Είτε λοιπόν πρόκειται για διάσπαρτα στρας και πέρλες που διακοσμούν τα λιτά ή πιασμένα ψηλά μαλλιά, είτε για λωρίδες από στρας, οι ειδικοί τα θεωρούν όμορφη ιδέα για το βραδινό look της σεζόν.

Δείτε επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να λούζουν οι άντρες τα μαλλιά τους; Οι ειδικοί απαντούν

Κορδόνια και κλωστές στα μαλλιά

Κορδόνια και κλωστές στα μαλλιά

Ένα extreme αξεσουάρ για τα μαλλιά που είδαμε φέτος να προτείνουν οι ειδικοί είναι αυτό της κλωστής και του κορδονιού. Το χρησιμοποίησαν για να δώσουν χρώμα και στυλ στις πλεξούδες, αλλά και τα υπόλοιπα χτενίσματα τους, κάποιες φορές με πιο απλό και ευκολοφόρετο τρόπο, ενώ άλλες με πιο ιδιαίτερο.

Βέλο

Βέλο

Ακόμη ένα αξεσουάρ που δεν έχουμε συνηθίσει να φοράμε πέρα από γάμους και κηδείες είναι το βέλο. Οι διάσημοι οίκοι μόδας όμως θεώρησαν πως το αξεσουάρ αυτό πρέπει να πάρει μια σημαντική θέση στα χτενίσματα της σεζόν.

via beautetinkyriaki

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

4 Λόγοι Γιατί Πρέπει να Καθαρίσετε το Καπάκι Κονσέρβας και Αναψυκτικού

7 Τρόποι για να Αφαιρέσετε με Ασφάλεια Κάτι που Έχει Μπει στο Μάτι σας