in , , ,

25 Μοναδικές Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου

Το μπάνιο μπορεί να είναι ένα από τα πιο δύσκολα δωμάτια του σπιτιού για να διακοσμηθεί σωστά. Για πολλούς, είναι ένας χώρος που πρέπει να δίνετε προτεραιότητα στη λειτουργία σε σχέση με την ομορφιά, αλλά αυτό δεν ισχύει. Από μεγάλες ανακαινίσεις μέχρι λίγα διακοσμητικά στοιχεία, υπάρχει αρκετός χώρος για να προσθέσετε τη δική σας, προσωπική πινελιά στο μπάνιο. Εάν σκοπεύετε να διακοσμήσετε το μπάνιο σας, δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές και μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ: 25 Ιδέες για να Διακοσμήσετε τους Τοίχους του Μπάνιου

Ξεκινήστε με το δάπεδο

Όταν διακοσμείτε το μπάνιο σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο τύπος του δαπέδου. Θα πρέπει να είναι ανθεκτικό, εύκολο στο καθάρισμα και ικανό να αντέξει σε ένα υγρό περιβάλλον.

Ενώ τα πλακάκια είναι η κλασική λύση για τα μπάνια εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όποιον κουράζεται να τα καθαρίζει κάθε λίγες εβδομάδες. Το αδιάβροχο δάπεδο laminate καθώς διατίθεται σε μια καλή ποικιλία στυλ και προσφέρει ότι καλύτερο από άποψη αισθητικής και συντήρησης. Ενώ είναι μια πολύ πρακτική επιλογή, διατηρεί τη φυσική, οργανική εμφάνιση και αίσθηση του ξύλου.

60 Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου Εμπνευσμένες από τη Θάλασσα

woohome
homebunch.com
woohome
woohome
woohome

Στη συνέχεια, οι τοίχοι

Όπως και το δάπεδο σας, το βάψιμο των τοίχων είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους ανανέωσης ενός μπάνιου. Μην μείνετε στα τυπικά λευκά και μπλε καθώς ορισμένα χρώματα έχουν μια αξιοσημείωτη τάση να προκαλέσουν συναισθήματα ηρεμίας ή χαράς σε εμάς και η εξερεύνηση μιας παλέτας χρωμάτων που σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένο κάθε φορά που μπαίνετε στο μπάνιο θα κάνει της διαφορά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν το βάψιμο δεν σας αρέσει, τότε μπορείτε αντ’ αυτού να επιλεξετε αδιάβροχη ταπετσαρία, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στην υγρασία του μπάνιου χωρίς να τσαλακώνει ή να ξεφλουδίζει.

60 Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου με Φυτά, Πρασινάδα και Λουλούδια

decoist.com
houzz.com
fredericlagrange.com
miniluxe.vip
houzz.com

Επενδύστε σε καθρέφτες

Κάθε μπάνιο χρειάζεται καθρέφτη. Εκτός από πρακτικούς λογούς, μπορεί να κάνει ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο και να προσθέσει μια επιπλέον πινελιά φωτεινότητας στο χώρο.

Οι καθρέφτες διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Επιλέξτε έναν που να ανταποκρίνεται στα γούστα σας, είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο μινιμαλιστική όψη είτε να κάνετε μια τολμηρή δήλωση με τη διακόσμηση σας.

woohome
healthytippingpoint.com
remodelaholic.com
sarahcatherinedesign.com
amazinginteriordesign.com

Ντουλάπια για αποθήκευση

Η ακαταστασία του μπάνιου είναι αναπόφευκτη. Τα προϊόντα περιποίησης έχουν την τάση να γεμίζουν κάθε επιφάνεια που έχουμε στη διάθεσή μας. Ακόμα κι αν το μπάνιο σας έχει περιορισμένο χώρο, υπάρχουν πολλές λύσεις αποθήκευσης που μπορούν να βελτιώσουν τον χώρο και να διασφαλίσουν ότι όλα έχουν τη θέση τους. Επιλέξτε επιτοίχια ή συρόμενα ράφια για να μην γεμίζετε το δάπεδο.

woohome
woohome
houzz.com
woohome
idntimes.com

Διακοσμήστε με φειδώ

Αυτές οι τελικές πινελιές θα διασφαλίσουν ότι το μπάνιο είναι πραγματικά μοναδικό και ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις σας. Θυμηθείτε ότι, στο μπάνιο, ισχύει το ρητό «λιγότερο είναι περισσότερο». Λιγότερα διακοσμητικά αντικείμενα θα κάνουν τον καθαρισμό πολύ πιο απλό και το χώρο τακτοποιημένο.

Αντί για μια χούφτα στολίδια και αντικείμενα, σκεφτείτε να προμηθευτείτε πρακτικά αντικείμενα που ανταποκρίνονται στα γούστα σας: για παράδειγμα, σαπουνοθήκες και βάσεις για οδοντόβουρτσες, θα προσφέρουν πρακτικό όφελος και θα αναδείξουν το μοναδικό στυλ σας.

Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε μερικούς περισσότερους κενούς χώρους, τότε σκεφτείτε μερικές προσθήκες όπως κηροπήγια και φυτά. Απλώς χρησιμοποιείστε τα με φειδώ και αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ελεύθερο, καθαρό χώρο.

styleandcheek.com
woohome
woohome
mothersblog.gr
thehambyhome.com

25 Έξυπνες και Κομψές Ιδέες Ραφιών Μπάνιου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε Κινητά στην Τουαλέτα

10 Πράγματα που Φανερώνει το Χρώμα των Ματιών σας