in , , ,

25 Έξυπνες και Κομψές Ιδέες Ραφιών Μπάνιου

Τα μπάνια είναι συχνά αρκετά μικρά και το να έχετε χώρο για όλα είναι δύσκολο . Γι’ αυτό χρειάζεστε έξυπνα ράφια εδώ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού ώστε να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε όλα όσα χρειάζεστε πραγματικά στο μπάνιο σας.

25 Έξυπνες και Κομψές Ιδέες Ραφιών Μπάνιου
25 Έξυπνες και Κομψές Ιδέες Ραφιών Μπάνιου

Ανοιχτά ράφια

Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διατηρήσετε το μπάνιο σας οργανωμένο. Επειδή δεν είναι ογκώδη το μπάνιο σας δεν θα φαίνεται γεμάτο που είναι χρήσιμο για έναν μικρό χώρο.

20 Ιδέες για Ράφια Κουζίνας που θα την ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ! Ταιριάζουν σε πολλά στυλ διακόσμησης

Κινούμενα ράφια

Εάν έχετε πολύ μικρό μπάνιο και δεν έχετε χώρο μια κινουμένη ραφιέρα είναι ιδανική. Θα αποθηκεύσετε τα πράγματά σας και θα μπορείτε να τα μετακινήσετε μέσα ή έξω εάν δεν τα χρειάζεστε τακτικά δίνοντας σας λίγο περισσότερο χώρο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 11 Δημιουργικές Ιδέες για Παλιά Συρτάρια Τυπογραφίας

Πάνω από την μπανιέρα

Εάν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε μια μεγάλη μπανιέρα με μεγάλο χώρο από πάνω της, πάρτε ένα ή δυο ράφια και εκμεταλλευτείτε τον χώρο. Όσο μεγαλύτερος ο χώρος είναι, τόσο περισσότερα ράφια μπορείτε να προσθέσετε. Επιπλέον, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να προσθέσουν διακοσμητικά σε αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Γωνιά με ράφια

Εάν είστε ευτυχισμένος ιδιοκτήτης ενός μεγάλου μπάνιου ή τουλάχιστον έχετε μια άδεια γωνία, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να την μετατρέψετε σε ραφιέρα. Θα μπορείτε να τοποθετήσετε πετσέτες, προϊόντα περιποίησης και άλλα διακοσμητικά είδη που δεν ταιριάζουν παντού.

Οι 13 πιο εύκολες και δημιουργικές ιδέες για αυτοσχέδια DIY ξύλινα ράφια για το καθιστικό

πηγή φωτογραφιών:digsdigs

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 11 Μοντέρνα Καθιστικά για Κάθε Γούστο

Ψεύτικα Ηλιοτρόπια για Φθινοπωρινή Διακόσμηση