in , , ,

60 Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου με Φυτά, Πρασινάδα και Λουλούδια

Τα πράσινα φυτά και τα λουλούδια κάνουν κάθε χώρο ζωντανό, φρέσκο και φιλόξενο. Τα φυτά στα μπάνια είναι σπάνια, συνήθως δεν είναι μέρος γι’ αυτά λόγω έλλειψης χώρου, φυσικού φωτός και υπερβολικής υγρασίας. Αλλά αν όλα είναι καλά οργανωμένα και τα φυτά που επιλέγονται δεν είναι πολύ απαιτητικά, το μπάνιο μπορεί να γίνει πράσινος παράδεισος. 12 Φυτά που μεγαλώνουν στο νερό & θα σε εκπλήξουν!

Για να δοκιμάσετε, δείτε παρακάτω 60 Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου με φυτά, Πρασινάδα και Λουλούδια.

Λουλούδια όπως ορχιδέες φαίνονται καταπληκτικά κοντά στους νεροχύτες, δίνουν μια εκλεπτυσμένη και κομψή πινελιά και χρησιμοποιούνται συνήθως σε πολυτελή μπάνια. Μια καταπληκτική ιδέα είναι τα αεροφυτά. Ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χώρο μπάνιου και δεν απαιτούν πολλή προσοχή. Απλώς ανανεώστε τα με νερό μερικές φορές και δεν χρειάζονται χώμα. Τα πράσινα φυτά ζωντανεύουν κάθε χώρο, ειδικά ένα λευκό ή μονοχρωματικό, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε πράσινες πινελιές στο εσωτερικό για να τονίσετε την πρασινάδα που ήδη έχετε.

Κρεμάστε γλάστρες με πράσινο γύρω από την μπανιέρα ή στο ντους για να νιώσετε σαν να είσαστε έξω στη φύση. Ο σωστός σχεδιασμός zen, οι πέτρες και τα φυτά θα κάνουν το μπάνιο σας να μοιάζει με σπα.

Πώς να Σταματήσετε να ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ τα Φυτά σας

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Μοναδικές Γλάστρες Φτιαγμένες από Μπαμπού

15 Μοναδικές Γλάστρες Φτιαγμένες από Μπαμπού

6 Λαχανικά που Έχουν Μεγαλύτερη Θρεπτική Αξία Μετά το Μαγείρεμα

6 Λαχανικά που Έχουν Μεγαλύτερη Θρεπτική Αξία Μετά το Μαγείρεμα