in , ,

60 Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου Εμπνευσμένες από τη Θάλασσα

Τα μπάνια εμπνευσμένα από τη θάλασσα είναι πάντα όμορφα και ευχάριστα, σε αποχρώσεις του σκούρου μπλε, τιρκουάζ και όλες τις άλλες αποχρώσεις του νερού. Ένας τέτοιος σχεδιασμός θυμίζει παραλίες, ήλιο και διακοπές στην παραλία. Η ναυτική διακόσμηση με βάρκες και κουπιά είναι επίσης εξαιρετική, ειδικά για παιδιά που σίγουρα θα το εκτιμήσουν. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ακόμη ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε ένα μπάνιο εμπνευσμένο από τη θάλασσα και τις παραλίες.

Χρώματα

Ποια χρώματα σχετίζονται με τη θάλασσα ή τον ωκεανό; Όλες οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, του γκρι, των ουδέτερων – επιλέξτε και ανακατέψτε ό, τι θέλετε! Το μπλε της πούδρας και της ηρεμίας θα κάνει τον χώρο χαλαρωτικό, το τιρκουάζ και τα πράσινα θα φωτίσουν τον χώρο και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας, και το ναυτικό μπλε και το λευκό ή το γκρι είναι ένας κλασικός συνδυασμός για ναυτικούς χώρους. Αν προτιμάτε την παραδοσιακή διακόσμηση, επιλέξτε κόκκινο και κοράλλι, αν σας αρέσει το σύγχρονο στιλ, προσθέστε tan, πινελιές στο χρώμα της άμμου και σκούρο καφέ.

Υλικά

Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι πλακάκια καθώς μπορείτε να φτιάξετε ένα μπάνιο σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Επιλέξτε τις αποχρώσεις και τα μοτίβα που σας αρέσουν και καλύψτε το πάτωμα και τους τοίχους ή μόνο έναν τοίχο. Το ξύλο είναι επίσης απαραίτητο για μπάνιο και ενσωματώστε το σε έπιπλα, επένδυση μπανιέρας και έργα τέχνης. Τα υφαντά είδη θα να κάνουν το μπάνιο σας πιο άνετο. Προτιμήστε μερικές κρεμαστές λάμπες και καλάθια για αποθήκευση. Εάν πηγαίνετε μινιμαλιστικά, δοκιμάστε νεροχύτη, μπανιέρα και δάπεδο από σκυρόδεμα.

Έπιπλα

Η επιλογή των επίπλων εξαρτάται από το στυλ διακόσμησης του μπάνιου σας. Άλλα είδη επίπλων που μπορείτε να συμπεριλάβατε είναι σκαμπό, εταζέρες, ντουλάπια για αποθήκευση και θα πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ του μπάνιου, εκτός εάν πρόκειται για εκλεκτική διακόσμηση. Σε αυτή την περίπτωση προτιμήστε έπιπλα από διάφορα στυλ διακόσμησης με μερικά να είναι vintage και άλλα πιο μοντέρνα.

Διακοσμητικά αντικείμενα

Επιλέξτε χαλιά από γιούτα, υφαντά, κοχύλια και αστερίες, σφουγγάρια σε μπολ και καλάθια, γλάστρες με πρασινάδα και άλλα φυτά. Τα βότσαλα θα είναι επίσης μια ωραία υπενθύμιση παραλίας, θάλασσας και καλοκαιριού.

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τρόπος να καθαρίσεις τις κεραμικές εστίες ΜΟΝΟ με ένα Υλικό! Βίντεο

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τρόπος να καθαρίσεις τις κεραμικές εστίες ΜΟΝΟ με ένα Υλικό! Βίντεο

Γιατί Είναι Τόσο Δύσκολο να Αποφύγετε να Αγγίξετε το Πρόσωπό σας