in , , , , ,

DIY Διακοσμητικά Τοίχου που θα σας Εκπλήξουν

Όλοι έχουν ορισμένα αντικείμενα που διατηρούν ως αναμνηστικά. Αντί να τα κρατάτε κρυμμένα σε ένα συρτάρι, γιατί να μην διακοσμήσουν τους τοίχους σας! Μπορεί να είναι οι παιδικές σας αναμνήσεις, αντικείμενα αντίκες ή απλά εισιτήρια από τα ταξίδια σας. Σίγουρα θα θέλατε να τα έχετε σε ένα μέρος όπου μπορείτε να τα βλέπετε καθημερινά και να σας θυμίζουν τις καλές στιγμές που είχατε. Λοιπόν, τι περιμένετε.

DIY Διακοσμητικά Τοίχου που θα σας Εκπλήξουν
DIY Διακοσμητικά Τοίχου που θα σας Εκπλήξουν

Έργα τέχνης από ψεύτικες βλεφαρίδες

Τα κορίτσια λατρεύουν τις ψεύτικες βλεφαρίδες τους. Και μπορούν να γίνουν εξαιρετικό διακοσμητικό για ένα εφηβικό υπνοδωμάτιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απλή κορνίζα και ένας κενός καμβάς. Κολλήστε τέσσερα ζεύγη βλεφαρίδων. Ακούγεται πολύ απλό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει σίγουρα.

40 Ρουστίκ Διακοσμητικά Τοίχου

Source

Το πρώτο σας σπίτι

Σίγουρα κρατάτε τα κλειδιά από το πρώτο σας σπίτι. Σημαίνουν τόσα πολλά για εσάς. Το κορνιζάρισμα αυτού του μικρού, αλλά σημαντικού αντικειμένου είναι εξαιρετική ιδέα. Το μόνο που χρειάζεστε εκτός από την κορνίζα είναι ένα χαριτωμένο μήνυμα.

Source

Κοχύλια

Έχουμε πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τις οικογενειακές διακοπές. Αν σας αρέσει να απολαμβάνετε την παραλία και να μαζεύετε όμορφα κοχύλια, τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο διακοσμητικό. Τοποθετήστε τα κοχύλια σε μια βαθιά κορνίζα (shadowbox). Μπορείτε ακόμη και να γράψετε το όνομα της παραλίας που τα μαζέψατε.

Source

Μωρουδιακά αναμνηστικά

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής είναι η γέννηση ενός παιδιού. Η ευτυχία για το νέο μέλος της οικογένειας είναι τεράστια. Και υπάρχουν αυτά τα αντικείμενα που οι μητέρες κρατούν ως αναμνήσεις. Τοποθετήστε τα σε μια μεγάλη βαθιά κορνίζα (shadowbox) για να είναι όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Source

Παιδικά παιχνίδια

Δεν έχει σημασία πόσα παιχνίδια είχαμε όταν ήμασταν παιδιά γιατί κρατάμε για πάντα τα αγαπημένα μας. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να γεμίσετε μια βαθιά κορνίζα (shadowbox) με τις πολύτιμες αναμνήσεις σας.

Source

Γαμήλια αναμνηστικά

Εάν κρατήσατε τη νυφική ανθοδέσμη, προσθέστε την μαζί με τη φωτογραφία του γάμου σας σε μια μεγάλη βαθιά κορνίζα (shadowbox) και δημιουργήστε ένα μοναδικό διακοσμητικό.

Source

Vintage καρφίτσες

Αν σας αρέσει να συλλέγετε καρφίτσες, τότε αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα για εσάς. Τοποθετήστε τις σε μια ωραία κορνίζα και διακοσμήστε έναν τοίχο.

Source

10 Διακοσμητικά Κόλπα για να Μεταμορφώσετε το Σπίτι σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι Χρησιμοποιούσαν οι Άνθρωποι Πριν το Χαρτί Υγείας

Where to locate Russian Spouses To Buy